Netflix-vinkki: Gypsy

Who are you when nobody is watching?

MV5BNDNiZmNmYTUtYzYwOS00M2VmLTkwNjAtMzlmMzE1NWY4Yzk3XkEyXkFqcGdeQXVyNjg1ODE5Mzg@._V1_.jpg

Millaista on elää jonkun toisen elämää? Salaista, kiihkeää ja kiellettyä elämää? Siinäpä kutkuttava lähtökohta sarjalle! Pidän psykologisista jännäreistä sekä tummia sävyjä sisältävistä ihmissuhdedraamoista, sellaisista kuten The Affair, josta kirjoitinkin aikaisemmin. Tykkään myös Naomi Wattsista. Jos sinäkin tykkäät, niin suosittelen kurkkaamaan Netflixistä sarjan nimeltä Gypsy.

Gypsy kertoo perheenäidistä ja psykologista Jean Hollowaysta(Watts) joka päätyy elämään salaisuuksien varjostamaa kaksoiselämää. Kenties keski-iän tuoma tylsyys tai perinteisen perhe-elämän ahdistavuus saa hänet kyseenalaistamaan keskiluokkaisen elämänsä, ja etsimään uusia kokemuksia. Hän on psykologi, joka sekaantuu liikaakin potilaidensa elämään. Hän on ihmismielen ammattilainen, joka vaikuttaa itsekin melko epävakaalta. Hän on hieman hukassa. Ja ehkä se tekee sarjasta niin koukuttavan. 

Aiheeseen liittyvä kuvaKuvat: Netflix

Sarja ei ole toiminnalla ja nopeilla juonenkäänteillä täytetty, vaan liikkuu eteenpäin hitaasti ja unenomaisesti. Kaksoiselämän mukanaantuomat jännittävät tilanteet pitävät tunnelman kuitenkin tiiviinä.

Sarjasta on nähtävillä Neflixissä ensimmäiset 10 jaksoa. Itse olen menossa jaksossa seitsemän. Mielenkiinnolla odotan, pystyykö Jean pitämään kaksoiselämänsä kasassa, ja saako sarja jatkoa. Lukemani arvostelut tästä sarjasta eivät ole olleet kovin kannustavia.

Onko joku muukin katsonut tätä sarjaa? Mitä tykkäsit?

Kommentit (5)
  1. Tämä kuulostaa kyllä tosi kiinnostavalta!

  2. Outi / Pisteitä Ruudulla
    25.7.2017, 16:05

    Olen tutkaillut tärä Netflixistä, mutta jostain syystä en ole tarttunut siihen. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten tylsää, jos sitä ei jatketa. :-/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *