Neljä pikkujouluasua omasta kaapista!

Minnean muruja

Viime viikolla mietin pikkujouluasuja,  ja kirjoittelin metallinhohtoisista haaveasuista blogiinkin. Vaikka metalli houkuttelee tänä vuonna, niin aina ei tarvitse ostaa uutta, sillä omastakin vaatekaapista saattaa löytyä useampikin tilaisuuteen sopiva kokonaisuus :) Keräsin neljä asua omasta vaatekaapistani, jotka sopivat asusteita muuttamalla niin pikkujouluihin kuin muihinkin loppuvuoden juhliin. Muistako nähneesi nämä?

Viime vuoden kimaltava mekko

Junarosen mesh paita kultaisilla korviksilla

Hoikentava mekko

Liehuva jumpsuit

Vaikka ostin tuon haalarin kesällä, menisi se varsin mainiosti myös pikkujouluasuna korkkareilla ja kirkkaanpunaisella huulipunalla ryhditettynä. Mesh paitaa en ole sen ihanuudesta huolimatta pitänyt kovin usein, sillä minulla on yllättävän vähän iltamenoja, ja en oikein miellä paitaa arkikäyttöön. 

Hoikentava mekko on täydellinen turva-asu, sillä se on mukava ja anteeksiantava päällä. Postaus mekosta on yksi blogin luetuimmista jutuista kautta aikain. Hoikentava efekti selvästi kiinnostaa :) Lisäämällä mekkoon jonkin korun, saa siitäkin varsin mallikelpoisen pikkujouluasun. 

Kaapista löytyy vielä yksi ihana tummansininen pitsimekko, mutta siitä minulla ei ole kunnon kuvaa. Mekko on sellainen klassikko, että sitä voi käyttää niin pikkujouluissa, uudenvuoden bileissä kuin karonkassa. Malli on kaunis ja ajaton. Oikeastaan mekko on juuri sellainen, joka kuuluu vaatekaapin kulmakiviin samalla tavalla kuin miehillä hyvinistuva puku. 

Nyt kun näitä kuvia katsoo, niin näkee, että pikkujoulutyylini näyttäisi olevan hyvin tummansininen :D Ehkä se vaan on niin helppo väri loppuvuoden juhliin. Mulla on muutama selvästi juhlamekko, mutta sitten on monta sellaista asua, joita ei heti miellä juhla-asuksi, mutta jotka saa helposti muokattua sellaisiksi. 

Löytyykö sulta kaapista valmiina pikkujoulu- tai muu loppuvuoden juhla-asu? Löytyykö muita tummansinisiin juhla-asuihin mieltyneitä?

Kivaa keskiviikkoa!

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Toi on niin totta, että aina ei tarvitse ostaa uutta! Kun vanhoihin mekkoihin ja muihin vaatteisiin liittää erilaiset asusteet ja korut, niin ne näyttävät aina hieman erilaisilta (ja jopa uusilta ;)).

Miulla ei tänä vuonna hirveämmin enää juhlia ole tiedossa, mutta jos sellaisiin vielä kutsuja tulee, niin kyllä kaapista löytyy jo valmiiksi sen verran vaatteita, ettei asukriisiin tai uuden ostoon ole aihetta.

https://astuharhaan.wordpress.com/

MarikaJohannaP
Hey girl

Mulla on lähes aina mustaa :D, se vaan näyttää omaan silmään niin tyylikkäältä ja pitkäikäiseltä vaatevalinnalta aina. Tykkään kyllä tosi paljon näistä lookeista, kimaltava mekko ja jumpsuit ovat ihan super. Aina ei tosiaan tarvii ostaa uutta kun valmiinakin on vaikka mitä kivaa :).

Vierailija (Ei varmistettu)

Minäkin tykkään tummansinisestä! :) Minulla on muutamia mekkoja ja hame/paitayhdistelmiä, joissa on kyllä muitakin värejä kuin tummansinistä ja joita olen käyttänyt jo monta vuotta. Parit erilaiset kengät ja laukut sekä korut/hiuskorut/kampaukset myös muuttavat näiden asujen ilmettä.
Itselle sopivilla tutuilla vaatteilla on minusta kivointa juhlia, kun tietää, että vaate on hyvä päällä ja muutenkin nätti. :)

NinnuK (Ei varmistettu)

1 ja 3 ovat kauneimmat! 1 on näistä suoraan se juhlavampi, kun taas 3 saa juhlavan asusteilla.

Kommentoi