Neulomon ale!

Minnean muruja

Aamuisen syvissä vesissä kahlaamisen jälkeen on hyvä aloittaa viikonloppu hieman kevyemmillä aiheilla. Kiitos vielä kaikista ihanista ja tsemppaavista kommenteista ikäkriisi-postaukseen!

Tiedän, että minun lisäkseni siellä lukijoissa on useampi Neulomo-fani, ja päätinkin vinkata facebookista bongaamastani Neulomonhuipusta varastontyhjennys alesta! Hankkiutuvat eroon aikaisempien mallistojen aarteista uusien tieltä, joten nyt kannattaa suunnata verkkokauppaan, jos haluaa ehtiä apajille! Nämä menevät tunnetusti nopsaa! Tässä omat suosikkini alesta. Nämä on muuten kaikki 70% alessa!

Musta Muoto Marika-tunika // Nina-mekko// Anneli-mekko

Minulta löytyy Marika kahdessa värissä, ja koska malli on itselleni mieluinen, niin mietin tuon klassisen mustan hankkimista. Mustahan tunnetusti toimii kaiken kanssa! Kevät on jo melkein täällä, ja tekee mieli laittaa päälle jo mekkoja. Sekä tuo hauskakuvioinen Anneli, että tuo ihanan sävyinen Nina-mekko sopisivat omaan tyyliini. Helppoja ja varmasti mukavia päällä molemmat.

Mitä tykkäät näistä mun suosikeista?

Kivaa iltaa! Nyt taidan rentoutua, ja katsoa hetken Netflixiä!

 

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Neulomolla on kyllä niin kivoja vaatteita, omasta vaatekaapistakin löytyy pari paitaa ja legginsit. Ovat kyllä myös jatkuvassa käytössä. <3

Minnea
Minnean muruja

Kiva kuulla! Hyvin on omani kestäneet lähes viikottaiset pesut.

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kävin katsomassa verkkokaupassa ja kokoja ei ollut tarjolla niistä mitä olisin ehkä harkinnut ostaa. Tuo Nina-mekko kuulosti kivalta kunnes huomasin että siinä on villaa. Ei siis sovi minulle.
Nyt täytyy kyllä uudestaan tsekata tuo Anneli-mekko, jotenkin tuntuu että sitä en eilen nähnyt. :)

Minnea
Minnean muruja

Alen aikaan koot loppuvat aina tosi nopeaa! Kurkkasin tuota Annelia tänään Prismassa, se oli kyllä kaunis! Harmi, ettei siitäkään ollut jäljellä nettikaupan aleissa oikeaa kokoa :/

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Minä tilasin itselleni Anneli-mekon. Ostin myös sukkahousuja Prismasta, keväämmällä ajattelin tehdä siitä itselleni työasun. Toivon tosiaan että se nyt on tällä ruutukuviolla, värinä luki vain musta, mutta kuvassa oli ruudukas. Ehkäpä löydän uuden aluevaltauksen pukeutumiseeni, mekkoja en ole juurikaan käyttänyt, siis pitkään aikaan. Nuorempana toki kyllä. :)

Minnea
Minnean muruja

Toivotaan, että on hyvä! Kevät pistää kyllä haaveilemaan mekoista :)

Kommentoi