Superhyvä syväpuhdistava naamio!

Minnean muruja

Törmäsin niin hyvään tuotteeseen, että ajattelin vinkata siitä teillekin! En yleensä ole kasvonaamoiden fani, ja oma epäpuhdas ihoni kaipaa enemmänkin kuorintaa ja puhdistusta kuin heleyttä tai kosteutta (korjatkaa toki, jos olen väärässä), joita useimmat naamiot lupaavat. 

Sain kesällä äidiltäni tämän Lumenen SISU syväpuhdistavan naamion. Hän oli saanut sen jostain kylkiäisenä, eikä hänellä ollut sille käyttöä. Jo heti pakkauksen ilmeestä näkee, että kyseessä on hieman arvokkaampi tuote. Kultaisen sävyinen korkki ja valkoinen yhdistettyvä metsänvihreään luo laadukkaan ilmeen. Itselläni ei todennäköisesti olisi tullut ostettua tätä tuotetta kaupasta, joten otin tuotteen innolla testiin, sillä se lupasi syväpuhdistaa ihon.

Tuotteen tuoksu on miellyttävä ja metsäinen. Pikainen vikaisu tuotteen kuvaukseen paljastikin, että naamiossa on luonnollisia kuorivia ainesosia pohjoisesta karpalosta, puhdasta pohjoista lähdevettä sekä tehokkaita männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita. Tuntui pieneltä hemmottelulta ja luksukselta sivellä tätä iholle juhannussaunan jälkeen.

Tykästyin tuotteen hieman kuivattavaan ja ihohuokosia supistavaan vaikutukseen. Iho tuntuu todella puhtaammalta käytön jälkeen. Jos siis kaipaat loistavaa kasvonaamiota, joka saa epäpuhtaan ja rasvaisen ihon nayttämään kauniimmalta ja mattaisemmalta, niin voin suositella tätä Lumenen SISU syväpuhdistavaa naamiota. Tuote lupaa myös "auttaa täydentämään ihon antioksidanttisuojaa ulkoisia haittatekijöitä vastaan jättäen ihon sileäksi, raikkaaksi ja luonnollisen säteileväksi". 

Jos kiinnostuit, ja kaipaat liisätietoa naamiosta, niin tietoa löytyy Lumenen sivuilta.

Suosittelin tuotetta myös siskolleni. Hän ihastui naamioon myös :) Suositukset lähtevät täältä ainakin siis kahden tyytyväisen naaman siivittämänä. Hinta on hieman suolainen, mutta tuote toimii!

Onko naamio sulle jo tuttu? Muita Lumenen SISU naamion faneja?

Suloista sunnuntaita! Minä poden täällä kotona flunssaa, ja pojat ovat uimassa kylpylässä. Olisi ollut ihana päästä mukaan, mutta olo ei sitä nyt salli. Parempi levätä! Toivottavasti olette pysyneet terveenä!

Ensi viikolla vietetään muuten blogin 1-vuotissynttäreitä! Niitä voisi juhlistaa arvonnalla, eikö?

 

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Tätä naamiota en ole kokeillut, mutta Lumenen syväpuhdistavan turvenaamion (deeply purifying peat mask) olen todennut toimivaksi tuotteeksi. :)

Pikaista paranemista siulle! ❤

Minnea
Minnean muruja

Olen tainnut nähdä sen kaupassa. Täytyypä käydä tutkimassa tarkemmin.

Kiitti, toivottavasti lepo ja vitamiinit auttaa :)

marja liljestrom (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Tuo Lumenen Sisu syväpuhdistava naamio tuntuu kokeilemisen arvoiselta. Itse ns. puhdistan naamaani kerran viikossa mekaanisesti kasvoharjalla. Muuten teen elvyttäviä ja kirkastavia kasvonaamioita itse luonnon aineista.

Minnea
Minnean muruja

Kyllä, tätä voin lämpimästi suositella! Olisi kiinnostavaa nähdä, millaisia kasvonaamioita teet itse! Laita vaikka ohjetta joskus blogiin!

Yhtä sirkusta!

Tietsä, mä en ole koskaan käyttänyt mitään kasvonaamioita. Pitäsköhän ostaa ja kokeilla?

Minnea
Minnean muruja

Parhaimmillaan kasvonaamiot antaa pientä hemmottelua esim. saunan jälkeen, joten kokeile ihmeessä :)

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Tää on mun mielestä myös todella hyvä naamio! Lumenen SISU sarja on muutenkin mun suosikkini näistä uusista sarjoista, kannattaa tutustua esim. sarjan kasvoöljyyn ja seerumiin. Sarjan tuotteet on tarkoitettu nimenomaan torjumaan ympäristön haittavaikutuksia iholla ja niitä epäpuhtauksia. Myös öljyinen ja epäpuhdas iho tarvitsee oikeanlaista kosteutusta :) Tässä olisi linkki mun postaukseeni tästä sarjasta, jos ne alkaa kiinnostaa enemmän: https://diaryofatrueshopaholic.blogspot.fi/2016/12/lumene-sisu.html

Minnea
Minnean muruja

Hei, kiitti linkistä! Käyn ehdottomasti lukemassa :) Tekisi kyllä tämän perusteella mieli ostaa nuo muutkin SISU sarjan tuotteet!

Lumos

Itse sain myös tuon kylkiäisenä, kun ostin Lumenen Valo-sarjaa Kutsu kauneuteen viikolla. Se on ollut kaapissa odottamassa omaa hetkeään ja mielelläni nyt muhittelen sitä siellä vielä hetken, kun tiedän sen olevan hyvä. :D

Kiitos tuoteanalyysista!

Minnea
Minnean muruja

Kiva, että tästä oli iloa! Kutsu kauneuteen on kyllä kiva tapahtuma, ja aika mukavan kylkiäisen olet saanut!

Kirsikka W.

Kuulostaapa ihanalta tuotteelta! En oikein ole Lumene -fani meikkien saralla, mutta muu kosmetiikka kyllä iskee :) Etenkin rasvat ja naamiot on todettu toimiviksi, joten tämäkin on epäilemättä erinomainen tuote.

Minnea
Minnean muruja

Minulla Lumene on käytössä niin meikeissä kuin ihonhoidossakin, mutta tämä SISU onnistui yllättämään hieman yleellisemmällä pakkauksella ja laadulla!

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Tätä naamiota voisi joskus kokeilla!

Paranemisia sinne - täällä toinen flunssainen :/

https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

ohsomanyreasons

Mä odotan talvea, jolloin alan läträämään SISUn öljyllä <3. Lumenen seerumeista tykkään, se uusi Lähde-linjan seerumi vaikutti ihanalta myös! Paranemisia! 

Kommentoi