Second hand vaatteita plussakokoiselle!

*Kaupallinen yhteistyö O.O.T.D. Jyväskylä

Tuntuuko sinustakin siltä, että haluaisit olla ekologisempi, ja ostaa enemmän käytettyjä vaatteita, mutta kirpputoreilta ei oikein tunnu löytyvän vaatteita plussakokoisille? Minusta tuntuu juuri siltä. En oikein ikinä tee löytöjä kirpputoreilta. Tai siis pojalle löydän vaatteita kyllä, mutta itselleni en. Veikkaan, että syitä tähän on kaksi: kirppiksillä on yleensä tosi vähän kivannäköistä tarjontaa plussakokoiselle, ja toisekseen, minulla ei oikein ole aikaa kiertää kirppiksiä kunnolla. Pojan kamppeet nappaan yleensä nopeasti samalla, kun pojat leikkivät kirppurtorin leikkipaikalla. Heidän kärsivällisyytensä shoppailuihini on rajallinen, hah! Käytettyä lastenvaatetarjontaa tuntuu olevan paljon paremmin kuin hyväkuntoista naistenvaatetta.

O.O.T.D. Jyväskylä on ihana ja palveleva vaatekauppa Jyväskylässä, jonka kanssa minulla on ollut ilo tehdä silloin tällöin yhteistyötä. Olen innostunut ja iloinen, että he ovat siirtyneet Keljon kauppakeskuksesta kivalle ja helposti saavutettavalle paikalle ihan Jyväskylän keskustan Torikeskukseen! Nyt minun on helppo piipahtaa siellä vaikka kävellen. Kun huomasin, että he ovat lanseeraamassa uuden konseptin, kierrätysvaate malliston, päätin uteliaana mennä heti tutustumaan siihen!

second hand vaatteita jyväskylä.jpg

kirppis plussakokoisille.jpg 
ootd jyväskylä.jpg

kivoja vaatteita plussakokoiselle.jpgIdea on nerokas! Voit tuoda hyväkuntoiset käytetyt plussakokoiset vaatteesi liikkeeseen, ja he antavat sinulle niistä tarjouksen. Saat rahaa, jonka voit käyttää liikkeessä. Saat omat pieneksi jäännet vaatteet, hutiostokset tai muuten vähälle käytölle jääneet vaatteesi helposti kierrätettyä, ja niistä saatavalla hyvityksellä voit ostaa jotain uutta kierätysvaatteista tai ns. normaalimalliston puolelta. 

Käytetyt vaatteet on huollettu myyntikuntoon, ja asetettu kauniisti ja kätevästi esille koon mukaan. Vaikka kierrätysmallisto on ihan uusi, oli liikkeessä tosi kivasti tarjontaa jo heti ensimmäisenä päivänä! Toisen hutiostos on todellakin toisen aarre, huomasin vaatteita katsellessani. Tarjolla on paljon esimerkiksi omaa plussakoon lempimerkkiäni Zizziä. Sovitin useampaakin asua, ja tein muutaman mainion löydön! Tästä ei käytettyjen vaatteiden ostaminen enää helpotu!
käytettyjä vaatteita plussakokoisille.jpg

zizzi vihreä toppi.jpg

zizzi bomber.jpg

zizzi kirppis.jpg

zizzi kukkapaita.jpgMitä sanotte näistä asuista? Itse ihastuin erityisesti Zizzin kiiltäväpintaisiin leggingseihin, jotka olivat päällä tosi mukavat. Nämä ovat siis päälläni joka kuvassa 😀 Minulla on nyt selkeästi sellainen kausi, että nahkajäljiltemä housuissa kiinnostaa. Kaikki kuvissa olevat yläosat ovat myös Zizzin (ja siis kierrätysmallistosta). Mietin, mitä vaatekaappini tarvitsee, ja valitsin asun, jota tulee varmasti käytettyä.

Arvaatko, minkä yläosan valitisin?

ootd jyväskylä kirppis.jpg

plussakokoisia vaatteita.jpg

O.O.T.D. Jyväskylän Anne kertoi, että kierrätysvaatemallistosta on tarkoitus tehdä pysyvä elementti liikkeeseen, ja omia vaatteita voi tuoda koska vaan. Harmittelin, että ehdin juuri hetki sitten raivata kaappini ylimääräisen sisällön kirppikselle. On kuitenkin hyvä tietää, että on paikka, johon on helppo viedä omat ylimääräiset aarteet, ja josta voi kätevästi valita omaan kaappiinsa jotain itselle sopivampaa. Ja jos et pääse Jyväskylään, niin ei huolta, käytettyjen vaatteiden mallisto on tulossa myös verkkokaupan puolelle myöhemmin! Aika mahtavaa, eikö?

Ja jos kiinnostuit siitä, minkä asun minä itselleni valitsin, niin sen näet myöhemmin blogissa 😉

Leppoisaa sunnuntaita! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *