Neljä pikkujouluasua omasta kaapista!

Viime viikolla mietin pikkujouluasuja,  ja kirjoittelin metallinhohtoisista haaveasuista blogiinkin. Vaikka metalli houkuttelee tänä vuonna, niin aina ei tarvitse ostaa uutta, sillä omastakin vaatekaapista saattaa löytyä useampikin tilaisuuteen sopiva kokonaisuus 🙂 Keräsin neljä asua omasta vaatekaapistani, jotka sopivat asusteita muuttamalla niin pikkujouluihin kuin muihinkin loppuvuoden juhliin. Muistako nähneesi nämä?

juhlamekko.jpg

Viime vuoden kimaltava mekko

junarose-paita_0.jpg

Junarosen mesh paita kultaisilla korviksilla

mita-paalle-treffeille.jpg

Hoikentava mekko

jumpsuit.jpg

Liehuva jumpsuit

Vaikka ostin tuon haalarin kesällä, menisi se varsin mainiosti myös pikkujouluasuna korkkareilla ja kirkkaanpunaisella huulipunalla ryhditettynä. Mesh paitaa en ole sen ihanuudesta huolimatta pitänyt kovin usein, sillä minulla on yllättävän vähän iltamenoja, ja en oikein miellä paitaa arkikäyttöön. 

Hoikentava mekko on täydellinen turva-asu, sillä se on mukava ja anteeksiantava päällä. Postaus mekosta on yksi blogin luetuimmista jutuista kautta aikain. Hoikentava efekti selvästi kiinnostaa 🙂 Lisäämällä mekkoon jonkin korun, saa siitäkin varsin mallikelpoisen pikkujouluasun. 

Kaapista löytyy vielä yksi ihana tummansininen pitsimekko, mutta siitä minulla ei ole kunnon kuvaa. Mekko on sellainen klassikko, että sitä voi käyttää niin pikkujouluissa, uudenvuoden bileissä kuin karonkassa. Malli on kaunis ja ajaton. Oikeastaan mekko on juuri sellainen, joka kuuluu vaatekaapin kulmakiviin samalla tavalla kuin miehillä hyvinistuva puku. 

puikkujoulumekko.jpg

Nyt kun näitä kuvia katsoo, niin näkee, että pikkujoulutyylini näyttäisi olevan hyvin tummansininen 😀 Ehkä se vaan on niin helppo väri loppuvuoden juhliin. Mulla on muutama selvästi juhlamekko, mutta sitten on monta sellaista asua, joita ei heti miellä juhla-asuksi, mutta jotka saa helposti muokattua sellaisiksi. 

Löytyykö sulta kaapista valmiina pikkujoulu- tai muu loppuvuoden juhla-asu? Löytyykö muita tummansinisiin juhla-asuihin mieltyneitä?

Kivaa keskiviikkoa!

Kommentit (4)
  1. 1 ja 3 ovat kauneimmat! 1 on näistä suoraan se juhlavampi, kun taas 3 saa juhlavan asusteilla.

  2. Minäkin tykkään tummansinisestä! 🙂 Minulla on muutamia mekkoja ja hame/paitayhdistelmiä, joissa on kyllä muitakin värejä kuin tummansinistä ja joita olen käyttänyt jo monta vuotta. Parit erilaiset kengät ja laukut sekä korut/hiuskorut/kampaukset myös muuttavat näiden asujen ilmettä.
    Itselle sopivilla tutuilla vaatteilla on minusta kivointa juhlia, kun tietää, että vaate on hyvä päällä ja muutenkin nätti. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *