Parasta just nyt x 5

Minnean muruja

Voi, kun maanantait on tahmeita! Tai, jos totta puhutaan, niin kaikki päivät tuntuvat yhdeltä väsyneentahmealta maanantailta tällä hetkellä. Ja kuten Maija Vilkkumaa sanoi, pahimpia on aamut! Pakko se on myöntää, että kaamosväsymys puskee päälle täydellä voimalla. 

Niimpä näin maanantain kunniaksi pienellä pakottamisella puserran ulos viisi asiaa, jotka on parasta just nyt. Asioita, joista yritän saada iloa tämän pimeyden ja väsymyksen keskellä. Yritän keskittyä hyvään!

1. Aili Ikosen musiikki! Voitin Henriikan So many stars-blogin arvonnassa lipun Ailin levynjulkkarikeikalle, ja kävin ystävän kanssa keikan jamittelemassa perjantaina. Ja olin ihan mykistynyt Ailin huikeudesta! Oli kuin olisin hypännyt toiseen paikkaan ja aikaan! Oma jazzin kuunteluni rajoittuu lähinnä artisteihin, kuten Jamie Cullum (jota raaaakastan), mutta olipa virkistävää ja riemastuttavaa löytää Aili! Suosittelen etsimään Ailin youtubesta tai spotifysta :)

2. Anni Saastamoisen Depressiopäiväkirjat -äänikirja! Viikonloppuna olen hiljaisina hetkinä illalla kuunnellut Anni Saastamoisen raivokkaan rehellistä kirjaa masennuksesta. On niin virkistävää, kun asioista puhutaan suoraan. Samaistun moneen Annin fiilikseen. Ihan parasta on, että Anni on itse kirjan lukijana.

3. Tunnelma-, joulu-, kausi- tai ulkovalot (mitkä nämä nyt on)! Kieputimme eilen takapihan puihin tunnelmavalot, ja tuijottelin tuhansien loistavien tähtien valoa vaikka kuinka kauan viltin mutkasta sohvalta. Pimeys tuntui hippasen vähemmän pahalta, kun takapiha muuttui tunnelmalliseksi taikapuutarhaksi. Vielä, kun saadaan lunta, on maaginen winter wonderland valmis!

4. No ne Malteserit! Voiko olla ihanampia suklaapalleroita! Harmi, että laivalta löytämäni mega bagini pääsi jo loppumaan :/ Edelliseen postaukseen sain vinkin, että Tigeristä saattaisi löytyä näitä herkkuja! Ainakin Jumbon liikkeessä on tehty havainto! Ah, elämä ilman suklaata ei ole elämää ollenkaan, sanoi suklaaholisti!

5. Pojan jutut! Miten voi 2,5vee keksiä niin hillittömiä juttuja? Niille ei vain voi olla hymyilemättä, vaikka kuinka ketuttaisi tämä pimeys! Tämän hetken hittijuttu on kommentoida tietävän näköisesti "Kyllä, aivan oikein, äiti!", kaikkeen mitä sanon hänelle :D Myös huudahdus "Sinä onnistuit!" ihan tavallisen arkisen asian, kuten esimerkiksi jugurttipurkin kannen avaamisen yhteydessä, ilahduttaa :D

Miten sulla menee? Lamaannuttaako tämä pimeys? Mikä on parasta just nyt?

Hyvää ja toiveikasta uutta viikkoa! Loppuviikosta on muuten tulossa juttua pikkujouluista, ja pääsen taas arpomaan kivan jutun teille! Jes!

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Mulle kanssa toi aamuherääminen kelloradion soittoon on vaikeaa, ihan ylitsepääsemättömän vaikeaa...kun on syvässä unessa joka aamu, kun pitää nousta...

Minnea
Minnean muruja

Minä en edes ole enää kellonsoiton aikaan syvässä unessa mutta väsymys on jäätävä. Päivä ei oikein tunnu lähtevän käyntiin :/

smagardi
astu harhaan

Mulla on kans noi aamuherätykset toooosi vaikeita taas vaihteeks, mutta oon miettiny herätysvalon hankkimista helpottamaan syksy- ja talviheräämisiä.

Minnea
Minnean muruja

Minäkin oon miettiny samaa! Ne vain on aika hinnakkaita :/ Mutta jos toimivat, niin varmasti jokaisen euron arvoisia! 

Oi miten kauniit kuvat <3 Maanantai oli vähän tahmea täälläkin, mutta kyllä se taas tästä käynnistyy! :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Nappasin nappasin nämä kävelylenkillä (muutama viikko sitten), kun valo oli niin kaunis!

Millie's
Randomilla

Ikävä uutinen: Malteserseja ei löydy Jyväskylän Tigerista. :(

Minnea
Minnean muruja

Nooooooou! Täytyy diilata niitä jotenkin Jumbon Tigeristä!

Katja_optimism (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Parasta just nyt ovat pimeät aamut, joiden turvassa saa hörppiä aamuteensä ja joiden ansiosta tytöt nukkuvat ihanan myöhään (no, "korjaantunee" viikon päästä, kun kelloja siirretään..., fuck). Parasta on myös ihanan kuulas syyskeli ja pienet lumihiutaleet kasvoilla, kun juoksee lenkkiä. Kynttilät ja glögi. Vähän kaikki.

Raskainta on jäätävä uhmaikä, mutta se nyt ei vuodenaikaan liity.

Toivon nautinnollista viikkoa sinulle pimeydestä huolimatta! &lt;3

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3 Ihanan tsemppaava kommentti! Meillä poika on jostain syystä herännyt kahtena viime aamuna jo 5.30 (tähän sellainen tyrmistynyt hymiö). Toivon, että tämä on vain väliaikainen tila! Yleensä joudun herättelemään seitsemän aikoihin, jotta ehditään päiväkotiin ja töihin.

Ihanaa viikkoa myös sinulle!

Anna/Kello neljän aamukahvi (Ei varmistettu) https://neljanaamukahvi.blogspot.fi/

Kyllä niitä kivojakin juttuja aina on ympärillä, vaikkei niitä näkisikään :) ihanat kuvat!

Minnea
Minnean muruja

Niimpä! Joskus täytyy ponnistella nähdäkseen ne kivat jutut :)

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Mulla ei viikonpäivät niinkään tee oloa tahmeaksi mutta kylmyys ja pimeys tekee :( Olen henkeen ja vereen kesä ihminen, varsinkin jos on kuuma.

Outi / Pisteitä Ruudulla (Ei varmistettu) http://pisteitaruudulla.blogspot.com

Tunnelma-/kausi-/syys-/pime-/joulu-/whatevervalot = parasta &lt;3 Voisin pitää niitä ympäri vuoden (ja tbh, kaikkein epäselvimpiä jouluvaloja pidänkin ympäri vuoden, aiheutti ne kuinka paljon pahennusta tahansa. :-D)

http://pisteitaruudulla.blogspot.com

Hanna-MariA (Ei varmistettu) http://lifewithhannamari.blogspot.fi/?m=1

Parasta just nyt on reilu viikko sitten syntynyt poika, joka tuhisee vieressä ❤❤

http://lifewithhannamari.blogspot.fi/?m=1

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.