Netflix-vinkki: Vakavia naisia ja yksi brittiläinen psykopaatti

Kipeänä olemisessa on yksi hyvä puoli, jos positiivisia halutaan olla. Ja se on se, että on aikaa tuijotella leffoja ja sarjoja! Koukutuin kotona ollessani yhteen sarjaan niin pahasti, että ajattelin vinkata siitä teillekin.Marvels-Jessica-Jones.jpg

Jos olet seurannut sarjasuosituksiani, niin ehkä muistat, että piinaavan synkkämieliset ja tummissa vesissä uivat (mutta tyylikkäät) sarjat ovat mieleeni. Ja kaikkea sitä on myös Netflixin omaa tuotantoa oleva Marvelin Jessica Jones! Tiedän, ettei tämä ole mikään uutuus, ja kaikki itseään kunnioittavat Marvel-fanit tai Netflix-nörtit ovat tämän jo katsoneet aikapäiviä sitten.

Jos kuitenkin kuljet jälkijunassa, kuten minä, etkä ole tähän vielä tutustunut, niin anna yksityisetsivä Jessica Jonesille mahdollisuus! Pääosaa näyttelee karismaattinen,vahvapiirteinen ja surusilmäinen Krysten Ritter, jonka itse muistan ainakin sarjoista Gilmore Girls, Asunto 23 ja Breaking Bad. Tämä vakavamielisen ja kovien kokemusten kovaksi keittämän Jessican rooli sopii hänelle loistavasti. Tätä sarjaa katsoessa tekee mieli värjätä omatkin hiukset mustiksi, ja antaa niiden liehua vapaana, kun kulkee kaduilla badass-asenteella ja mustalla nahkatakilla varustettuna.krysten-ritter-jessica-jones-netflix.jpg

Tähän väliin sanottakoot, ettei Jessica Jonesin tarina ollut minulle millään tavalla tuttu entuudestaan, joten en tiennyt, mitä odottaa. En ollut myöskään perehtynyt sarjan roolitukseen. Miellyttävänä yllätyksenä tuli, kun huomasin, että Doctor Who-sarjastakin tuttu brittinäyttelijä David Tennant oli pestattu pahiksen rooliin!

Ja voi pojat, mikä pahis hänen hahmonsa onkaan! Sarja onnistuu tekemään hänestä, varsinkin sarjan alussa, ehkä yhden mielipuolisimmista pahiksista. Jessican ja Kilgraven välinen kemia on taianomaista katsottavaa, ja sarjan jännitys pitää otteessaan joka jakson joka minuutti. Jessica Jones ei ole perus supersankaritarina, kuten esimerkiksi Iron Man, Spiderman tai X-Men, vaan on mielestäni katu-uskottavampi ja tunnelmaltaan realistisempi.

jessica-jones-poster-kilgrave.jpg

Sarjan ensimmäinen kausi on nähtävissä Netflixissä. Google osasi myös kertoa, että toisen kauden kuvaukset on saatu purkkiin, ja toinen kausi julkaistaan ensi vuoden puolella. Jännittävää!

Muita Jessica Jones faneja? Iskeekö synkät supersankarit? Mitä suosittelemisen arvoista sinä olet viime aikoina katsellut?

Mukavaa maanantaita!

Kommentit (17)
  1. La La Lilja
    5.10.2017, 10:31

    Tämä onkin minulle ihan uusi sarjatuttavuus, kiitos siis vinkistä!

    1. Kiva kuulla, että tästä oli iloa 🙂

  2. Ei ehkä minun perinteistä makua, mutta täytyy tutustua vähän paremmin tähän sarjaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *