Onnellinen Sukhimatto

Minnean muruja

Huomenta!

Tänään tuleekin sisustusaiheinen postaus. Esittelyyn pääsee taaperon huone, ja erityisesti pojan uusi matto! Pojan huone on melko pieni, ja sinne ostamani matto on ollut auttamatta aivan liian iso. Matto on ollut vauhdikkaiden leikkien jäljiltä aina rutussa ja vinksin vonksin. Siksi ilostuinkin valtavasti, kun kauniita ja käsintehtyjä mattoja valmistava Sukhimatot otti minuun yhteyttä yhteistyön tiimoilta.

Sukhi on nepalia ja tarkoittaa onnellista. Sukhin sivuihin tutustuessani huomasin, että Nepalissa, Intiassa, Marokossa ja Turkissa käsintehtyjen mattojen tekijät näyttivätkin hyvin onnellisilta. Sukhilta kerrottiinkin, että he takaavat mattojen valmistajille kunnolliset työolosuhteet ja hyvän palkan. Matto tilataan suoraa tekijältä, eikä varastoja tai ylimääräisiä välikäsiä tarvita. Näin saadaan hinta ystävällisemmäksi ostajalle.

Kun sain sähköpostiini vahvistuksen, että matto on saatu valmiiksi, ja lähetetty Nepalista matkaan, tuli sähköpostissa tervehdys myös maton valmistajalta, naiselta nimeltään Sonu Gurung. Mukaan oli liitetty myös hänen hymyilevä kuvansa. On ihanaa tietää, kuka maton on meille ilolla ja ammattitaidolla valmistanut.

Sukhimattojen filosofia on lämmin: "Toivomme pystyvämme tarjoamaan vaihtoehdon massatuotannolle, eli kauniita mattoja,jotka tulevat suoraan käsityöläisiltä, joille taas tarjoamme mahdollisuuden esimerkiksi työskennellä kotona ja joustavasti muun elinkeinon ohella." Nämä ovat oikeita hyvänmielen mattoja!

Suhkimattojen valikoimaa tutkiessani ihastuin huopapalloista valmistettuihin mattoihin. Sellainen sopisi kivasti pojan huoneen muuhun sisustukseen. Valikoimasta löytyy myös monissa blogeissakin vilahtaneita upeita Beni Ouarain -mattoja, jalan alla lämpöisiltä tuntuvia villamattoja sekä tyylkkäitä vintage-henkisiä tilkkumattoja. Pojan huoneen värimaailma on raikas keltaisen, valkoisen, turkoosin ja harmaan yhdistelmä. Olikin aika helppoa valita värit suloiseen huopapallomattoon. Väreiksi valitsin keltaisen, vaalean harmaan ja valkoisen. Kokonaisuudesta tuli todella kaunis!

Kevät saapui lastenhuoneeseen! Pieni maton onnellinen omistaja ihastui mattoon välittömästi. Pehmeä matto tuntui olevan mukava leikki- ja rentoutumispaikka. Matto on löytänyt oman paikkansa taperon sängyn edestä. Pojan huoneen vanha mattokin löysi onneksi uuden paikan eteisestä. Mieheni innostui huopalallomatosta niin paljon, että ehdotti, josko tilaisimme samanlaisen meidän vanhempienkin makkariin. Mikä olisi ihanampaa kuin upottaa varpaansa lämpöiseen huopapallomattoon herätessään kylmänä talviaamuna!

Mitä sanot uudesta värikkäästä matosta? Aika kiva, eikö?

Ja nyt jos kiinnostuit näistä hauskanvärisistä huopapallomatoista, tai muista Sukhin matoista, niin kannattaa tutustua heidän sivuihinsa, nimittäin siellä on hyvä alennus menossa :) Sukhimattojen Fb-sivuilla on myös 26.3.2017 saakka hiukea kilpailu, jossa yksi onnellinen voi voittaa itsellensä ihastuttavan omenanvihreän ison huopapallomaton! Eli nyt äkkiä osallistumaan!

Kiitos vielä Suhkimatoille ihanasta ja inspiroivasta yhteistöstä! Voin todellakin lämpimästi suositella heidän reilun kaupan mattojaan!

* matto saatu yhteistyöstä Sukhimattojen kanssa

Kommentit

Milla - Sukhimatot (Ei varmistettu) http://www.sukhimatot.com/blog

En vain pääse yli siitä, miten söpö tuo pieni poika on painamassa poskeaan mattoon <3 . Miten hyvä mieli siitä voi maanantaina(!) tulla!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos sekä ihanasta kommentista että upeasta matosta! Matto oli mitä ilmeisemmin niin pehmeä, että se veti pientä poskea puoleensa :D

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Aika tosi kiva!

En tiedä miksi, mutta aloin haaveilemaan tuollaisesta kylpyhuoneessa, mutta kastuessa saattaisi mennä pilalle...

Minnea
Minnean muruja

Se on niin ihana! Tiedätkö, mäkin olisin halunnut laittaa sen juuri kylpyhuoneeseen, mutta sen veden läiskyttelyn määrä, mitä taapero siellä harrastaa, olisi kyllä varmasti pilannut koko maton :/

Millie's
Randomilla

Onpa ihana! :) 

Minnea
Minnean muruja

Niin on :) Ja mikä tärkeintä, uusi pieni omistaja tykkää :D

NelliKochanie

Siis mikä ihana matto! Ja noi värit! <3 Kelpaisi kyllä meillekin :)

Minnea
Minnean muruja

Niin on! Värit on kyllä raikkaat :)

MINI-blogi (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.fi

Voi miten söpö matto!

Minnea
Minnean muruja

Eikö olekin :)

johannanissinen (Ei varmistettu) https://momstudiesblogi.blogspot.fi/

Ihanat värit!! Tuo keltainen näyttää kyllä nyt jokapaikassa niin kivalta. Varmaan se on tämä kevät mikä saa ihastumaan kirkkaampiinkin värisävyihin :) Ja kuulostaapa huipulta tuo, että saa vielä tervehdyksen maton tekijältä, aika ainutlaatuinen juttu!

Minnea
Minnean muruja

Kyllä, se on tämä kevät, mikä saa mieltymään kaikkeen kirkkaaseen ja valoisaan :)

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) http://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Aivan ihanan näköinen matto! Tuollainen olisi kiva itsellekin. Kivan raikkaat värit. Ja muutenkin, todella kiva sisustus teidän taaperon huoneessa!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Taaperon huoneesta on tullut kyllä kiva sisustukseltaan :)

Jane / Yhtä kuin kolme (Ei varmistettu)

Apua! Ompa ihana matto. Täytyypä vakavasti harkita meillekin. Nykyinen tytön matto on myös aina rutussa..

Minnea
Minnean muruja

Tuo on kyllä ihana matto, niin pehmoinen ja lämmin :)

Ansku/MoMo (Ei varmistettu) http://jklhkibjl.blogspot.fi/

Oi Sukhimatot on ihania &lt;3 Oon nyt ehtinyt jo ajatuksissani tilaamaan useamman kun on tuo alekampanja ollut, mutta vielä ei ole oikeasti yhtään matkalla. Tosi kauniit värit tässä teidän matossa! :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Alekampanja on kyllä hyvä! Tämäkin matto melkoisessa alessa :)

ccnoora (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Voi kuinka herttainen! Vastaavanlaisia mattoja olen minäkin ihastellut; tuollainen sopisi täydellisesti meidän makkariin! :)

Minnea
Minnean muruja

Matto on kyllä ihanan tuntuinen paljaiden varpaiden alla :) Mekin mietitään samanlaisen tilaamista omaan makkariin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko matto käytössä pysynyt hyvänä? Onko pallot pysyneet muodossaan?

Minnea
Minnean muruja

Kyllä! Se on pojan huoneessa, ja näyttää edelleen kuin uudelta :) Pallot edelleen kohdillaan.

Kommentoi