Testissä: MayBeauty The Incredible Face Mask

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Miltä kuulostaisi kasvonaamio, joka lupaa poistaa mustapäitä, kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia ja öljyisyyttä? Minusta tämä kuulostaa aika uskomattomalta! Sain testiini hehkutetun MayBeautyn uskomattoman The Incredible Face Mask -kasvonaamion, joka lupaa tehdä kaikki nämä, ja ehkäistä aknea syväpuhdistamalla kasvojen ihoa. Oma ihoni on epäpuhdas ja rasvainen, joten tämä naamio kuulostaa kuin minulle tehdyltä! Tottakai tätä on testattava!

Naamio on pakattu pieniin yksittäispakkauksiin, joita MayBeautyin peruspakkauksessa tulee viisi. Viisi on minusta hyvä määrä testata tuotetta. Tuloksia pitäisi tulla jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, mutta MayBeauty suosittelee säännöllistä käyttöä 1-2 kertaa viikossa kauniin ja puhtaan ihon ylläpitämiseksi.

Naamion käyttö

Ennen käyttöä pesin kasvot lämpimällä vedellä, ja taputtelin kuivaksi. Pakkauksesta paljastuu kiiltävää mustaa mönjää, jonka pääraaka-aine on syvänmeren muta. Pakkauksen mukana tulee pehmeä sivellin, jolla tuote on helppo levittää kasvoille. Tuote kannattaa laittaa ensin astiaan, jolloin sen levitys on helpompaa. Minua hieman jännitti, onnistunko levittämään ainetta tarpeeksi tasaisesti, jotta se lähtisi irti yhtenä kauniina kerroksena, kuten tuotekuvissa.

Naamion kannattaa antaa kuivua kasvoilla 30-40 minuuttia. Itse ainakin huomasin aika helposti, kun naamio oli kuivunut. Naamio alkaa hieman kiristelemään ollessaan täysin kuiva. Vaikka en saanut naamiota omasta mielestäni levitettyä ihan tasaisesti, lähti se kuitenkin yllättäen yhtenä kappaleena kasvoista. Voittajafiilis! Tuotteen levityksen kanssa kannattaa olla varovainen, ja välttää kulmakarvojen aluetta. Itse tietenkin onnistuin säheltämään tuotetta hieman kulmakarvoihinkin. Onneksi ne eivät kuitenkaan lähteneet naamion myötä 🙂

Olen kuullut, että joku on sanonut naamion poiston olevan hieman kivuliasta. Se imaisee kiinni ihoon niin lujasti. Ehkä oma ihoni on sen verran rasvainen, ettei poisto tuntunut itsestäni ollenkaan kivuliaalta. Naamio lähti irti ihosta helposti ja kivutta.

Tulokset

Naamiosta näki, että siihen oli jäänyt kiinni niin kuollutta ihosolukkoa, pieniä ihokarvoja kuin epäpuhtauksiakin. Naamion tarkastelu oli yllättävän nautinnollista puuhaa. Varsinkin nenän ja leuan alueelta löytyi paljon naamioon kiinni jääneitä epäpuhtuksia. Jo yhden kerran jälkeen iho tuntui kädellä sivellessä siloisemmalta, ja näytti puhtaammalta. Kaikkea epäpuhtautta naamio ei tietenkään vienyt, mutta iho puhdistui kyllä silminnähden. Olin tulokseen tyytyväinen!

Käytön jälkeen iho punoitti hetken aikaa, mutta jo seuraavana aamuna se näytti tavallista terveemmältä ja hehkuvammalta. En malta odottaa, että pääsen käyttämään naamiota seuraavan kerran.

MayBeautylla on tyytyväisyystakuu, joka palauttaa rahat takaisin, jos tuotteeseen ei ole tyytyväinen. Minusta se kertoo paljon siitä, miten toimiva tuote on kyseessä.

Alennuskoodi Minnean muruja-blogin lukijoille

Osana yhteistyötä MayBeautyn kanssa saan tarjota lukijoilleni mukavan alennuskoodin, jolla saa 30% alennuksen MayBeautyn verkkokaupasta. Halukkaat pääsevät siis testaamaan tuotetta todella edullisesti. Tiedän jo nyt, että tulen tätä tuotetta tilaamaan lisää itsekin.

Loistavan 30% alennuksen saat koodilla minneaface. Koodi on voimassa 16.2.2020 saakka!

Löytyykö sieltä joku, joka on jo käyttänyt MayBeautyn tuotteita? Minkälaisia kokemuksia sulla on?

Kaunista uutta viikkoa!

Kommentit (12)
  1. Mulle tää on ihan turha. Ainut vaikutus on se, että ihokarvat lähtee kasvoista, niin iho tuntuu kyllä sileämmältä. Mutta sais ne varmaan muutenkin poistettua.

    1. Harmi, ettei sulla toiminut :/

  2. Jane /Yhtä kuin
    24.1.2020, 14:26

    Oon kans testannut tätä. Vaikken saanut kaikkea epäpuhtautta irti, on silti tuote hyvä 🙂

    1. Ihan täydellistä puhdistusta tuskin mikään tuote antaa, mutta mä kans tykkäsin tästä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *