Testissä: essence This Is Me meikit

Pienistä asioista voi olla yllättävän paljon iloa. Ja iloa, jos mitä nyt tarvitaan. Ruokaostoksilla päätin napata mukaan muutaman essencen huulipunan testiin. Olin bongannut Meikkimuijan insta stoorista erään kauniin nudepunan*, ja olin painanut nimen ja numeron mieleeni. Olen nyt ihan koukuttunut Meikkimuijan insta stooreihin. Niistä tulee niin hyvä fiilis, ja hänen juttujaan on miellyttävä seurata. Olen myös kuin ihan vahingossa oppinut monta uutta juttua meikkaamisesta. Suosittelen.

Astelin siis essencen hyllylle hokien mielessäni ”this is me 03, this is me 03″. Hieman ruskeaan vivahtava puna näytti Meikkimuijalla niin nätiltä, että päätin, että voin 2 euroa ja 89 senttiä siihen sijoittaa. Hyllyllä kuitenkin aloin hieman empimään. Väri oli yllättävän vaalea, ja aloin epäillä, että sopisiko se minulle. Vai korostaisiko vain liikaa kasvojeni punaisuutta. Päätin sitten varmuuden vuoksi napata myös viereisen, hieman tummemman sävyn 02*.Siinä hyllyllä pyöriessäni silmiini osui saman sarjan samansävyinen kynsilakka*. Ja koska väri oli niin kaunis, niin nappasin senkin ostoskoriin. Saatoin myös muistaa, että pidän kovasti essencen perfect shine -sarjan punasta sävyssä 05*, jonka sain pr-lahjana. Niimpä koriini lipsahti vielä myös perfect shine-sarjan sävy 06.

Kotona sitten piti päästä heti testaamaan uutukaisia. Pahoittelut kuvien kolhiintuneista huulipunista, se johtuu juurikin siitä, että en malttanut ottaa kuvia ennen testausta. Aloitetaan kynsilakasta. Se näyttää juurkin niin kivalta kynsillä kuin ajattelin. Hieman oranssiin vivahtava nude sopii kauniisti kaiken kanssa. Kun laitoin kuvan instan puolelle, sieltä heti joku hihkaisi, että tämä on hänen pitkäaikainen arkikynsilakkasävynsä. Enkä yhtään ihmettele. Se on tosi kaunis! Povaan tästä itsellenikin uutta lempikynsilakkaa.Huulipunissa kävi kuten ajattelinkin. Sävy, jota lähdin ostamaan, osoittautui hieman liian vaaleaksi itselleni. Toki voi olla, että vika on käyttäjän päässä, eikä sävyssä ole mitään vikaa. Pitää ehkä kysyä jonkun toisen mielipidettä. Laitanko kuvan instaan, niin pääsette kommentoimaan?

Sen sijaan hieman tummemmat sävyt miellyttivät kovasti. Rakastuin varsinkin perfect shine -sarjan sävyyn 06. Hieman violettiin vivahtava puna on täydellinen arkipuna – ei liian tumma, vaan tuo juuri sopivasti väriä kasvoille. This is me -sarjan sävy 02 näyttää huulillani samalta kuin sävy 03 näyttää kynsillä. Sävyt ovat aika lähellä tosiaan, mutta astetta tummempi ja punaisempi 02 sävy tuntuu enemmän omalta. Olen niin tyytyväinen näihin sävyihin. Varsin onnistuneet testiostokset! Kiva löytää uusia arkipunia. Tulin näistä yllättävän hyvälle tuulelle. Ehkä näinä aikoina pienetkin kivat jutut nousevat suurempaan arvoon. Löytyykö sulta This is me -sarjan meikkejä? Oletko tykännyt? Haluaisitko kuvia huulipunista huulilla instan puolelle?

Näitä essencen meikkejä löytyy esimerkiksi Tokmanneista. Linkkasin tähän postaukseen nämä tuotteet Lykon verkkokauppaan, josta ne voi kätevästi tilasta suoraa kotiin.

Väriä päivääsi!

kauneus meikki ostokset
Kommentit (1)
  1. Laita vaan kuvia miltä huulipunat näyttää huulissa. Hyvä arkipuna olisi itselläkin etsinnässä

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *