Takkihaaveita

Nyt, kun ilmat alkavat viiletä, on aika kaivaa varastosta lämpimämpiä kamppeita esiin. Aikaisempina vuosina käyttämäni toppatakki alkaa olla jo sen verran nuhjuinen, että uusi takki olisi tarpeen. Mutta minkalainen takki olisi hyvä? Hintahaitari on valtava, ja jos raskisin panostaa, ostaisin varmaankin Peak Performancen parkatakin. Budjetti ei kuitenkaan anna siihen tilaisuutta, joten päädyin surffaamaan netistä takki-inspiraatiota!

H&M+ Parkatakki 69.90 euroa

hmprod3.jpg

 

Lindex Parkatakki 79,90 euroa 

S0000007460023_MF_W40_20160919104936lindex.png

 

Elloksen ihana Ahkka Kisuris W Parka tarjouksessa 75,90euroa (harmi, että tästä on pienet koot loppu!)

ells_0144716_16_Q4_1_SPO.jpg

 

Sekä myös Ellokselta samaisen merkin Ritsen W Down Parka 159,90 euroa

ells_0144721_16_Q4_1_SPO.jpg

Oletko hankkimassa tai jo hankkinut uuden talvitakin? Minkä takin sinä ottaisit? Saa myös vinkata muita edullisia talvitakkeja 🙂 

Lämmintä maanantaita!

 

Kommentit (3)
 1. Tykkään eniten tuosta Elloksen edullisemmasta. Mulla toppatakki on ihan ok mutta pitäisi ostaa joku vähän kevyempi takki näille ja vielä tulossa oleville syyskeleille, eli varmaan joku vähän ohuempi parka joka pitäisi myös vettä. Ulkona paleltaa mutta aikaa ja/tai mielenkiintoa takkiostoksiin ei tunnu olevan joten voi olla että pitää siirtyä suoraan toppatakkiin.

  1. Kiva, kun kommentoit! Musta tuntuu, että vuosi vuodelta kaivan toppatakin aina vaan aikaisemmin esiin. Ilmeisesti kylmänsietokyky vähenee vanhetessa 😀

   Sen samaisen takin laitoinkin hetken muetittyäni tilaukseen, mutta sinisessä värissä. Toivottavasti se on hyvä!

   1. Toivottavasti takki vastaa odotuksia! Mä en oikein tykkää ostaa vaatteita netistä kun ei pääse heti sovittamaan.

    Mä taas yleensä ”säästelen” toppatakkia aika pitkään. Kai siinä on taustalla ajatus että en tarkene talvella jos käytän nyt jo lämpimintä takkia… Mulla on menossa ensimmäinen syksy vaunuja työnnellen ja ulkona tulee oltua enemmän, joten tyhmäähän se on itseään palelluttaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *