Reiman varastontyhjennysale!

Havahduin viikonloppuna siihen, että mittari näytti jo melkein plussaasteita, ja päiväkodin viikkokirjeessäkin muistuteltiin jo kuravaatteista. Ai niin, ne kuravaatteetkin pitää taas hankkia! Sopivaan saumaan kilahti sähköpostiin muistutus Reiman tänään viimeistä päivää meneillään olevasta varastontyhjennysalesta. Niimpä otin härkää sarvista, ja hoidin sadevaateasiat tälle keväälle kerralla kuntoon! Aleista löytyi myös muutama muu varsin hyödyllinen vaate kasvavalle pojalle.

reima-ale.jpg

Kuten ehkä on jo aikaisemmista postauksista käynyt ilmi, niin meillä luotetaan lastenvaatteissa, varsinkin ulkovaatteissa, vahvasti Reimaan. Poika on mennyt nyt kaksi kevättä ja syksyä samalla (aluksi tosi reilulla) sadetakki+kurahousut-kombolla, ja sadevaatteet ovat vieläkin kuin uudet. Nyt, kun ne ovat jääneet auttamata pieneksi, niin ei ollut vaikea valinta päättää, mitä ostetaan seuraavaksi kevääksi – samanlaiset tottakai!

Kurahanskat eivät olleet alessa, mutta nekin tarvittiin, joten laitoin tilaukseen myös Puro-kurahanskat, joska niissä oli vähän vuorta. Aikaisemmissa kurahanskoissa ei vuorta ollut, joten niiden alle oli aina laitettava erikseen lapaset. Toivottavasti nämä on kätevämmät! Näihinkin saa kuitenkin vielä lapaset alle, jos ilma näyttää sen verran kylmästä, ettei pelkällä kurahanskalla pärjää.

Kun selasin läpi aletuotteita, bongasin myös kivan hupparin, farkut ja muutaman pipon edullisesti, joten pojan vaatekaappi sai kivasti päivitystä! Kumisaappaat taitavat olla vielä sopivat, joten niiden oston voin siirtää myöhemmäksi, huh! Välikausihaalarikin on jo hankittu valmiiksi, joten vaatehankinnat taitavat olla nyt hyvällä mallilla!

Joko teillä on välikausivaatteet ostettu? Mitä merkkejä teillä suositaan?

 

*sisältää mainoslinkkejä Reiman verkkokauppaan
t?a=1173541864&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1

Kommentit (2)
  1. MINI-blogi/Elina
    21.3.2018, 18:26

    Meillä on kevääksi Name It:n softshelliä, PO.Pin kuorivaatteet (nämä viime syksyltä ja ovat nyt kakkospukuina) ja sit KappAhlin Kaxs kuorivaatteet. Sadehousut pitäisi hankkia vielä tytölle.

    1. Me ostettiin myös Name It:n Playtec haalari, jo kolmas laatuaan, sillä ne vaan toimii! Hinta-laatusuhde kohdillaan!

      Oon katellu PO.Pin haalareita, mutta hinta vähän kirpasee!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *