Superhyvä syväpuhdistava naamio!

Törmäsin niin hyvään tuotteeseen, että ajattelin vinkata siitä teillekin! En yleensä ole kasvonaamoiden fani, ja oma epäpuhdas ihoni kaipaa enemmänkin kuorintaa ja puhdistusta kuin heleyttä tai kosteutta (korjatkaa toki, jos olen väärässä), joita useimmat naamiot lupaavat. 

Sain kesällä äidiltäni tämän Lumenen SISU syväpuhdistavan naamion. Hän oli saanut sen jostain kylkiäisenä, eikä hänellä ollut sille käyttöä. Jo heti pakkauksen ilmeestä näkee, että kyseessä on hieman arvokkaampi tuote. Kultaisen sävyinen korkki ja valkoinen yhdistettyvä metsänvihreään luo laadukkaan ilmeen. Itselläni ei todennäköisesti olisi tullut ostettua tätä tuotetta kaupasta, joten otin tuotteen innolla testiin, sillä se lupasi syväpuhdistaa ihon.

lumenesisu.jpg

lumenesisunaamio.jpg

Tuotteen tuoksu on miellyttävä ja metsäinen. Pikainen vikaisu tuotteen kuvaukseen paljastikin, että naamiossa on luonnollisia kuorivia ainesosia pohjoisesta karpalosta, puhdasta pohjoista lähdevettä sekä tehokkaita männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita. Tuntui pieneltä hemmottelulta ja luksukselta sivellä tätä iholle juhannussaunan jälkeen.

Tykästyin tuotteen hieman kuivattavaan ja ihohuokosia supistavaan vaikutukseen. Iho tuntuu todella puhtaammalta käytön jälkeen. Jos siis kaipaat loistavaa kasvonaamiota, joka saa epäpuhtaan ja rasvaisen ihon nayttämään kauniimmalta ja mattaisemmalta, niin voin suositella tätä Lumenen SISU syväpuhdistavaa naamiota. Tuote lupaa myös ”auttaa täydentämään ihon antioksidanttisuojaa ulkoisia haittatekijöitä vastaan jättäen ihon sileäksi, raikkaaksi ja luonnollisen säteileväksi”. 

Jos kiinnostuit, ja kaipaat liisätietoa naamiosta, niin tietoa löytyy Lumenen sivuilta.
syväpuhdistavanaamio.jpg

lumenenaamio.jpg

Suosittelin tuotetta myös siskolleni. Hän ihastui naamioon myös 🙂 Suositukset lähtevät täältä ainakin siis kahden tyytyväisen naaman siivittämänä. Hinta on hieman suolainen, mutta tuote toimii!

Onko naamio sulle jo tuttu? Muita Lumenen SISU naamion faneja?

Suloista sunnuntaita! Minä poden täällä kotona flunssaa, ja pojat ovat uimassa kylpylässä. Olisi ollut ihana päästä mukaan, mutta olo ei sitä nyt salli. Parempi levätä! Toivottavasti olette pysyneet terveenä!

Ensi viikolla vietetään muuten blogin 1-vuotissynttäreitä! Niitä voisi juhlistaa arvonnalla, eikö?

 

Kommentit (14)
  1. Mä odotan talvea, jolloin alan läträämään SISUn öljyllä <3. Lumenen seerumeista tykkään, se uusi Lähde-linjan seerumi vaikutti ihanalta myös! Paranemisia! 

  2. HeidiKaroliinaA.
    25.9.2017, 06:11

    Tätä naamiota voisi joskus kokeilla!

    Paranemisia sinne – täällä toinen flunssainen :/

    https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *