Neulomon Virta collegetunika ja kuulumisia

Miksihän se on niin, että kun joku tuttu kysyy kuulumisia, tulee aina vastattua, että ”ihan hyvää kuuluu, eipä tässä kummempia”. Ei oikein äkkiseltään keksi mitään sopivaa sanottavaa, ja tuntuu, ettei elämässä oikein tapahdu mitään mainitsemisen arvoista. Oikeasti elämässä sattuu ja tapahtuu kuitenkin koko ajan kaikenlaista.

Minulle kävi juuri niin, kun aloin kirjoittamaan tätä postausta. Tuntui, että eihän minulle kuulu mitään mainitsemisen arvoista, ja että eihän kukaan jaksa kuunnella jaaritteluitani siitä, että ollaan pelattu paljon muuttuvaa labyrinttiä ja juostu pokemonien perässä. Minusta itsestäni on kuitenkin niin kiinnostavaa lukea toisten arjesta ja siitä, mitä heille kuuluu, joten kaivelin mieleni sopukoista viime päivien pinnalla olleet kuulumiset.

Ostin viikko sitten uuden pyörän, ja olen pyöräillyt uudella Helkamallani innoissani. Mikä vapauden tunne, ja tuuli hiuksissa, kun viilettää alas Jyväskylän lukemattomia alamäkiä. Pohdiskelin pitkään uuden pyörän merkkiä ja mallia. En halunnut panostaa pyörään liikaa rahaa, vaan halusin suhteellisen edullisen citypyörän, joka kuitenkin olisi laadukas ja luotettava.

Aikaisempi pyöräni oli 7-vaihteinen Solifer Travel, joten hain samanlaista sporttista pyörää. Prismassa testiajoin erästä samantyylistä citypyörää, ja olin jo astelemassa sen kanssa kassalle. Sitten kuitenkin iski epäilys. Pyörän renkaat olivat todella kapeat ja aika sileätkin. Näin jo mielessäni, miten ensimmäisessä alamäkikurvissa sora saa pyörän luistamaan alta, ja mätkähdän kyjelleni kovalle asfaltille. Talutin sporttipyörän takaisin paikalleen pyöräriviin, ja tartuin Helkaman mummomaiseen ja paksurenkaiseen pyörään. Pyörä vaikuttaa jämäkältä ja turvalliselta. Jokin sisälläni hieman rimpuili vastaan, en halunnut vielä olla se mummomainen tyyppi. Pyörässä on mummomaisuuden lisäksi kuitenkin kaipaamani 7-vaihdetta, jotta sillä on kätevä polkea Jyväskylän ylä- ja alamäet. Eli ei ihan rollaattori vielä kuitenkaan. Kuvat: Hanna

Minua on vaivannut tällä viikolla kummallinen migreenimäinen pääkipu monena päivänä. En tiedä onko se jotain orastavaa flunssaa, vai ihan jokin pitkäkestoinen lievä migreeni. Olen myös miettinyt, voisiko se johtua silmälaseista. Olisiko aika käydä tarkastamassa näkö. Pääkipu ei ole estänyt normaalia elämistä, mutta on saanut minut puolikuntoiseksi ja normaalia ärtyneemmäksi. Täytyy varmaankin katsoa, helpottaako tilanne, vai pitääkö mennä ensi viikolla työterveyteen.

Perjantai oli viikkoni kohokohta. Maijalla oli aikaa testata uusia essencen meikkejä, ja meikata minut. Annoin Maijalle vapaat kädet, ja hän loihti minulle tämän kuvissakin näkyvän tummanvihreän meikin. Meikistä, ja siihen käytetyistä tuotteista on tulossa postaus myöhemmin. Kävimme meikkauksen jälkeen Hannan kanssa nappaamassa supertuulisessa perjantai-illassa nämä kuvat. Oli ihanaa nähdä ystäviä pienen hetken, ja hetkellisesti olikin sellainen olo kuin kaikki olisi taas ollut normaalisti. Harmillista, ettei iltaa voinut jatkaa viinilasillisen ja illallisen merkeissä ravintolassa.

Sain hetki sitten taas ihanan paketin Neulomolta osana tämän kevään ja kesän brändilähettiläisyyttä. Näissä kuvissa päälläni on uusi Virta collegetunika.  Sen mukavudesta päällä kertonee se, että olen käyttänyt sitä niin perjantaina kuin lauantainakin. Ja se on päälläni nyt sunnuntainakin. College on materiaalina kivan lämmin näille keleille kun ei vielä ole kovinkaan lämmintä.  Tykkään Virta tunikan pituudesta ja suorasta mallista. Se on päällä kotoisa. Tunikan rennon ilmeen täydentävät sivutaskut. Kapio kuosi on hauska, ja se tuo muuten simppeliin tunikaan sopivasti jujua. Myös värimaailma on mieleeni. Musta ja vaalea beige ovat klassisen kaunis pari, joka käy mainiosti esimerkiksi denimin kanssa.

Sain YO ZENin uuden HUG-malliston julkaisun kunniaksi nämä ihastuttavat HAND korvikset, jotka ovat kuin tehty tähän asuun. Niissä on sama värimaailma ja leikkisyys kuin muussakin asussa.

Mitä tykkäät tästä asusta? Ja mitä sulle kuuluu? Mikä on ollut sun viikon kohokohta?

Lempeää sunnuntaita!

Lue myös: Minut valittiin Neulomon brändilähettilääksi! ja Mustavalkoinen päivän asu

muoti ajattelin-tanaan paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Ihana tunika ja ihanat kuvat!

    Toinen päänsärkyinen täällä hei. Nyt on uudet lasit ja ainakin vähän ne ovat auttaneet. Lisäksi tiedän kärsiväni jännityspäänsärystä ja olen nyt koittanut jumpalla saada hartioiden jumeja auki.

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2020/04/24/uudet-nakimet/

    1. Kiitos <3
      Mulla onneksi päänsärky hellitti. Eli ehkä se oli joku pitkittynyt migreeni. Pitäisi kyllä silti käydä tarkistuttamassa näkö.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *