Testissä: Bette box for men

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box

Sain Bette boxilta* testiin miehille suunnatun supertyylikkään boxin. Ensin hieman emmin boxin kanssa, sillä mieheni ei ole mikään kosmetiikalla fiilistelijä, vaan hänen kosmetiikkatuotteensa voi laskea yhden käden sormilla. Miehen luottokosmetiikka koostuu lähinnä saippuasta, deodorantista ja huulirasvasta. Aika tyypillinen  jurottava(keski-ikää lähestyvä) mies siis.

Tosin kuin naisten yllätyksiä sisältävä boxi, miesten boxin sisältö on kätevästi nähtävillä ennakkoon Betten sivuilla. Kävin tietenkin kurkkimassa, mitä miesten boxi sisältää. Yllätyksekseni tummanpuhuva boxi sisälsikin todella helposti lähestyttävää miesten kosmetiikkaa. Innostuin, sillä tästä sisällöstä jopa minun mieheni varmasti pitäisi.Miesten boxi sisältää seuraavat tuotteet:

 • Kevin Murphy Night Rider Hiusvaha, 30g (Ovh 28,00 € / 100 g)
 • Dermosil Mattaseerumi, 50 ml (Ovh 5,80 € / 50 ml)
 • Shave Club Aftershave, 30 ml (Ovh n. 7,90 € / 30 ml)
 • Police To Be Suihkugeeli, 100 ml (Ovh n. 16,90 € / 400 ml)
 • Lumene Arktis Huulivoide, 10 ml (Ovh 7,90 € / 10 ml)
 • Happy Smile Hiilikuituhammasharja (Ovh 3,50 €)

Boxin tuotteista kaikki Kevin Murphyn hiusvahaa lukuun ottamata olivat sellaisia, joita tiedän mieheni käyttävän. Hiusvahan annamme suosiolla siskon miehelle, jonka tiedän käyttävän kyseisiä hiustuotteita. Police To Be suihkugeeli tuoksui miellyttävältä, sellaiselta aika perusmiehiseltä. Suihkugeelin kerrotaan sisältävän mm. greippiä, pippuria ja patsulia.

Hammasharjoja tarvitaan aina,eikö? Tyylikäs hiilikuituhammasharja on luonnostaan antibakteerinen, ja pehmeät harjakset puhdistavat hellästi hampaat ja ikenet. Perushyvä tuote, joka muistuttaa, että hammasharja olisi hyvä vaihtaa uuteen tasaisin väliajoin.

Eksoottisin tuote boixissa taitaa olla Dermosilin Sport & Sauna virkistävä mattaseerumi, joka lupaa kosteuttaa ja jättää ihon pinnaan mattaiseksi. Vaikka tuote on kehitetty nimenomaan miesten iholle, tätä tuotetta haluan ehdottomasti testata itsekin! Tämä onkin oma suosikkini boxista. Sain miehen testaamaan tuotetta, mutta se, jääkö se päivittäiseen käyttöön, jää nähtäväksi.

Käyttääkö sun elämäsi miehet seerumeita tai kasvorasvoja?Miehen suosikiksi nousi Lumene Arktis tehokosteuttava ja rauhoittava huulivoide. Miellyttävän tuntuinen huulivoide sopii kuiville ja rohtuneille huulille.  Voide sisältää kaura-, mustikka- ja rypsiöljyä. Tuote lupaa jättää huulet tasaisen tuntuiseksi sekä samalla suojelee huulia lämpötilan vaihteluiden aiheuttamalta kuivumiselta. Myös minä itse tykkäsin tästä tuotteesta, ja voisin kuvitella ostavani sitä myös itselleni.

Shave Club on täysin uusi tuttavuus. Aftershave on miehellä hieman vaihtelevasti käytössä, joten suosikkituotteeksi tämä ei nouse, mutta käyttöön tulee varmasti. Shave clubin aftershave sisältää taikapähkinävettä, ja lupaa rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Monikäyttöistä tuotetta voi käyttää myös kasvovetenä.Mies tykkäsi boxista, ja voisin hyvinkin kuvitella tilaavani hänelle boxin myös uudestaan. Bette boxin miesten boxi uudistuu tasaisin väliajoin. Miehille on usein hankala keksiä lahjaideoita, joten tämän boxi saattaa pelastaa niin isänpäivän kuin synttäritkin. Tuotteet sopivat kaikenikäisille miehille, joten boxista ilahtuisi varmasti myös oma isäni.

Boxin lahjaksi tai itselle pääset tilaamaan täältä*! Hinta-laatusuhde on boxissa mielestäni todella kohdallaan. Alle kahdellakympillä saa boxin täydeltä laadukasta ja jännittävää kosmetiikkaa.

Käyttääkö sun puoliso miesten kosmetiikkaa, vai löytyykö kotoa samanlainen asketisti kuin meiltä? 

Kivaa keskiviikkoa! Joko luit, mitä tykkäsin helmikuun Bette boxista?

*sisältää mainoslinkkejä

*boxi saatu

Kommentit (2)
 1. Fanny/ Bette Box
  6.3.2019, 10:52

  Wow, miten siistejä kuvia otit! 😍 Tosi kiva kuulla, että miehesi (ja sinä itse) tykkäsi boxista! 💖

  1. Kiitos! Itsekin tykkäsin näistä kuvista. Boxi oli niin tyylikäs, että halusin jotain tummaa ja maskuliinista näihin kuviin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *