Netflix-vinkki: Gypsy

Minnean muruja

Who are you when nobody is watching?

Millaista on elää jonkun toisen elämää? Salaista, kiihkeää ja kiellettyä elämää? Siinäpä kutkuttava lähtökohta sarjalle! Pidän psykologisista jännäreistä sekä tummia sävyjä sisältävistä ihmissuhdedraamoista, sellaisista kuten The Affair, josta kirjoitinkin aikaisemmin. Tykkään myös Naomi Wattsista. Jos sinäkin tykkäät, niin suosittelen kurkkaamaan Netflixistä sarjan nimeltä Gypsy.

Gypsy kertoo perheenäidistä ja psykologista Jean Hollowaysta(Watts) joka päätyy elämään salaisuuksien varjostamaa kaksoiselämää. Kenties keski-iän tuoma tylsyys tai perinteisen perhe-elämän ahdistavuus saa hänet kyseenalaistamaan keskiluokkaisen elämänsä, ja etsimään uusia kokemuksia. Hän on psykologi, joka sekaantuu liikaakin potilaidensa elämään. Hän on ihmismielen ammattilainen, joka vaikuttaa itsekin melko epävakaalta. Hän on hieman hukassa. Ja ehkä se tekee sarjasta niin koukuttavan. 

Kuvat: Netflix

Sarja ei ole toiminnalla ja nopeilla juonenkäänteillä täytetty, vaan liikkuu eteenpäin hitaasti ja unenomaisesti. Kaksoiselämän mukanaantuomat jännittävät tilanteet pitävät tunnelman kuitenkin tiiviinä.

Sarjasta on nähtävillä Neflixissä ensimmäiset 10 jaksoa. Itse olen menossa jaksossa seitsemän. Mielenkiinnolla odotan, pystyykö Jean pitämään kaksoiselämänsä kasassa, ja saako sarja jatkoa. Lukemani arvostelut tästä sarjasta eivät ole olleet kovin kannustavia.

Onko joku muukin katsonut tätä sarjaa? Mitä tykkäsit?

Kommentit

LPP (Ei varmistettu) https://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/

Tämä on nyt jo toinen suositus tälle sarjalle ihan lyhyen ajan sisällä!
Jotenkin en näe tätä ihan omanani, mutta eihän sitä tiedä.. Esim. GOT oli sellainen, jota kieltäydyin katsomasta ja kuinkas kävikään :D

Teresa S (Ei varmistettu) http://belleepoquewedding.blogspot.fi

On pakko tunnustaa Netflix on ihan vieras. Aion kyllä katsoa GoT kun sen kaikki uuden kauden jaksot ovat ilmestyneet :) Mietin just että Agatha Christie ja Morset ovat olleet ainoita joihin on ollut aikaa.

MariAnnukkaV (Ei varmistettu) http://www.ikkunalla.com

Tämä menee heti testiin. Nim. kipeenä peiton alla. :D

Outi / Pisteitä Ruudulla (Ei varmistettu) http://pisteitaruudulla.blogspot.com

Olen tutkaillut tärä Netflixistä, mutta jostain syystä en ole tarttunut siihen. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten tylsää, jos sitä ei jatketa. :-/

Siniii (Ei varmistettu) http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

Tämä kuulostaa kyllä tosi kiinnostavalta!

Kommentoi