Törmi design + Käpy-kaulakoru arvonta!

Tiedätkö sen tunteen, kun törmää instagramissa niin inspiroivaan kuvaan, että siihen on palattava uudestaan. Minulle kävi näin Törmi designin Käpy necklace kuvan kanssa. Leikkisä asettelu ja hauskannäköiset kaulakorut kiinnittivät huomioni. Pienet kävyt roikkuivat hopeansävyisissä riipuksissaan kuin pienet värikkäät sadepilvet taivaalla. Tulin kuvasta iloiseksi. Ja siinä onkin minusta instagramin ydin – inspiroida ja ihastuttaa. Kuva on onnistunut, jos se jää mieleen, ja onnistuu koskettamaan tavalla tai toisella.

Onko oululainen Törmi design sinulle jo tuttu?

Törmi Design on oululaisen tekstiiliartesaani Mimmi Törmin yhden naisen yritys. Käsityöläisyys on ollut Mimmille pienestä pitäen suurin intohimo ja tuotteet valmistetaankin huolella alusta loppuun asti käsin. Aiheet printteihin kumpuavat luonnosta löytyvistä muodoista ja väreistä. Korujen materiaaleina käytetään koivua, puuvillaa ja kierrätettyjä materiaaleja.

Oulu on lähellä sydäntäni, joten on ihan mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä ja tuomaan oululaista osaamista esille! Pohjoisen ihmiset pitävät yhtä <3 Meillä on kaunis luonto, josta ammentaa ideoita ja energiaa.

Sain mahdollisuuden valita itselleni yhteistyössä korun Törmi designin valikoimista, eikä valinta ei ollut vaikea. Ihastuin Käpy-kaulakoruun heti ensisilmäyksellä. Väriksi valikoitui näyttävä keltainen, vaikka ensin meinasin mennä varmalla valinnalla eli mustalla. Keltainen tuo kuitenkin asuun piristävän väripilkun, joten ajattelin tehdä rohkeamman valinnan. Keltainen koru toimii aika mainiosti tämän asun kanssa, jossa se saa rinnalleen valkomustaa, oliivinvihreää sekä tummaa deniminsinistä.

Käpy-kaulakoru on kotimaista koivuvaneeria ja ketju hopeoitua nikkelivapaata metallia. Ketjun pituus on 70cm, ja vaneerin koko 3,4cm. Käpy-kaulakorua saa viidessä kauniissa värissä.

Minkä värin sinä valitsisit? Kysymys on hyvinkin ajankohtainen, sillä Törmi designin Mimmi lupasi, että saan arpoa yhdelle lukijalleni Käpy -kaulakorun arvontavoittajan valitsemassa värissä!

Alekoodi ja arvonta

Jos ihastuit Törmi designin muotokieleen, niin nyt kannattaa kurkkia verkkokauppaan, sillä Mimmi teki lukijoilleni alekoodin, ja koodilla Minneanmuruja saa Törmi designin verkkokaupasta 20% alen ajalla 9.9. – 22.9.2019!

Käpy -kaulakorun arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen15.9.2019 kello 23.59 mennessä, mikä värisen Käpy-kaulakorun sinä haluasit voittaa! Muistathan jättää toimivan sähköpostiosoitteen! Värit näet verkkokaupasta.

Osallistua voi myös instagramissa seuraamalla @minneanmuruja sekä @tormidesign sekä tykkäämällä arvontakuvasta.

Arvon postauksessa yhden palkinnon. Arvonnan Järjestäjänä toimii Minnean muruja-blogi. Arvonnan palkinnon lahjoittaa Törmi design. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä (s-postiosoite ei näy muille). Jos voittaja löytyy instagramin puolelta, ilmoitetaan hänelle voitosta instan iksitysvietillä. Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Mukavaa syksyistä maanantaita!

Kommentit (30)
  1. Mustavalkoinen koru olisi ihana 🙂

  2. Musta-valkoinen on ollut suunnitelmissa hankkia, sopisi sitten kaikkien vaatteiden kanssa 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *