Päivän asu - Lindex pallotunika

Minnean muruja

Huomenta!

Isänpäivä meni sinisissä tunnelmissa. Päällä oli monta vuotta vanha sininen Lindexin pallotunika, tai ehkä mekko. Luulen, että tämä on itseasiassa mekko, mutta minulle tunika. Tuo tunikan malli miellyttää itseäni kovasti, sillä vyötärössä sekä hihansuissa olevat kuminauhat antavat tunikalle ryhtiä, ja saavat sen istumaan päälle kauniisti. Kaula-aukon kultasävyinen nappikoriste antaa vaatteelle persoonallista ja naisellista ilmettä. Olen myös tällaisten liehuvien ja kevyiden kankaiden ystävä :) Kaikin puolin loistava ja minunnäköinen vaate tämä tunika siis.

Jalassa oli mukavaakin mukavammat denimin siniset NOSHin jeggninsit sekä pikkujouluja varten ostamani H&M:n nilkkurit. Tuo nilkkurin korko on itselleni vähän liian korkea siihen, että jaksaisin kävellä näillä koko päivää, mutta ne ovat oivat tälläisiin sunnuntaipäiviin, jolloin liikkuminen tapahtuu autolla. Olen itsekin yllättynyt, miten paljon sinistä mun vaatekaapista löytyy, vaikka en mitenkään erityisesti tykkää sinisestä vaatteissa. Aamu alkoi perinteisesti lapseni isää onnittelemalla. Poika oli tehnyt päiväkodissa mitä ihanimman kortin, jossa oli pojan nimikirjoitus ja kaikki :D Olivat myös harjoitelleet laulamaan isille "paljon onnea vaan"-laulua. Poika esitti laulun innoissaan :D Tosin isän onnittelun jälkeen laulu piti pojan mukaan laulaa myös hänen nimellään varustettuna. Niimpä meillä laulu raikasi monta kierrosta sunnuntaiaamuna.

Iloitsin, että suklaakakkuni onnistui, ja että mies piti siitä. Kakkua tuli niin paljon, että sitä riitti miehelle kahdeksi päiväksi töihin evääksikin. Teen varmasti toisenkin kerran, kun oli niin hyvää!

Nämä asukuvat kävimme nappaamassa Kankaan alueella matkalla kohti Seppälän Prismaa ja uutta Sepän kauppakeskusta. Isänpäivän kunniaksi isä sai omaa aikaa kierrellä Sepässä sillä aikaa, kun minä ja poika leikimme Prisman leikkipaikassa. Varsin mainio tuo leikkipaikka! Paljon hauskaa tekemistä lapsille, ja vieläpä ihan ilmaiseksi!

On kätevää, että samassa paikassa voi tehdä viikon ruokaostokset, hoitaa mahdolliset muut shoppailut, käydä sunnuntailounaalla, ja leikkimässä. Leikkien jälkeen shoppailimmekin siis viikon ruuat ja kävimme vielä testaamassa uutta ravintola Momentoa kauppakeskuksen puolella. Oletko käynyt Momentossa? Omaksi suosikikseni Momento ei noussut, vaikka ruuassa ei varsinaisesti moittimista ollutkaan.

Isänpäivä oli oikein onnistunut ja mukava :)

Näissä kuvissa näkyy hyvin hiusvärin haalistuminen. Kaipaavat kipeästi color maskia. Kyselin instan puolella, haluaisitteko kuulla, miten ylläpidän (tai yritän ylläpitää) räiskyvää väriäni, ja useimmat olivat kiinnostuneita. Palailen tähän siis uuden postauksen myötä.

Blogi on saanut viime aikoina paljon uusia lukijoita! Tosi ihana juttu! Tervetuloa mukaan! Toivottavasti viihdytte!

Jos teillä, jotka olette blogini vasta löytäneet, on jotain kysyttävää tai postaustoiveita, niin antaa tulla! Toki myös vanhat lukijat saavat kysyä ja esittää toiveita, otan kaikki mielelläni vastaan! Olisiko jonkinlainen esittelypostus paikallaan?

Kivaa keskiviikkoa juuri sinulle! Mitä tykkäät tästä asusta?

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Minusta tuo on tooooooosi kiva asu ja sopii sinulle. Itsellenikin kelpaisi tuo tunika :). Ihana tunika!!
Ps. Minulla on tänään kaikki sinistä...farkut ja sininen paita, jopa sinistä ripsaria :D

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Oh, sinä olet sitten ollut täysin sinisissä!

Kirsikka W.

Toi tunika on kyllä aivan ihana ja monikäyttöinen! Ja pysynyt tosi hyvässä kunnossa. Mulla tuppaavat kaikki vaatteet vuoden sisällä nukkaantumaan niin pahasti, etteivät ne oikein ole enää niin siistejä. Onko sulla joku jippo nukkaantumista vastaan, vai valkkaatko vaan hyviä materiaaleja sisältäviä vaatteita?

Minnea
Minnean muruja

Kiitti :) Täytyy myöntää, että tuuria on usein pelissä näiden materiaalien valinnassa. Toiset pysyy helpommin hyvänä kuin toiset. Mulla ei valitettavasti ole jippoja nukkaantumista vastaan :/ Mielelläni ottaisin vinkkejä vastaan itsekin :D

Monta syytä rakastaa (Ei varmistettu) http://www.montasyytarakastaa.com

Tosi kaunis toi sininen mekko!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :)

anniinanir (Ei varmistettu) http://www.getthetoolboxblog.com

Mä tykkään sinisestä vähän liikaakin, mulla löytyy sitä vaatekaapista aika paljon. Myös pilkut on mun juttu, joten tää mekko/tunika sopis hyvin munkin päälle :D Toi Momento ei oikein houkuttele, mutta se thaimaalainen olisi kiva käydä testaamassa Sepässä.

Minnea
Minnean muruja

Sininen on aika helppo väri, ja sopii monelle :) Minäkin taidan käydä testaamassa sen thaimaalaisen seuraavaksi! Olen kuullut siitä pelkkää hyvää :9

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Ihana asukokonaisuus, kauniita kuvia ja sininen sopii sulle tosi hyvin! :)

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, ihanasti sanottu <3

NooraSa (Ei varmistettu) http://www.findingtheperfect.blogspot.fi

Sininen on kiva väri. Itsekin pidän erityisesti tummansinisestä vaatetuksesta.

Minnea
Minnean muruja

Tummansininen sopii kyllä kaikille!

josha

Mä en ole oikein sinisen ystävä, mutta sulla se näyttää niin raikkaalta :) Tosi kiva asu taas.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :)

Aivan ihastuttava tunika! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.