Pieni kevätlahja päiväkodin hoitajille

Minnean muruja

Kesäloma siintää jo horisontissa, ja kohta on aika sanoa heipat päiväkodille kesäksi. Koska olemme olleet todella tyytyväisiä päiväkotiin, ja pojan ryhmän hoitajiin, on pieni muistaminen enemmän kuin paikallaan. Kiitosta olen antanut kyllä pitkin vuotta aina, kun siihen on ollut aihetta, mutta olisi kiva myös antaa joku pieni lahja näin kesän kynnyksellä. Jouluna annoimme itsetehdyt kortit sekä lumiukkosoppaa. Poika ei ole ollut päiväkodissa vielä vuottakaan, joten nämä muistamiset on meille vielä ihan uusi juttu.

Onneksi google on kiva kaveri, ja lahjaideoita googlettelemalla löytyikin monta näppärää ideaa. Ajattelin laittaa tämän muistamisemme tänne blogiin, jos vaikka joku muukin kaipaa ideoita :)

Idea käsivoiteesta löytyi Elsan Oi mutsi mutsi-blogista. Siellä on muuten monta muutakin mukavaa ideaa! Ihastuin käsivoiteen helppouteen ja käytännöllisyyteen. Päiväkodin henkilökunta joutuu pesemään käsiään usein, ja käsien iho kaipaa varmasti kosteutusta. Ostin nämä ACO:n miedot käsivoiteet apteekista. Kaveriksi ajattelin sujauttaa muutaman vaahtokarkin. Suloiset vaahtokarkit ja kesäiset paperipussit nappasin Flying Tigeristä.

Poika on vielä liian pieni osatakseen itse valita tai ehdottaa lahjoja hoitajille, joten ainakin vielä tänä vuonna lahjan valitseminen on minun harteilla. Halusin, että muistamisessa olisi kuitenkin myös pojan panosta mukana, joten taiteilimme kortit yhdessä. Askarrellessamme kortteja, juttelimme samalla, kuinka meillä alkaa kohta kesäloma, kuinka mukavaa päiväkodissa on ollut, ja miten kivaa on viedä pienet lahjat hoitajille. En tiedä kuinka hyvin kaksivuotias näistä keskusteluista ymmärtää, mutta innostunut hän tuntui olevan.

Korteista tuli ihan kivat, ja ainakin itsetehdyn näköiset, vaikka en ole hirveän kätevä käsistäni, ja käsialassakin on toivomisen varaa :D Askarteluidolini Muita Ihania -blogin Tiina teki älyttömän upeat ja herkulliset kevätmuistamiset, vai mitä sanotte? Mulla riittää siis vielä harjoiteltavaa tälläkin saralla :D 

 

Vietkö sinä lahjoja päiväkotiin tai perhepäivähoitajalle? Miten olet heitä muistanut? Nyt parhaimmat ideat jakoon!

Kesäistä keskiviikkoa!

Hei, mun juttuja löytyy nyt myös Keski-Suomen sisustus- ja lifestyleblogien facebook-sivuilta, joten kannattaa kurkkia sinne! Sieltä löytyy myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa!

 

Kommentit

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Hei, pakko vinkata, kun oli kameralaukuista puhe mun kommenttiboksissa. Nyt ne on -25%! <3

https://shop.olympus.eu/FI-fi/content/promotion5.cfm

Minnea
Minnean muruja

Hei, kiitti! Käyn heti vilkaisemassa!

Kirsikka W.

Tosi kiva idea toi käsirasva! Itselle ei olisi tullut mielenkään tuo käsien pesun tiheys, mutta silläkin saralla täysin järkeenkäypä lahja :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos (vaikka idea ei siis ole omani)! Nämä on aina vähän kinkkisiä juttuja, kun ei tiedä hoitajien mieltymyksiä. Siispä ajattelin, että jotain syötävää tai käyttötavaraa :)

Westend Mum (Ei varmistettu) http://westendmum.fi

Ihana idea! Kannatan käytännöllisyyttä, jos / kun ei tunne heidän henkilökohtaista makuaan :)
http://westendmum.fi

Minnea
Minnean muruja

Kyllä, samaa mieltä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.