Ruokaboksi helpottaa arkea

Kaupallinen yhteistyö: Ruokaboksi

Voi sitä ilonpäivää, kun huomasin, että Ruokaboksi* on rantautunut Jyväskylään. Olen seurannut, kuinka erilaiset inspiroivat ruokapalvelut toimivat eteenkin pääkaupunkiseudulla helpottaen perheiden ruokaostoksia. Jyväskylään kaikki kiva joko saapuu reippaasti myöhässä, tai pahimmassa tapauksessa jäämme paitsi kokonaan. Koska ruoka on lähellä sydäntäni, ja todellakin kaipaan uusia ideoita arkiruokailuun, niin otin yhteyttä Ruokaboksiin. Yhteistyön myötä saimme boksin testiin, ja niimpä Ruokaboksi helpottaa meidän arkea seuraavat viikot. ruokaboksi reseptitruokaboksi

Mitä tänään syötäisiin – Ruokaboksi kertoo

Rakastan ideaa, että joku on suunnitellut valmiiksi kiireisimpien arkipäivien ruuat. Meillä ainakin pyörii aika tuttu kaava, mitä arkiruokiin tulee. Kaupassa käydessä ei ehdi miettiä uusia reseptejä kokeiluun, ja autopilotilla nappaa ostoskärryyn ne samat ruuat joka viikko. Rakastan ruokakaupassa haahuilua, mutta lapsiperheen kauppareissuilla kiristyy hermot ja otsalle nousee hikikarpalot.

Ruokaboksin sivulta näkee kolmen viikon reseptit, joten oli kiva käydä kurkkimassa, mitä ruokia edellisinä viikkoina oli ollut. Eniten toki kiinnosti, että mitä tulevalla viikolla olisi luvassa. Boksin mukana tulee joko kolme tai neljä ruokaa riippuen omasta tarpeesta. Ja jos joku viikko ei boksille olisi tarvetta, voi boksin skipata kätevästi omien sivujen kautta. Minä valitsin, että meille tulee kaikki boksit peräkkäisinä viikkoina.

Ruokaboksin paras puoli meille on ehdottomasti uudet ja inspiroivat ruokaideat, joita ei muuten tulisi kokeiltua. Oli ihana huomata, miten värikäs boksin sisältö oli. Boksista pilkistänyt fenkoli hymyilytti. Jes! Nyt joku kertoo, mihin sitä voi käyttää! Tämän viikon boksista olemme kokkailleet jo mausteista chili con carnea. Olemme chili con carnen ystäviä jo valmiiksi, mutta tämä uusi resepti toi ihan uutta näkökulmaa tähän suosikkiruokaan. Olemme käyttäneet aikaisemmin aina naudan jauhelihaa. Tässä reseptissä ihstutti pehmeä kananjauheliha.

Ruokaboksi Jyväskyläruokaboksi hinta

Ruokaa suoraa kotiovelle

Toiseksi parasta Ruokaboksissa on se, että se tuodaan suoraa kotiovelle. Hallelujah, miten helppoa! Ovikello kilahtaa aina maanantaisin, ja toimitusajan pääsee itse valitsemaan. Meille tosin kävi ensimmäisen boksin kanssa hieman ikävästi, sillä ilmeisesti ruuhkan vuoksi boksi ei meille maanantaina ilmaantunutkaan. Boksin toimituksen etenemistä voi seurata kätevästi tekstiviestillä tulleen linkin kautta. Odottelin boksia maanantaina illalla kymmeneen saakka, ja kyllä se hieman harmitti, kun lopulta tuli pahoitteluviesti, ettei boksia ehditty toimittaa. Asiakaspalvelu oli kuitenkin hyvää ja sujuvaa, joten harmitus ei noussut kovin suureksi. Saimme boksin kotiovelle tiistaina, ja pääsimme heti kokkailemaan ja tutkimaan boksin sisältöä.

Original, muksu vai vege?

Ruokabokseja on kolmea erilaista. Meille valittiin testiin original sekä muksuboksi. Itse olisin innostunut kokeilemaan myös vegeboksia, mutta ymmärrän, että se ei perheen miehiä niin innostanut. Onneksi myös originalboksissa on yksi vegeruoka viikossa. On mukavaa, että pääsemme totuttelemaan myös lihattomiin ruokiin. Tiedä, vaikka sieltä löytyisi joku uusi suosikki meidän arkiruokarepertuaariin!

Ensimmäisessä boksissa itseäni eniten kiinnostaa juurkin boksin lihaton ruoka eli pirteä appelsiininen fetapasta. Aiai, ajattelin kokata tämän nyt viikonloppuna. Kaikki ensimmäisen viikon reseptit ovat kuulostaneet todella kivoilta.

Viimeisenä boksina tämän yhteistyön myötä meille tulee muksuboksi, joka on suunniteltu erityisesti perheen pienimpien makunystyröitä miellyttämään. Muksuboksin ruuat ovat myös helppoja ja nopeita valmistaa, joten lapsetkin voi houkutella mukaan kokkailuun. Tämä uusi konsepti selkeästi kiinnosti lasta ainakin ensimmäisen boksin kohdalla, sillä hän oli hyvin innokkaana sekä boksin tutkimisessa kuin ruuan valmistuksessa.

ruokaboksi kokemuksia

Oletko kokeillut Ruokaboksia? Miten teillä helpotetaan arjen ruokahuoltoa?

Ruokaboksin* sivuilla on paljon lisätietoa sekä kätevä testi, jossa pääsee kokeilemaan, että mikä boksi olisi omaan talouteen paras. Kannatta käydä osallistumassa myös arvontaan, jossa voi voittaa kuukauden boksit itselleen!

Ruokaboksin pääset tilaamaan tästä*!

Ihanaa viikonloppua! Mitä sulla on suunnitelmissa?

Lue myös: Helppo voileipäkakku lasissa ja Viikon ruokalista – näitä meillä syötiin

*mainoslinkkejä

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
  1. Toimitusajan voi ite valita? Miten? Ei oo ollu kyllä itselle mahdollista.

    1. Eikun joo, tarkoitit et saa itse päättää toimitusviikon.. ajattelin et sen ajan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *