Tony`s Chocolonely – syö suklaata ja tee hyvää!

Mitä, jos syömällä suklaata voisi muuttaa maailmaa paremmaksi? Suklaafanina höristin heti korviani! Mikä voisi olla herkullisempi tapa parantaa maailmaa! Nyt kaikki suklaanystävät kuulolle! Onko Tony`s Chocolonely jo tuttu?

Sain pr-näytteenä testiin Suomeen vasta rantautuneen hyvää tekevän suklaamerkin täyteläisiä suklaita. Tony`s Chocolonelyn värikkäät suklaalevyt ovat vilahtaneet silmäkulmassa ruokakaupassa, mutta paremmin en ollut asiaan perhetynyt ennen tätä herkullista suklaalähetystä. Mikä tämä Tony sitten oiken on, ja miten merkin suklaa tekee maailmasta paremman?

Tony’sin tavoitteena on lopettaa orjuus suklaateollisuudessa. Juuri nytkin Länsi-Afrikan kaakaofarmeilla työskentelee orjia, monet heistä lapsia. Tony`sin tavoitteena on paitsi myydä vastuullista suklaata, niin myös tuoda suklaanvalmistuksen prosessia läpinäkyvämmäksi. Pala palalta näyttää maailmalle, että suklaata voi valmistaa eri tavalla ja kaakaonviljelijöitä kunnioittaen. Mitä useampi valitsee orjatyöstä vapaan suklaan, ja jakaa Tonyn tarinaa, sitä nopeammin täysin ilman orjatyötä tehdystä suklaasta tulee normi. Tony`s Chololonelyn suklaisiin käytetään vain Reilun kaupan kaakaota. Suklaalevyn palat ovat erikokoisia osoituksena siitä, miten kaakaon tuotantoketjussa vallitsee epätasa-arvo – toiset rohmuavat ne isoimmat palat.

Suklaata syömällä ja suklaansa tarkkaan valitsemalla voi siis todellakin muuttaa maailmaa! Kurkkaa lisätietoa Tony`s Chocolonelyn sivuilta, ja jaa tarinaa!

Pääsimme perheen kesken maistelemaan viittä ihanaa suklaamakua:

Milk Nougat maitosuklaa

Milk Hazelnut maitosuklaa

Milk maitosuklaa

Almond Sea Salt tumma suklaa

Milk Caramel Sea Salt maitosuklaa

Testiraatimme ehdoton suosikki on Tobleronelta maistuva Milk Nougat maitosuklaa. Suklaa oli supersilkkistä ja täyteläistä. Hunajaiset nougat-palat tekivät suklaasta jännittävän ja maukkaan. Myös perus Milk maitosuklaa maistui raadille, vaikka se Milk Nougatin jälkeen maistuikin hieman tylsältä.

Kakkossuosikiksi nousi Milk Hazelnut maitosuklaa rouskuvalla suutuntumalla. Suuret pähkinäpalat suklaan seassa ilahduttivat pähkinänystäviä. Loistava makukombo! Raadin aikuiset jäsenet pitivät myös Almond Sea Salt tummasta suklaasta sekä Milk Caramel Sea Salt maitosuklaasta, mutta melko runsas suolan maku ei ollut raadin nuorimman mieleen. Hieman vähemmän suolaa olisi ollut raatimme mielestä parempi. Kaikkiaan Tony`sin suklaat otettiin meillä hyvin vastaan. Belgialainen suklaa maistui rehevän täyteläiseltä ja makealta.

Ja sitten se paras osio! Koska haluan jakaa Tony`s Chocolonelyn tarinaa, ja omalta osaltani vaikuttaa, haluan antaa yhdelle teistä mahdollisuuden maistella Tony`sin superherkullisia suklaita!

Tony`s Chocolonely arvonta

Voit osallistua pienen Tony`s Chocolonelyn suklaapaketin arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen mikä näistä suklaista kiinnostaa sinua eniten. Muistathan laittaa mukaan toimivan sähköpostiosoitteen!

Arvon postauksessa yhden suklaapaketin, joka sisältää kaksi 47g suklaapatukkaa sekä yhden 180g suklaalevyn. Arvonnan Järjestäjänä toimii Minnean muruja-blogi. Arvonnan suklaat on ostanut arvonnan järjestäjä (Tony`s Chocolonely ei ole mukana arvonnassa). Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen 30.5.2019 klo 23.59 mennessä ja palkinto arvotaan perjantaina 31.5.2019. Osallistua voi myös Minnean muruja-instatilillä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä (s-postiosoite ei näy muille). Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Onnea arvontaan ja makeaa keskiviikkoa, ystäväiset!

*postauksen suklaat saatu pr-näytteenä (arvonnan suklaat ostin itse)

puheenaiheet ruoka-ja-juoma vastuullisuus
Kommentit (59)
  1. Maitosuklaata olenkin jo päässyt maistamaan, mutta tämän kuvauksen jälkeen tekisi ehdottomasti mieli maistaa myös sitä Milk Nougatia 😋

  2. Hazelnut kiinnostaa eniten!😍

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *