Suklaata kiitos! – testissä Orkla Suomen uutuusherkut

Tänä viikonloppuna meillä onkin vähän erilaiset jälkiruuat, sillä saimme Orkla Suomelta testiin Pandan Ja Taffelin uutuusherkkuja! Illallisen jälkeen innokas makuraatimme kerääntyi sohvan ympärille sormet syyhyten ja valmiina antamaan arvionsa. Meillä tykätään suklaasta, joten tämä testi oli kaikkien mieleen. Suklaata kiitos!

Testissä olivat seuraavat tuotteet:

Lakupala Suklaa 180 g

”Pandan lakusuosikki yhdistettynä samettiseen maitosuklaaseen.”

Muistelen, että Pandalla on ollut vähän vastaava tuote aikaisemminkin. Rakastin tätä komboa aikaisemminkin, ja rakastan sitä nytkin. Pehmeä laku yhdistettynä Pandan ihanaan suklaaseen on voittamaton yhdistelmä. Lakupala suklaa nousi makuraatimme ylivoimaiseksi suosikiksi.

Choco & Lakrits Salty Caramel 120 g

”Choco Lakrits -tuoteperheen tuorein lisäys Salty Caramel koostuu salmiakkilakritsisydämestä, jonka ympärillä on karamellisoitua valkosuklaata raekuorella.”

Choco & Lakrits- pallerot kuuluvat omiin lemppareihin, ja varsinkin se salmiakkia sisältävä on mieleeni. Makuraati tykkäsi yksimielisesti myös tästä suolaisen ja karamelisoidun yhdistelmästä. Suola ei maistunut liikaa, vaan juuri sopivasti antaakseen pientä potkua. Päällinen rouskuu kivasti, ja kokonaisuus on herkullinen. Tämä tuote sai makuraadilta erityiskiitokset kekseliäisyydestä ja tuli 2.paikalle.

Salty Roasted Corn 145 g

”Pandan perinteinen maitosuklaalevy suolatulla ja paahdetulla maissirouheella.”

Vaikka Pandan suklaa on herkullista, ei makuraatimme innostunut tästä suolalla ryhditetystä maissirouhesuklaasta. Paahdettu maissirouhe menetteli, vaikka tuntui aika kovalta suussa. Sen sijaan suolaa oli mielestämme liikaa. Kokonaisuus ei vakuuttanut. Tätä ei tule ostettua kaupasta. Pysyttäydymme turvallisessa, ja hyväksi havaitussa Pandan ”sinisessä”. Salty Roasted Corn-levy jäi kolmannelle sijalle.

Hot Rod Choco 90 g

”Taffelin paprikan ja savun makuinen Hot Rod kuorrutettiin herkullisella Pandan maitosuklaalla. Suolainen perunarengas suklaapinnalla on Choco Chips -tuotesarjan viimeisin, muttei vähäisin tulokas.”

Hod Rod uutuudella ei ollut kummoiset lähtökohdat tähän testiin, sillä kaksi kolmesta makuraatilaisesta ei pidä Hot Rodeista. Peli taisi siis olla menetetty jo heti alkuunsa. Itse henkilökohtaisesti rakastan Hod Rodeja, mutta epäilykseni minullakin oli sen suhteen, kannattaako suklaata sotkea lempisipseihini. Heitimme kuitenkin ennakkoluulot nurkkaan, ja maistoimme kaikki näitä pikkurinkuloita.

Valitettavasti makuraatimme ei pitänyt yhdistelmästä. Hot Rodin mausteisuus ei sovi suklaan kaveriksi. Sipsin rapeus myös kärsii suklaakuorrutteen johdosta. Ei jatkoon, oli makuraatimme tuomio. Hot Rodit jäivät viimeiselle sijalle.

Testin jälkeen raatimme kellahti tyytyväisenä sohvalle katsomaan illan elokuvaa, joka oli pojan valitsema Lego Batman -elokuva. Kun Lakupalat oli syöty, varmisti poika vielä minulta, että löytyyhän näitä jo kaupoista, että voimme ostaa näitä lisää 😀 Testin voittajasta ei siten ollut epäilystä. Orklalta kerrotaan, että tuotteet ovat saapuneet kauppoihin tammikuussa, eli Lakupalojakin pitäisi löytyä.

Joko sinä olet maistanut näitä uutuuksia? Nousiko näistä joku erityisen kiinnostavaksi?

Makeaa sunnuntaita! Tänään suuntaamme purkamaan energiaa Hop Lopiin.

*tuotteet saatu Orkla Suomi

Kommentit (3)
  1. Salty rossted corn best
    13.10.2020, 02:16

    Kyllä toi salty rosted corn oli vaan parasta mihin oon törmännyt vähään aikaan makeisten osalta. Niin hyvää että yksi levy katosi kuin pieru saharaan. Tätä on saatava lisää!!!!

  2. En ole maistanut näistä vielä mitään, mutta nuo Choco & Lakrits- pallerot kuulostavat juuri sellaiselta tuotteelta mistä itse pitäisin valtavasti 🙂

    1. Kannattaa napata joskus kauppareissulta mukaan, ovat kyllä yllättävän hyviä! Hauska suolaisen ja makean kokonaisuus 😛

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *