Neljä helppoa sisustusideaa keväiseen keittiöön

Kaupallinen yhteistyö: Designkaupat.fi

Kevät ja ihana valo saa sisustusinnostuksen valloilleen. Olen tehnyt pieniä muutoksia olohuoneen sisustukseen kevään mittaan, ja seuraavaksi suuntaan katseeni kohti keittiötä. Keittiö ei kaipaa suurta uudistusta, vaan pienilläkin jutuilla sen ilmettä saa raikastettua helposti.

Designtuotteisiin keskittynyt Designkaupat.fi kokoaa kätevästi kotimaiset designkaupat saman katon alle, ja tekee kotistailaajan haaveilusta helpompaa. Keräsin neljä helppoa sisustusideaa, jotka näyttävät juuri nyt erityisen kivoilta, ja joilla saa päivitettyä keittiön kevätkuntoon.Kuvat valmistajien sivuilta.

Vaihda valkoiseen

Pois tunkkaiset tummat verhot, ja tilalle viileän vaaleaa! Minun on myönnettävä, että jos joku huone jää sisustuksessa muiden jalkoihin, niin se on meillä keittiö. Olemme asuneet kodissamme kohta yhdeksän vuotta, ja keittiöverho taitaa olla ollut koko ajan sama. Hups! Ja vaikka verho on alkanut kyllästyttämään jo ajat sitten, en vain ole saanut aikaiseksi vaihtaa sitä.

Kaunis valkoinen eläväpintainen Solid-laskosverho Ellos Home:lta on 100% puuvillaa. Verhon saa rullattua ja kiinnitettyä sopivaan kohtaan, joten tarvittaessa sen voi laskea ihan alas saakka, ja saada enemmän suojaa. Tänä keväänä on valkoisen vuoro!

Pöydät puhtaaksi

Oma helmasyntini, vai pitäisikö sanoa keittiösyntini on pitkin poikin tasoja pyörivät leipä- ja hedelmäpussit, lehdet sekä kaikenlainen pikkusälä. Helpoin tapa piristää keittiön sisustusta on siivota pöytätasot puhtaiksi. Helppoa, vai mitä? Pöydät pysyvät siistinä, kun kaikille on olemassa oma säilytyspaikkansa. Mieheni puhuu aina järkevistä säilytysratkaisuista, ja nyt taisin löytää sellaisen leiville! Trendikäs leipälaatikko on metallinen tai puinen. Omaa silmää miellyttää kovin harmaan ja puun yhdistelmä, kuten tuossa valitsemassani Box-It -leipäkorissa. Kaunis bambukansi toimii myös leikkuulautana. Kätevää!

Väriä keittiöpyyhkeillä

Jos muu sisustus onkin vaaleaa ja viileää, tai puun ja metallin tyylikäs liitto, niin pieniä väripilkkuja sisustukseen saa värikkäillä keittiöpyyhkeillä. Väreissä minua kiehtoo tänä keväänä tumma turkoosi ja murrettu keltainen. Ostin juuri ruokapöydälle ihanat keltaiset kaitaliinat, ja jatkaisin samaa värimaailmaa myös keittiöpyyheissä. Keittiöpyyhe on sisustuselementtinä edullinen, joten väriä ja tyyliä voi vaihtaa helpommin.

Almendahls-merkin Syltburkar-keittiöpyyhe yhdistelee hauskoja kuviota ja lempisävyjäni. Se sopii loistavasti valkoharmaan värimaailman omaavan keittiömme piristämiseen.

Katse kelloon

Näyttävä seinäkello on paitsi käytännöllinen, niin myös tyylikäs katseenvangitsija. Jokainen keittiö tarvitsee kellon. Meillä kellosta tarkistetaan niin uunissa olevien ruokien paistoaika kuin kellonaika aamulla, kun pakataan kamppeita töihin kiirehtiessä. Kotimaisen Muoto2-merkin suunnittelemassa Kiekko-seinäkellossa yhdistyvät simppeli muotokieli ja klassinen värimaailma. Mustaa kelloa kehystää koivunvärinen reuna. Kiekosta tulee mieleen Alvar Aalto, jonka design kestää aikaa. Kellovalinta kannattaakin tehdä niin, että sen design kestää aikaa. Ja niin, että se sopii muun sisustuksen kausittaisiin muutoksiin. 

Ihanaa keväistä viikkoa! Onko tämän kevään kotoilu saanut sisustusinnostuksen iskemään sinuun?

Lue myös: Piristystä olohuoneeseen pikkurahalla ja Keväisiä sisustushaaveita

Kommentit (13)
 1. Minna M / Kiljustenblogi
  13.5.2020, 07:18

  Meillä tämä kotoilu sai lapset vaihtamaan huoneita. Aika myllerrys kävi, kun neljän huoneen ja yhden vaatehuoneen tavarat vaihtoivat paikkaa. Huoneiden vaihtaminen oli suunnitelmissa tehdä aikaisintaan syksyllä, mutta etäkoulu vauhditti suunnitelmia.

 2. Tuula / Tuulaslife
  12.5.2020, 15:54

  Tuo keittiönverho alkoi kiinnostamaan. Meillä on mökillä verhottomat ikkunat. Ja tuollainen keittiönverho olisi kiva siellä. Täytyy mennä tutustumaan Elloksen valikoimiin.
  Ja ihana kello! Sille nyt ei ole tarvetta, mutta tässä ihastelen.
  Kiitos inspiroivasta postauksesta. Kaunista viikkoa!

  1. Minäkin ihastuin tuon raikkauten ja keveyteen! Se sopisi varmasti kivasti myös mökille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *