Toiveita vuodelle 2022

Uusi vuosi voi olla uusi alku hyvällä tavalla. Ja siinä, missä en ole koskaan ollut niitä ihmisiä, jotka aloittavat vuoden vaihtuessa elämänsä uutena ihmisenä uudenvuodenlupauksineen, tänä vuonna uusi vuosi uusine mahdollisuuksineen tuntuu erityisen hyvältä. Luvassa ei ole välitöntä kuntokuuria, elämän konmarittamista tai tipatonta tammikuuta. Viime vuosi oli yksi elmäni raskaimmista, ellei sitten raskain. Ajattelin ensin vetää yhteen viime vuoden parhaimmat jutut, että jäisi edes jollain tapaa postiviivinen fiilis, mutta sitten päätinkin, että suuntaan katseeni tähän upouuuteen vuoteen. Tässä siis unelmiani ja toiveita vuodelle 2022. Toiveita vuodelld 2022

Uusi koti

Yksi tämän vuoden suurimmista unelmista on uusi koti. Tai kun sanon uusi, niin tarkoitan että uusi meille. Saimme viime vuonna myytyä pitkäaikaisen kotimme, ja nyt on toiveena löytää vanha rintamamiestalo, jonka pääsisimme rakkaudella remontoimaan omannäköiseksemme vanhaa kunnioittaen. Minulla on jo mielessä monenlaista sisustussuunnitelmaa. Näen jo unelmissani valkoiset lautalattiat ja maalaisromanttisen keittiön.

Unelman tiellä on kuitenkin muutama mutka. Koronasta johtuen omakotitalo on meidän lisäksemme aika monen muunkin unelma, ja Jyväskylässä tuntuvat kaikki meille mieluisien alueiden omakotitalot menevän kuin kuumille kiville. Olen seuraillut tilannetta muutaman vuoden, ja tuntuu että viimeisen vuoden aikana hinnat ovat pompsahaneet ihan pilviin. Meidän budjetti ei ole suuren suuri, joten voi olla että joudumme tekemään jotain kompromisseja, tai laajentamaan etsintäaluetta.

Olisipa ihanaa, jos kevään aikana pääsisimm jo käärimään hihoja ylös ja kantamaan kamoja uuteen kotiin!

Synttärireissu ulkomaille

Täytän tänä vuonna pyöreitä. Meillä on ollut tapana käydä porukalla reissussa, jos joku perheestä on täyttänyt pyöreitä. Kun täytin 30, olimme puolison, isäni ja siskoni kanssa New Yorkissa. Kun isäni täytti 60, olimme vielä isommalla porukalla Dubrovnikissä. Lapsien myötä näissä reissuissa on melkoista vilinää ja vilskettä, ja kohteet valitaan perheystävällisemmistä paikoista. Matkan luonne ja haastavuustaso siis on hieman muuttunut porukan kasvaessa, mutta reissut ovat silti aina ikimuistoisia.

Pandemian vuoksi en uskalla alkaa vielä varaamaan mitään. Jos vaikka tilanne pahenee, tulee lockdowneja, lentoyhtiö menee konkkaan tai mitä näitä nyt voi olla. Voi olla, että isoa porukkaa ei saa liikkeelle kovin lyhyellä varoitusajalla, joten toiveissa olisikin että pääsisimme jonnekin juhlistamaan nelikymppisiä edes oman perheen kesken. Haaveilen paluusta New Yorkiin, Lontooseen tai Uuteen-Seelantiin, mutta myös joku muu kohde käy. Pääasia olisi, että pääsisi edes jonnekin!

Uimaharrastuksen elvyttäminen

Uimahalleissa on jotain maagista ja rauhoittavaa. Kävin ennen tätä kummallista aikakautta muutaman kerran viikossa yksin uimahallissa. Rakastan uimista, vesijuoksua ja vesijumppaa. Vesi on elementtini, ja nuo pienet virkistävät hetket yksikseni uimahallissa olivat paitsi peruskuntoa ylläpitäviä, niin myös pääkopan hyvinvoinnille tärkeitä. Nyt en edes muista, koska olen viimeksi käynyt uimahallissa.

Tuntuu, että kaikki aikaisemmat harrastukset ja omat jutut ovat jääneet tämän typerän tilanteen myötä. Toiveissa olisikin, että voisin ottaa tänä vuonna taas tavaksi käydä edes kerran viikossa töiden jälkeen yksin uimassa. Kuvaavaa on, että uimahalli on tälläkin hetkellä kiinni, joten ihan heti en tätä toivettani pääse toteuttamaan. Toiveissa siintää kuitekin uusi aika, jolloin asioita voi suunnitella, ja toteuttaa ilman tämänhetkistä epävarmuutta.

Ventti designKuvat: Hanna

Elämä tuntuu olevan jonkinlaisessa välitilassa. Puolet omaisuudesta pakattuna laatikoihin vuokravarastoon. Laatikot odottelevat uutta kotia, uimapuku odottelee kaapissa uimahallin aukeamista, ja mieli odottaa asioiden asettumista normaalimpaan olotilaan. Olkoon vuosi 2022 meille lempeä.

Psst! Näissä kuvissa on päällä kiiltäväpintaiset leggingsit sekä vähän ennen joulua ostettu ihana Aarre labelin Ada-merinoneule. Korvissa jouluiselta Designtorilta ostetut Ventti designin Mutka-korvikset.

Onko sinulle toiveita vuodelle 2022?

Lue myös: Mitä odotan uudelta vuodelta?

muoti ajattelin-tanaan paivan-tyyli
Kommentit (4)
  1. Awesome thank you for sharing the amazing article.
    شركة عزل خزانات بالاحساء

  2. Ihanan kuuloisia haaveita tälle vuodelle.

    En myöskään lähtenyt tähän vuoteen sillä ajatuksella, että kaikki muuttuu nyt. Silti huomasin viime vuoden lopulla, että tulevaa kevättä ajatellessani minut täyttää toiveikkuus. Sellainen olo, että kaikki on mahdollista.

    Kevättä ja kesää kohti siis! 🤍

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2022/01/03/2020-too/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *