Näin päivität hiukset kesäkuntoon

Kaupallinen yhteistyö: Hiussalonki Ykköset

Perjantaina töiden jälkeen pyrähdin taas tuttuun paikkaan Yliopistonkadulle. Hiussalonki Ykkösillä on uusi kiva konsepti kesähiuksille, ja minä pääsin sitä yhteistyön muodossa testaamaan. Jos siis mietit, että mitä ylipitkälle, kuivalle ja kulahtaneelle kuontalolle oikein tekisi, niin tässäpä näppärä ja nopea paketti, joilla hiukset saa helposti freesattua kauniiksi ja kiiltäviksi.Olen aivan liian laiska käymään kampaajalla säännöllisesti, ja hiusten oikeanlainen hoitokin jää välillä hieman puolitiehen. Siksi olenkin tykännyt tosi paljon lämpimän ruskean sävystä, jossa olen viihtynyt jo viime syksystä. Ruskea on lähellä omaa hiusväriäni, joten juurikasvua ei tarvitse piilotella kovin usein. Tosin nykyisin harmaita hiuksia aiheuttaa harmaat hiukset.

Kun Maija ehdotti pientä yhteistyötä, jossa hiukset päivitetään kesäkuntoon, niin olin tietenkin enemmän kuin innostunut! Useamman kuukauden olin miettinyt, että jotain pitäisi tehdä, mutten oikein keksinyt, että mitä. Leikataanko uusi malli, vai leikataanko vain kuivat latvat? Värjätäänkö jollain uudella sävyllä, vai tarttuuko sellainen edes suhteellisen tummiin hiuksiini? Maijan tarjoama pakettiratkaisu oli loistava!Hiukset kesäkuntoon -paketti on helppo ja nopea ratkaisu meille jahkailijoille, jotka haluaisivat päivittää hiukset kesäksi, mutta jotka eivät oikein tiedä, mitä niille hiuksille kannattaa tehdä. Paketti sisältää hiusten leikkauksen, sävyn freesauksen kevyellä L’Oréal DIA light sävytteellä ja Kérastasen kiiltokäsittelyn.

Ylipitkät hiukset leikattiin takaisin malliin ja samalla napsaistiin vino pino kuivaa latvaa lattialle. Kylläpä pää tuntui heti hieman kevyemmältä ja olo skarpimmalta. Pesupaikalla Maija pesi ensin hiukseni, ja sitten valittiin sopivat sävyt.

Hieman punaisteen vivahtaviin hiuksiini Maija valitsi kaksi Dialightin sävyä, kultabeigen ja kultamahongin. Sävytteet olivat päässä vain noin 5-10 minuttia, jonka jälkeen hiuksiin laitettiin vielä kiiltokäsittely hetkeksi vaikuttamaan. Koko pään päivittäminen kesti vain reilun tunnin, joten Hiukset kesäkuntoon -paketti sopii hyvin kiireisellekin. DIA light kevytsävyte korostaa kauniisti hiusten väriä, ja säilyy hiuksissa noin kuukauden.Kérastasen kiiltokäsittely näyttää hauskalta laboratiorioilta värikkäine putkiloineen. Minulle sekoiteltiin kiiltococktail punaisesta putkilosta. Instaan sain tästä valimistusprosessista hauskan videonkin.Viimeisenä ja tärkeänä vinkkinä on hoitaa hiuksia kesällä oikeanlaisilla tuotteilla. Usein unohtuu, että hiukset kaipaavat kesällä enemmän kosteutusta, sekä tietenkin myös suojaa auringolta. Sain Ykkösiltä testiin hiustenhoitosarjan, joka sisältää uv-suojan sekä hoitavaa aloe veraa. Kirjoittelen näistä tuotteista lisää, kun saan niitä ensin testattua.

Hiussalonki Ykköset tarjoaa Hiukset kesäkuntoon -paketin nyt kesähintaan 90 euroa elokuuhun saakka koodilla ”minneankesä19”. Jyväskyläläiset ja täällä kesällä vierailevat, nyt kannattaa varata aika Essille tai Emmille pieneen hemmotteluun ja pään päivitykseen!

Varaa aika netistä tai soita puh. 010 235 1070

Itse olen todella tyytyväinen uusiin kesähiuksiin, jotka tuntuvat niin kevyiltä ja hyväkuntoisilta! Mitä sinä tykkäät lopputuloksesta?

Kaunista kesäsunnuntaita!

*palvelu ja tuotteet saatu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *