Synttäriarvonta – voita kosmetiikkakalenteri!

Joko se on sulla mielessä? Joulukalenteri nimittän!

Mietin, että mikä  olisi sopivan päräyttävä arvontapalkinto juhlistamaan blogini kolmevuotista taivalta. Sitten keksin mainion idean, kosmetiikkakalenteri! Kosmetiikkakalenterit ovat nyt kaikkien huulilla, ja vaikka itse en tänä vuonna sellaista hankikaan (koska olen matkalla), niin blogissa varmasti tulen niitä ihastelemaan. Sopivin kosmetiikkakalenteri olisi ollut essencen supersuosittu kosmetiikkakalenteri, mutta huomasin ikäväkseni, että ne saapuvat myyntiin vasta marraskuussa.

Sitten keksin, kokoan oman essencenpainotteisen kosmetiikkakalenterin! Ja tadaa, saanko esitellä Minnean muruja kosmetiikkakalenteri 2019!   Kurkkasin ennakkomyynnissä olevaan essence advent calendar 2019 sisältöä, ja voin luvata, että omani on parempi!

Tip tap, tip tap, mitä luukuista paljastuu?

 Tähän kalenteriin on rakkaudella valittu 24 yllätystä ilahduttamaan yhtä onnellista arvontavoittajaa! Pienissä numeroiduissa pussukoissa on pääsääntöisesti kosmetiikkaa essenceltä, mutta myös muutama muu houkutteleva ylläri. Tekisi mieleni hieman raottaa kalenterin luukkuja, mutta koska yllätyksen pilaaminen on tylsää, tyydyn uteliaimmille kuiskaamaan, että luukuista löytyy ainakin essencen syksyn ja talven uutuuksia, joita blogissakin esittelin. Essencen uutuudet saivat instan puolella niin innostuneen vastaanoton, että uskon kalenterin luukkujen takaa paljastuvan monelle kiinnostavia tuotteita 😉

Kysymys kuuluukin, malttaisitko odottaa kiltisti joulukuuhun, ja avata luukun per päivä, vai avaisitko heti kaikki 24 luukkua? Myönnän itse, että saattaisin sortua avaamaan luukut etukäteen 😀

Näin osallistut kosmetiikkakalenterin arvontaan:

Kommentoi tähän postaukseen 11.10.2019 kello 23.59 mennessä, malttaisitko odottaa joulukuuhun saakka, vai avaisitko kaikki luukut heti! Muistathan jättää toimivan sähköpostiosoitteen! Arvon ja julkaisen voittajan 12.10.2019.

Osallistua voi myös instagramissa seuraamalla @minneanmuruja sekä tykkäämällä arvontakuvasta.

Arvon postauksessa yhden palkinnon, joka sisältää 24 tuotetta. Arvonnan Järjestäjänä toimii Minnean muruja-blogi. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä (s-postiosoite ei näy muille). Jos voittaja löytyy instagramin puolelta, ilmoitetaan hänelle voitosta instan yksityisviestillä. Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Jännittävää perjantaita! Kuka muu on tänään menossa katsomaan Valon kaupunkia? Ihana tapahtuma, joka tuo valoa pimeyden keskelle!

kauneus meikki trendit
Kommentit (176)
  1. Jännityksestä ja odotuksesta kihisten, mutta eiköhän se tuotteiden ajallaan katsastaminen onnistuisi. ;D

  2. Katja Miiluniemi
    10.10.2019, 16:33

    Alkaisin avata jo marraskuussa mutta vaan luukun kerrallaan

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *