Samettisen mattainen meikkivoide!

Unelmani olisi, jos kasvojen iho pysyisi ihanan mattaisena koko päivän. Ihoni on sellaista laatua, että se punoittaa ja kiiltää todella nopeaa, vaikka siihen latoisi primerit, meikkivoiteet ja puuterit. Pikku hiljaa olen löytämässä oikeanlaista komboa ihonhoitooni sekä meikkituotteisiini. Ihonhoitoni uusista rutiineista voit käydä lukemassa aikaisemmasta postauksesta

Osana heinäkuun Glamlin brändilähettiyttä sain apua ja ammattitaitoa uuden meikkivoiteen ja peitekynän valinnassa. Täydellinen meikkipohja on monen osan summa. Oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden lisäksi minulla on ollut käytössä loistava Smashboxin Photo Finish primeri, joka on niin ikään Glamlin löytö. Primeri on auttanut valtavasti meikkipohjan kestävyydessä, ja ihon epätasaisuuksen peittämisessä.paese.jpgpaese-meikkivoide.jpgOlen käyttänyt Lumenen Matte-meikkivoidetta jo monta vuotta. Se on ollut kokeilemistani meikkivoiteista toimivin. Tykkään sen paksusta koostumuksesta, mattaisuudesta ja peittävyydestä. Lisäksi, kun löytää itselle täydellisen sävyn, on työlästä edes lähteä etsimään uutta tuotetta käytössä olevan tilalle. Lumenen meikkivoide ei kuitenkaan pidä kasvojen ihoa mattaisena kovin pitkään, ja niimpä päätin ammattilaisen avustuksella lähteä etsimään vielä parempaa tuotetta. 

Kauneusguruni Heidi valitsi minulle Paese Sebum Control Mattifying and Covering Foundation -meikkivoiteen sävyssä 400 Porcelain. Paese on merkkinä minulle ihan tuntematon, joten piti ihan googlettaa, minkälainen merkki on kyseessä. Paese on puolalainen meikkaajien ja maskeeraajien suosima meikkisarja, joka tunnetaan korkeasta laadustaan, ja ihoa hoitavista ainesosistaan. Tuotteissa käytetään jopa 60% luonnollisia ainesosia. 

Ensimmäinen huomioni meikkivoiteesta oli sen mieto, mutta hieman omituinen tuoksu. En muista, että aikaisemmat meikkivoiteeni olisivat tuoksuneet miltään, joten tämä aavistuksen ”pahvinen” tuoksu yllätti. Ehkä tuoksu johtuu juurikin näistä luonnollisista ainesosista. Voide on myös huomattavasti juoksevampaa kuin mihin olen Lumenen kanssa tottunut. Iholle meikkivoide levittyy todella kauniisti. Kuin samettinen unelma! Meikkivoide jättää ihon ihan uskomattoman mattaiseksi! Jopa niin ihanan samettiseksi, ettei päälle edes tarvitsisi puuteria. Mutta koska Paesen tuote ei ole omaan makuuni tarpeeksi peittävää, olen sipaissut päälle hieman meikkipuuteria. 

Voi toki olla, että olen vain tottunut liiankin peittävään meikkiin, ja luonnollisempi lopputolos olisi parempi. Kuitenkin minusta tuntuu, että ilman meikkipuuteria Paesen meikkivoide ei riitä ihoni punaisuuden peittämiseen. Tämä tuote jää joka tapausessa käyttöön. Ja varsinkin näin kesällä päivettynyt ja hyväkuntoinen iho ei kovin peittävää meikkivoidetta tarvitsekaan. Mainio tuote!

consealer.jpgHalusin myös löytää sopivan tuotteen peittämään tummia silmänalusia. Olen joskus käyttänyt tähän tarkoitukseen valokynää, joka ei varmaankaan ole tarkoitukseen sopiva tuote 😀 Paketistani löytyi IsaDoran Cover Up Long-wear Cushion Consealer – peitekynä sävyssä 62 Peach. Koska minulla ei aikaisempaa kokemusta peitekynistä, ei vertailukohtaa tälle tuotteelle oikein ole. Kynä oli aluksi hankala saada toimimaan, mutta kun teknisen ongelmat voitettiin, on tuote toiminut moitteetta 🙂 Peiteväri on helppo levittää, ja persikkainen sävy todella häivyttää tummuuden alleen. Tuotteen kerrotaan olevan runsaspigmenttinen ja koostumuksen kosteuttava. Käytätkö sinä peiteväriä tummille silmänalusille?

Voin siis lämmöllä suositella IsaDoran -peitekynää. Väsyneet aamut on pelastettu!

glamlin-alekoodi.jpg

tummat-silmänaluset.jpg

Mikä meikkivoide sulla on käytössä? Paljasta suosikkisi! Onko Paese tuttu tuote?

Kiitos ihana Glamin, että valitsitte minut heinäkuun brändilähettilääksi, ja että sain taas ystävällistä palvelua ja loistavia täsmätuotteita ihonhoitooni sekä meikkipohjaani! Askel kerrallaan parempaa kauneudenhoitoa ja kosmetiikkatietämystä kohti!

Mitä ihaninta sunnuntaita täältä Vantaan hoodeilta! Yhden pienen neidin seurassa täällä teemme tyttöjen juttuja tämän viikonlopun!

 

* tuotteet saatu osana Glamlinin brändilähettiyyttä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *