Parasta just nyt

Hip hei, uusi helmikuinen viikko on täällä! Ajattelin aloittaa viikon positiivisesti miettimällä, mitkä asiat ilahdittavat ja piristävät tällä hetkellä eniten. Keräsin yhteen asiat, jotka ovat parasta just nyt! Yritän muistutetella itselleni, että onni koostuu pienistä asioista. Joskus ne hyvät asiat tulevat luonnostaan, mutta joskus niitä täytyy kaivella vähän syvemmältä. Kun tarvoin aamulla päiväkotiin tihkusateessa ja nilkkoja myöten loskassa, tuli aurinkoiset ajatukset ihan tarpeeseen.

Kuvahaun tulos: häkkilinnun paluuKuva: Yle Areena

Häkkilinnun paluu

Törmäsin viikonloppuna Yle Areenassa sarjaan, joka koukutti heti. Brittiläinen Häkkilinnun paluu (Back to Life) kertoo kolmekymppisestä Miristä, joka palaa kotiin 18-vankilavuoden jälkeen. Miten lähes koko aikuisikänsä maailmasta eristyksissä ollut nainen kokee muuttuneen maailman. Miri aiheuttaa ympärillä olevissa ihmisissä huolta ja jopa vihaa. Katsoja ei malta pysyä penkissään, kun Mirin synkkä salaisuus alkaa paljastua. Mitä hän teki 18-vuotta sitten?

Mirin tarina on samalla herkkä ja koskettava, mutta myös hauska. Ensimmäinen kausi on katsottavissa Areenasta.

Laskiaispullat

Oih, laskiaispullakausi on taas täällä. En välitä Runebergin tortuista, mutta laskiaispullia rakastan. Aloitin oman laskiaispullakauteni eilen kliseisesti mäenlaskun jälkimainingeissa. Laskiaispullan ainoa ja oikea täyte on tietenkin hillo! Kuulutko sinä hillo- vai mantelimassan kannattajiin?

Sukelluslasit

Poika on pyytänyt jo pidemmän aikaa sukelluslaseja, eli uimalaseja. Eilen sellaiset sitten käytiin ostamassa, ja heti toki myös testaamassa Aalto Alvarissa. Sydämeni meinasi pakahtua onnesta ja ylpeydestä, kun poika polskutteli menemään sukelluslasit päässä. Hänen uimataitonsa kehittyy ihan silmissä. Kaikki se riemu tarttui myös minuun. Sukelsimme Batmanin luolassa ja Spidermanin pyörteessä. Koko uintireissu oli yhtä suurta seikkailua.

Viikonloppu Helsingissä

Perjantaina suuntaan töiden jälkeen kohti Vantaata reppu täynnä kameravarusteita. Tätä viikonloppua on taas odotettu! Perjantai-iltana käymme läpi lauantain kuvaussuunnitelman, ja lauantaina pääsen kameran eteen ja taakse, kun otamme Kanto designille uusia tuotekuvia. Viikonloppu sisältää töiden lisäksi huvituksia, sillä saan viettää aikaa siskon kanssa! Pieni tyttöjen viikonloppu tulee tarpeeseen. Kun työt on saatu tehtyä, pääsemme nauttimaan hyvästä ruuasta, ja kippistämään kuplivalla. Saa nähdä, mitä kivaa keksimme!

Mikä on parasta sun elämässä ja arjessa just nyt? Minkälaisia suunnitelmia sulla on tälle viikolle?

Mukavaa uutta viikkoa! Ystävänpäivän arvonnan voitti nimimerkki HennaH30! Laitan voittajalle tänään viestiä 🙂

Lue myös: Parasta just nyt x 3 ja Parasta just nyt x 5

hyvinvointi ajattelin-tanaan vanhemmuus
Kommentit (4)
  1. Kiittelen voitosta, en saanut viestiäsi vielä s.postiin.

    1. Laitoin sen eilen aamulla. Kurkaatko vielä roskapostista?

  2. Mari_Meikkiholisti
    10.2.2020, 10:06

    Kuulostaapa kiinnostavalta sarjalta, täytyy laittaa pyörimään! Kiitos vinkistä :). Ja siis pullat ehdottomasti hillolla!!

    http://www.meikkiholisti.fi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *