Nämä tilasin Lindexin alesta

”En innostu.”, sanoin siskolle vielä viime vuoden puolella, kun hän näytti minulle kuvan puhvihihaisesta paidasta. Jotenkin puhvihihat ja frillat näyttivät kuin suoraa jostain lapsuuteni koulukuvasta. Ne näyttivät suloisilta lastenvaatteilta. Nyt keväällä, kun puhvihihoja on alkanut näkymään siellä ja täällä, olen hitaasti alkanut lämmetä niille. Ja kun huomasin, että Lindexillä on meneillään alen lisäale, oli pakko kurkata puhvihaisten paitojen valikoimaa. Puhvihihoja alennuksessa! Nämä tilasin Lindexin alesta.

8e80a3b1-8e72-4980-b7aa-4a8236cb1112.pngSatiininen hiuspanta, jossa solmuyksityiskohta | Pusero, jossa puhvihihat | Rypytetty pusero | Pusero, jossa puhvihihat |*

Alesta puhvihihoja ja satiinipantoja

Jos tuotteet näyttävät tutuilta, niin se johtuu siitä, että hehkuttelin viime kuussa muutamaa näistä paidoista puhvihihojen ylistyspostauksessa. Kävin itse asiassa tuon postauksen jälkeen Lindexillä sovittamassa tuota ylärivin mustaa rypytettyä puseroa sekä alarivin ihanan keväistä vihreää puhvihihaunelmaa. Molemmat sopivat päälle kauniisti, mutta jäin järkevänä vielä silloin hautumaan asiaa. Pidin kukkaronnyörit tiukasti kiinni, mutta ajatuksissa haaveilin että paidat tulisivat alennukseen. Helmikuussa en vielä osannut nähdä itseäni keväisissä vaatteissa, joten ostamatta jättäminen oli helppo päätös.

Sisäinen alehaukkani hihkuu innostuksesta, kun Lindexille ilmestyy aletuotteiden lisäale. Jo valmiiksi alennetuista tuotteista saa vielä lisää alea. Puhvihihainnostuksessani klikkasin ostoskoriin kolme paitaa. Tuo vihreä paita on oikeasti normaalihintaisten puolelta, mutta tällä hetkellä saa kaikesta pois 20%, joten lasken senkin aletuotteeksi. Räystäiltä tippuu vettä, kaivelen tennareita kaapista, ja näen jo itseni puhvihihat heiluen tallailemassa sulaneita katuja. Nämä paidat yhdistyvät varmasti kivasti niin Saila-hameeseeni kuin leveälahkeisiin culottes-housuihinkin.

Uuden hiuslookini myötä olen huomannut, että minulle sopii sittenkin hiuspannat. Samoin kuin puhvihihoja, en myöskään vielä hetki sitten osannut arvostaa hiuspantoja. Niistä tuli myös hyvin vahvat ysärivibat. Käännän kuitenkin näköjään kelkkani aika helpoisti.

Kun etuhiukset on saatava pois kasvojenpesun tieltä, on panta kätevä apuri. Ostin Sokokselta yhden ihanan hempeän hiuspannan, ja nyt bongasin Lindexin alesta toisen aika samanlaisen. Tämä punainen alepanta olkoon se kotipanta, joka toimii käytännöllisenä ”etuhiukset pois edestä”-pantana. Ihanan kukkapannan säästän edustustarkoituksiin, kun poistun kotoa.

Oletko sinä tehnyt alelöytöjä viime aikoina?

Vinkkinä vielä, että Lindexillä* saa siis 20% alennuksen koko valikoimasta 28.3. saakka.

Aurinkoa torstaihisi!

Lue myös: Nyt pinnalla – puhvihihat ja Haaveasussa Lumoan boheemi kimono

muoti ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *