Haaveasussa Lumoan boheemi kimono

Se olisi perjantai, ja viikonloppu edessä! Ja vaikka viime postausksessa masistelin tulevaa talvilomaa, niin nyt kun loma on jo ihan käsillä, niin se tuntuukin yllättävän hyvältä. Mieli kaipaa jo kevättä, ja haaveilen sulaneista lumikasoista, ja paljaista kaduista. Pilkistävästä ruohosta ja kevään tuoksusta. Olen jo pidempään haaveillut Lumoanin ihanasta Kielo-kimonosta. Kokosin haaveasun upean kimonon ympärille.Siniset TOVA Slim Fit Farkut* | Lyhythihainen t-paita, puuvillaa* | Nailonkankainen miniolkalaukku, jossa vetoketjukiinnitys* | Lumoan kimono*

Lumoan Kielo-kimono ja toive intiaanikesästä

Näin Lumoanin ihanan Kielo-kimonon KOTO Designmarketissa, kun teimme Hannan kanssa stailaushaasteen. Ihastuin heti kimonon boheemiin ilmeeseen. Hanna ei jakanut välitöntä ihastustani kyseiseen kimonoon, ja taisipa hän sanoa kankaan muistuttavan hieman mattoa. Mitä matompi sen parempi, sanon minä. Kimonon hauska kuviointi ja pienet hapsut vetoavat boheemiin puoleen itsessäni. Haluaisin nähdä itseni kimonossa kesäillassa. Taiteellinen kimono tekisi minustakin coolimman. Tai vapauttaisi taiteellisen puoleni ryydyttyneestä kotiäitilookista.

Ennen ostopäätöksen tekemistä mietin aina mielessäni ne asuyhdistelmät, johon uuden vaatteen yhdistäisin. Omasta kaapista täytyy löytyä enemmän kuin yksi asu, johon uuden tulokkaan voi yhdistää. Mietin myös, mikä käyttötarkoitus vaatteella on minulle. Että onko sille oikeasti käyttöä. Toki hutiostoksiakin tulee joskus tehtyä, mutta nykyään vaatekaappini on aika eheä ja toimiva kokonaisuus.

Minulta ei löydy vaaleita kulutettuja farkkuja, mutta tässä haaveasussa yhdistän kimonon vajaamittaisiin ja nilkat paljastaviin vaaleisiin farkkuihin sekä valkoiseen t-paitaan. Ihanan raikas, ja huoleton kokonaisuus. Voisin kuvitella yhdistäväni tähän vielä valkoiset tennarit tai ruskeat sandaalit. Hiukset ylös sotkunutturalle ja korviin jotkut isot korvikset. Koko komeuden kruunaisi toffeensävyinen miniolkalaukku.

Toisen asuyhdistelmän rakentaisin mustien culottesien ja valkoisen t-paidan ympärille. Jalkaan rennosti tennarit, tai vaikka mustat avokkaat. Culottesit ovat kyllä ihan paras keksintö. Kesällä käytännössä asun culottes-housuissani. Ja culottes-housuista puheen ollen, mitä sanoisit, voisiko kimonon yhdistää myös viime kesänä Neulomolta saamaani Sointu-haalariin? Saattaisi olla aika ihana yhdistelmä!

Tänä vuonna toivon ehkä enemmän kuin koskaan, että kesä saapuisi pian ja hellisi meitä lämmöllään pitkään ja hartaasti. Lumoanin kimonon kuosi on nimeltään Indian summer. Ehkäpä nimi on enne. Kohta alkaa olla vaikea perustella itselleen, miksi en ostaisi tätä kimonoa.

Mitä sinä tykkäät Kielo-kimonosta? Liian outo, vai just mahtava?

Ihanaa viikonloppua, ja alkavaa talvilomaa sitä ensi viikolla viettäville!

Lue myös: Nyt pinnalla – puhvihihat ja Yksi mekko – kolme tyyliä

muoti ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *