Perfect strawberry blonde hair!

Tässä flunssassa lepäillessä on ollut hyvin aikaa miettiä ikuista unelmahiusväriäni. Mulla on ollut vuosien varrella useammankin väriset hiukset, mutta aina uudelleen palaan hieman punertavaan blondiin, strawberry blondiin. On mun hiukset olleet oranssitkin, mutta juuri nimenomaan tämä vaaleanppunaiseen taittava punertava blondi on mun unelmien väri!

Jos punainen ei olisi niin hankala hiusväri, joka haalistuu ainakin minulla hetkessä, hiukseni olisivat aina mansikkaisen vaaleat! Tässä ekassa kuvassa on niiin täydellisen väriset hiukset! Taidanpa näyttää tätä kuvaa kampaajalle, kun sinne seuraavan kerran astelen 🙂

Stunning Strawberry Blonde Medium Ombre Hairstyles 2016:

strawberryhair.jpgKuvat pinterestistä, paitsi omakuvani.

P9031064bbb.jpg

Viimeksi, kun kävin kampaajalla, hiuksiini laitettiin ruusukultaa. Tykkäsin hiuksista todella paljon! Ostin kampaajalta myös color maskin värin ylläpitoon, mutta siitä ei tuntunut olevan juurikaan apua. Jostain syystä värimaskit eivät tunnu tarttuvan mun hiuksiin.

Usein hiukseni ovatkin jokseenkin vaaleaksi raidoitetut, koska väri on vain niin paljon helmpompi ylläpitää. Mutta aina voi unelmoida…

 

Mikä on sun unelmien hiusväri? Miten ylläpidät sitä?

Kommentit (2)
  1. Mä en ole värjännyt hiuksiani viiteen vuoteen ja olen todella tyytyväinen siihen, että päätin kasvattaa oman värini takaisin. 🙂 En osannut koskaan päättää kampaajalle mennessäni mikä olisi minun värini ja mikä sopeisi parhaiten. Kokeilin kaikenlaista. Raitaa, liukuvärjäystä, todella tummaa, vaaleeta ja mitä vielä. Sitten kyllästyin ja päätin, että omalla värillä mennään!

    1. Oma väri olisi kyllä helpoin! Ja hiukset tykkäis varmasti, kun niitä ei rasita värjäämisellä!

      Miten se vaan tuntuu, et se oma väri on niin tylsä…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *