Onnellinen Sukhimatto

Huomenta!

Tänään tuleekin sisustusaiheinen postaus. Esittelyyn pääsee taaperon huone, ja erityisesti pojan uusi matto! Pojan huone on melko pieni, ja sinne ostamani matto on ollut auttamatta aivan liian iso. Matto on ollut vauhdikkaiden leikkien jäljiltä aina rutussa ja vinksin vonksin. Siksi ilostuinkin valtavasti, kun kauniita ja käsintehtyjä mattoja valmistava Sukhimatot otti minuun yhteyttä yhteistyön tiimoilta.

sukhi.jpg

huopapallomatto.jpg

sisustus.jpg

Sukhi on nepalia ja tarkoittaa onnellista. Sukhin sivuihin tutustuessani huomasin, että Nepalissa, Intiassa, Marokossa ja Turkissa käsintehtyjen mattojen tekijät näyttivätkin hyvin onnellisilta. Sukhilta kerrottiinkin, että he takaavat mattojen valmistajille kunnolliset työolosuhteet ja hyvän palkan. Matto tilataan suoraa tekijältä, eikä varastoja tai ylimääräisiä välikäsiä tarvita. Näin saadaan hinta ystävällisemmäksi ostajalle.

Kun sain sähköpostiini vahvistuksen, että matto on saatu valmiiksi, ja lähetetty Nepalista matkaan, tuli sähköpostissa tervehdys myös maton valmistajalta, naiselta nimeltään Sonu Gurung. Mukaan oli liitetty myös hänen hymyilevä kuvansa. On ihanaa tietää, kuka maton on meille ilolla ja ammattitaidolla valmistanut.

Sukhimattojen filosofia on lämmin: ”Toivomme pystyvämme tarjoamaan vaihtoehdon massatuotannolle, eli kauniita mattoja,jotka tulevat suoraan käsityöläisiltä, joille taas tarjoamme mahdollisuuden esimerkiksi työskennellä kotona ja joustavasti muun elinkeinon ohella.” Nämä ovat oikeita hyvänmielen mattoja!

Sonu Gurung.jpg

Suhkimattojen valikoimaa tutkiessani ihastuin huopapalloista valmistettuihin mattoihin. Sellainen sopisi kivasti pojan huoneen muuhun sisustukseen. Valikoimasta löytyy myös monissa blogeissakin vilahtaneita upeita Beni Ouarain -mattoja, jalan alla lämpöisiltä tuntuvia villamattoja sekä tyylkkäitä vintage-henkisiä tilkkumattoja. Pojan huoneen värimaailma on raikas keltaisen, valkoisen, turkoosin ja harmaan yhdistelmä. Olikin aika helppoa valita värit suloiseen huopapallomattoon. Väreiksi valitsin keltaisen, vaalean harmaan ja valkoisen. Kokonaisuudesta tuli todella kaunis!

suhkimatto_0.jpg

sukhirug.jpg

sukhimatot.jpg

Kevät saapui lastenhuoneeseen! Pieni maton onnellinen omistaja ihastui mattoon välittömästi. Pehmeä matto tuntui olevan mukava leikki- ja rentoutumispaikka. Matto on löytänyt oman paikkansa taperon sängyn edestä. Pojan huoneen vanha mattokin löysi onneksi uuden paikan eteisestä. Mieheni innostui huopalallomatosta niin paljon, että ehdotti, josko tilaisimme samanlaisen meidän vanhempienkin makkariin. Mikä olisi ihanampaa kuin upottaa varpaansa lämpöiseen huopapallomattoon herätessään kylmänä talviaamuna!

Mitä sanot uudesta värikkäästä matosta? Aika kiva, eikö?

Ja nyt jos kiinnostuit näistä hauskanvärisistä huopapallomatoista, tai muista Sukhin matoista, niin kannattaa tutustua heidän sivuihinsa, nimittäin siellä on hyvä alennus menossa 🙂 Sukhimattojen Fb-sivuilla on myös 26.3.2017 saakka hiukea kilpailu, jossa yksi onnellinen voi voittaa itsellensä ihastuttavan omenanvihreän ison huopapallomaton! Eli nyt äkkiä osallistumaan!

Kiitos vielä Suhkimatoille ihanasta ja inspiroivasta yhteistöstä! Voin todellakin lämpimästi suositella heidän reilun kaupan mattojaan!

huopapallo.jpg

lastenhuoneenmatto.jpg

feltballrug.jpg

* matto saatu yhteistyöstä Sukhimattojen kanssa

Kommentit (22)
  1. Onko matto käytössä pysynyt hyvänä? Onko pallot pysyneet muodossaan?

    1. Kyllä! Se on pojan huoneessa, ja näyttää edelleen kuin uudelta 🙂 Pallot edelleen kohdillaan.

  2. Voi kuinka herttainen! Vastaavanlaisia mattoja olen minäkin ihastellut; tuollainen sopisi täydellisesti meidän makkariin! 🙂

    1. Matto on kyllä ihanan tuntuinen paljaiden varpaiden alla 🙂 Mekin mietitään samanlaisen tilaamista omaan makkariin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *