Office outfit x 2

Minnean muruja

Tänä harmaana perjantaiaamuna toivoisin hieman suurempia lämpöasteita, muutamaa auringon sädettä pilvien välistä, ja että päällä olisi jompi kumpi näistä iiiiihanista haaveasuista eli office outfiteistä! Yksi mukava piristyskeino unohtui ihan kokonaan tuosta edellisestä postauksesta, jossa vinkkasin kuusi keinoa solahtaa lomalta sujuvammin takaisin arkeen. Nimittäin!

Töihin ja arkeen on niin paljon mukavampi palata, jos valitsee kaapista ne kaikista kauneimmat työvaatteet, lakkaa kynnet ja sipaisee huuliin kaunista huulipunaa. Puhumattakaan siitä, jos päälle saa vetää jotain uutta ja ihanaa! Annan itselleni syksyisin luvan tarkastella vaatekaappia silä silmällä, josko jotain uutta työkampetta tarvitsisin. Ja joskus ostan, vaikka en tarvitsisikaan.

Myös unelma-asujen, kuten näiden kollaasien, tekeminen on itsessään piristävää ja inspiroivaa! Kokosin kaksi täysin erilaista asua ja tyyliä, vähän sen mukaan, millä mielellä sattuisi olemaan. Ensimmäinen asu on niille päiville, kun haluaa näyttää naiselliselta ja hempeältä. Rakastan harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmää. Särmää asuun tuo nuo mustat päällystetyt farkut. Farkkujen tilalla voisi myös olla nilkkamittaiset suorat housut. Tämä eka tyyli on enemmän itseni näköinen, ja tämä päällä olisin täysin omalla mukavuusalueella.

 

OBJECT TAKKI, ANNLEE | VILA HOUSUT, VICOMMIT RW NEW COATED | VILA TOPPI, VIOCCASION FLOUNCE | GUESS LAUKKU, CATE SATCHEL | Sandaalit Camper SERENA |

 

Toisinaan on kuitenkin hauskaa irrotella, ja kokeilla uusia juttuja! Tämä toinen on oman mukavuusalueeni toisessa päässä. Vähän rennommassa, mutta hyvinkin viileässä asussa housut ovat löysemmät, ja jalassa rokkaa valkoiset tennarit. Innostukseni bomber-mallisiin takkeihin vain kasvaa. En aluksi innostunut trendistä ollenkaan, sillä tuollaisesta pusakkamallisesta takista tulee mieleen pilotti-takit, joita en voinut 90-luvulla sietää. En ole vieläkään varma, sopiiko tuo malli tällaiselle pyöreämmälle vartalolle. Niin kivoja ne kuitenkin ovat muiden päällä!

 

Mitä sanot tästä trooppisia viboja henkivästä bomberista?

 SAMSØE & SAMSØE NAISTEN HOUSUT, STAMFORD PANT 2566 | VILA TOPPI, VINIDA NEW STRAP TOP | ONLY BOMBERJAKKU, ALBERTE SILKY BOMBER | MARKBERG NAHKALAUKKU, ILJA BAG | Kengät Geox THYMAR A

Uusitko sinä vaatekaappia syksyisin, vai löytyykö sulta jo sopivat luottovaatteet? Mitä tykkäät näistä kollaasien lookeista? Laittaisiko päälle?

 

Psst! Tuo ylemään kuvan Objectin takki ja alemman kuvan Vilan toppi ovat nyt Kekäleen verkkokaupassa 50% alessa! Siellä on muuten paljon kaikkea muutakin kivaa alessa! Kannattaa kurkata!

 

Ihanaa viikonloppua!

 

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

Maria/ Nyt heti (Ei varmistettu) http://nytheti.blogspot.fi

Tuo toinen asu on hauska ja sopivasti persoonallisen näköinen. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitti :)

Ihania asuja, molemmat sopisi loistavasti toimistoon! Syksyisin tulee kyllä aina ostettua uusia vaatteita, kun uuden sesongin vaatteet pamahtaa kauppoihin ja kivoimpia ei vain pysty vastustamaan :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Sehän on henkistä valmistautumista syksyyn, kun päivittää vaatekaappia syksyn uutuuksilla :) Mukavampi ottaa pimeä ja tuleva talvi vastaan.

NooraHeinonen (Ei varmistettu)

Toi on kyllä totta, että töihin paluu on tuplasti mukavampaa, kun päällä on kivat vaatteet! Toisinaan on myös ihana ostaa jotain mieluisia vaatteita, vaikka niitä ei pakottavasti tarvitsekaan, jos niille tulee kuitenkin käyttöä :-)

Minnea
Minnean muruja

Niimpä, jos vaatteille tulee käyttöä, ei ostaminen tunnu turhalta :)

MariAnnukkaV (Ei varmistettu) http://www.ikkunalla.com

Tuo toinen asukokonaisuus voisi sopia jopa omaan tyyliin, mutta töissä olen joko verkkareissa tai sitten työvaatteissa, joten omaa tyyliä ei paljon voi tuoda esille. Vapaalla sitten voikin pukeutua oman tyylin mukaisesti. Viidakkohenkinen bomber on ihana, harmi vaan, ettei bomberit oikein istu mulle.

Minnea
Minnean muruja

Onneksi vapaa-ajalla saa pukeutua miten tykkää :) Ja toisaalta on varmasti vapauttavaakin, jos töissä ei tarvitse laittautua! Minäkään en tiedä, istuuko bomberit mulle, mutta hirvästi niistä tykkään :D

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Kivoja asukokonaisuuksia olet kehitellyt!

Itsellä on pitkälti olemassa ne lempparivaatteet kaapissa jo, mutta silti ostelen sinne jotain kivaa täydennystä juurikin syksyisin.

https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Minnea
Minnean muruja

Kiitti :) Se on hyvä, että perusvaatteet on kunnossa! Sinne on sitten helppo ostaa vähän täydennystä kauden mukaan :)

Milla - Sukhimatot (Ei varmistettu) http://www.sukhimatot.com/blog

Täytyy sanoa, että sinulla on kyllä superhyvä silmä tyyleille ja täällä blogissa iskee aina akuutti shoppailuhimo. Mikä ei ole yhtään hyvä juttu!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, kivasti sanottu! Hyvä, jos tyyli-inspiraatio toimii ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.