Outo shampoo, mutta se toimii!

Minnean muruja

Kun on ostanut taas kerran kalliin shampoon, joka ei olekaan hyvä just omiin hiuksiin, alkaa ärsyttää! Miettii, että olisipa kätevä, kun joku ammattilainen taikoisi mun kiiltävästä naamasta mattaisen tai helposti rasvoittuvista hiuksista ilmavat ja tuuheat! Mutta hei, sellainen palveluhan on jo olemassa - nimittäin henkilökohtainen kauneuskonsultti Glamlin.

Pääsin keväällä testaamaan tätä täydellistä palvelua, ja oikeasti en olisi voinut olla tyytyväisempi. Mun aina kiiltävästä kosvojen ihosta sai oikeilla tuotteilla mattaisen, ei ehkä ihan koko päiväksi, mutta useammaksi tunniksi! Ja se on jo enemmän kuin mitä osasin toivoa! Niimpä, kun napakympiksi osoittautunut seerumi pääsi loppumaan, otin Glamliniin uudelleen yhteyttä, josko voisivat lähettää lisää tuota ihmetuotetta. Samalla ajattelin kysyä, mitä ammattilainen suosittelisi helposti rasvoittuville hiuksilleni, ja helposti ärtyvälle päänahalleni. Glamlinin Idalla oli idea, hän kysyi, olenko kokeillut Lanzan shampoita. 

Kun kaunis mustalla silkkinauhalla koristeltu pakettini saapui, ryhdyin jännityksellä testaamaan minulle valittuja Lanzan Healing Remedy Balancing Cleanser-shampoota ja hoitoainettaTuotteiden luvataan parantavan hiusten ja päänahan hyvinvointia. Hoitoaineen kerrotaan tasapainottavan ja rauhoittavan hiuspohjaa, ja tekevän hiuksista pehmeät. Hoitoaine sisältää kookosvettä ja laventeliöljyä. Glamlin-paketissa tulee aina todella hyvät ja yksityiskohtaiset ohjeet tuotteiden käyttöön.

Ensi vaikutelma tuotteista oli suoraan sanottuna erikoinen :D Molemmat tuoksuvat hyvin kliinisiltä ja shampoo muistuttaa väriltään huoltoasemien halpaa käsisaippuaa. Tuntuma on shampoossa kummallisen vahamainen, ja tuotetta päähän hieroessa, käsissä tuntuu joitain pieniä rakeita. Shampoo ohjeistetaan pitämään päässä jopa 5 (!!) minuuttia. Kummallisen hajuinen ja tuntuinen shampoo päässä odotellessani olin hyvin varma, ettei tämä tuote sovi minulle ollenkaan. Kun shampoon pesi pois, olivat hiukset ihmeellisen raskaan tuntuiset.

Toimin kuitenkin ohjeiden mukaan,  ja levitin hoitoaineenkin hiuksiin ja päänahkaan. Ihmeekseni, kun hiukseni olivat kuivat, tuntuivat ne todella puhtailta ja kevyiltä. Ihanan ilmavilta! Päänahka tuntui rauhoittuneen! Hämmästyttävää! Outo shampoo toimi sittenkin! Ainoa miinus, jonka huomasin, oli se, ettei hoitoaine ollut tarpeeksi kosteuttava kuiville (ja pikaista parturointia kaipaaville) hiuslatvoille. Mutta ihan kaikkea ei varmaankaan voi samassa tuotteessa saadakaan.

Jos sulla on samanlaisia hiusongelmia, niin syosittelen testaamaan näitä Lanzan tuotteita!

Onko tämä tuote sinulle tuttu? Toimiko se sinulla?

Mukavaa torstaita, tyypit!

 

*sisältää mainoslinkin

Kommentit

Laurapaukkonen1 (Ei varmistettu)

Pitääpäs tutkia tuota palvelua enemmän! Ja hei mahtavaa että oot löytänyt just sulle sopivat tuotteet! :)

Minnea
Minnean muruja

Suosittelen, minulla on pelkkää positiivista sanottavaa Glamlinistä!

Kirsikka W.

Jotain L´anzan shampoota on muistaakseni tullut testailtua, mutta en kyllä millään muista mitä! Mä en useimmiten ole huomannut eroa shampoiden välillä, mutta hoitoaineen sopivuuden voin kertoa jo heti suihkussa! Mulla on tosi helposti takkuuntuvat hiukset, jotka kuitenkin myös rasvoittuu supernopeasti, joten hoitoaineen pitää olla kosteuttava, muttei liian öljypitoinen. Hiusöljykään ei omalle päälle oikein sovi. Nyt viimeksi ostamani The Body Shopin Fuji Green Tea -hoitoaine on ollut ihan supertoimiva!

Minnea
Minnean muruja

Pitääpä laittaa tuo Fuji Green Tea -hoitoaine korvan taakse. The Body Shopilta olen joskus käyttänyt sellaista vähän mentholilta tuoksuvaa shampoota tummansinisessä pullossa. Se oli ihana shampoo!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on ollut samoja ongelmia, ja ainut joka oikeasti on auttanut on palashampoo! Kannattaa kokeilla myös niitä, jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitti vinkistä! Täytyypä tutkailla :)

Jenniiii (Ei varmistettu)

Glamlin kuulostaa mielenkiintoiselta, samoin tuo shampoo. En ole varma olenko käyttänyt samaa shampoota, vai jotain toista Lanzan tuotetta. En kyllä muista tuollaista vaikutusaikaa, joten saatoin käyttää tuotetta "väärin" :D Mä oon kokeillut kymmeniä ja taas kymmeniä tuotteita viime vuosina mun päänahkaan, eikä mikään toimi kauaa. Olen miettinyt lääkärissäkin käyntiä, mutta jotenkin ongelma tuntuu niin vähäpätöiseltä, etten ole viitsinyt. Mulla on siis kutiseva, hilseilevä ja helposti rasvoittuva päänahka. Myös jotain luonnonkosmetiikan palashampoota olen kokeillut, mutta kuukauden kokeilun jälkeen mun hiukset olivat lähinnä yksi klimppi, niin se jäi siihen. Lushin palashampoot toimivat vähän paremmin. Eilen pesin hiukseni Lactolinella :D

Minnea
Minnean muruja

Glamlin on kyllä loistava keksintö! Tuohon päänahkaongelmaan vaikuttaa niin moni asia ruokavaliosta lähtien. Itselleni on auttanut apteekista ostamani System 4-hoitoaine, eli tämä https://www.apteekkituotteet.fi/System-4-Climbazole-Scalp-Tonic-T

(Ei varmistettu) https://styleheaven-marjorie.blogspot.se/

Jotain Lanzan tuotteita olen kokeillut ja ne hyväksi havainnut. Tämä tuote on kyllä itselleni vieras mutta upeaa, että on toiminut hyvin sinulle.

Minnea
Minnean muruja

Lanza on itselleni melko vieras merkki, mutta shampoon outoudesta huolimatta, ihastuin kyllä merkkiin :)

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu)

Enpä ole koskaan kuullut tuosta merkistä tai palvelusta - pitää laittaa korvan taakse!

Minnea
Minnean muruja

Palvelu on <3 ja shampoo on outoudessaan kiehtova :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.