Testissä: essence hydrating + perfecting primer

Sain hetki sitten testiin essencen syksyn ja talven uutuuksia, ja kirjoittelinkin jo upeasta Epic Sunset eyeshadow paletista sekä hehkuvista Crystal Power -tuotteista. Voisi siis sanoa, että testiin saamani paketti on ollut enemmän kuin mieluinen ja toimiva. En ensin ajatellut kirjoittaa tästä pienestä purkista, joka kätkee sisäänsä kosteuttavaa meikinpohjustusvoidetta, sillä aikaisemmin testaamani essencen primeri ei toiminut itselleni ollenkaan. Mutta koska tämä pieni tuote on yllättänyt minut positiivisesti, niin en malttanut olla vinkkaamatta tästä löydöstä!

Kyseessä on siis essencen uutuus nimeltään Hydrating + Perfecting primer*, joka lupaa sekä kosteuttaa ja ravita ihoa, mutta myös pienentää ihohuokosia. Primerin kerrotaan tekevän meikistä kauniin ja auttavan parantamaan meikin säilymistä kauniina pidempään. Tuotteessa on myös aurinkosuojakerroin 20. Koostumukseltaan tuote on kevyttä ja imeytyy ihoon nopeasti jättäen ihon pinnan miellyttäväksi.

Alle viiden euron primeri oli minulle melkoinen yllätys, sillä se todellakin tuntui toimivan. Olen vältellyt kosteuttavia meikinpohjustustuotteita, sillä kasvoni kiiltävät niin helposti. Tämä primeri kuitenkin tuntui kuin kevyeltä seerumilta, joka ei kuitenkaan jättänyt ihon pintaa rasvaiseksi. Todella miellyttävä koostumus! Nykyinen kuivakka meikkivoiteeni Estée Lauderin Double wear* levittyi kivasti tuotteen päälle, eikä rullaantunut pois levitettäessä. En sano, että tämä olisi parempi kuin luottotuotteeni* Smashboxilta, mutta todella kiva ja edullinen primeri.

Olenkin nyt ilmojen kylmetessä käyttänyt pelkästään tätä essencen uutuusprimeria meikin alla. Osittain kylläkin siksi, että Smahsboxin primeri on loppu, enkä ole ehtinyt ostaa uutta. Mahtavaa löytää näin edullinen tuote, joka tuntuu toimivan! Purkki on harmillisen pieni, sillä vaikka annostelija on toimiva, tuntuu tätä tuotetta menevän kasvoille enemmän kuin Smashboxia. Tätä ostan kyllä (ehkä jopa aika pian) uudelleenkin! Purkki saisi olla isompi.

Oletko sinä jo testannut tätä essencen uutuutta? Mitä tykkäsit?

Kauneutta ja iloa päivääsi!

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *