Tue yrittäjää – tilaa tuoretta leipää kotiovelle

Kaupallinen yhteistyö: Hox Bakery

Viime viikolla pääsin tutustumaan paikalliseen tehokaksikkoon Vilppuun ja Aapoon, jotka ovat Hox Bakeryn ja Hox ravintoloiden takana. Vierailin pikaisesti Savelassa sijaitsevassa leipomossa tutustumassa Hoxin toimintaan ja tiloihin. Saimme myös viikonlopuksi kotiin ison lajitelman leipomon tuotteita. Herkkukassista löytyi niin ihanaa juureen tehtyä Levain leipää, karjalanpiirakoita, yrttistä Foccacia leipää kuin makeita herkkujakin.

Onko mitään niin lohdullista, kuin tuore leipä ja kanakeitto? Maistelimme heti perjantai-iltana ihanan kuohkeaa ja päältä rapeaa Levain leipää kanakeiton kaverina. Juureen tehty leipä ei sisällä ollenkaan hiivaa. Levain leipä on kaikessa yksinkertaisuudessaan taioittu jauhosta, merisuolasta ja vedestä. Uskoisitko? Minusta on vaikea uskoa, ettei tähän leipään tosiaan tule mitään muuta! Pyöreä herkkuleipä katosikin saman illan aikana meidän kolmen suihin. Tähän leipään tulee himo!

Täytyy myöntää, että Hoxin ravintolat ovat menneet minulta hieman ohi, ja siksi olikin ihanaa päästä nyt kuulemaan tarina niiden takana. Vilpulla ja Aapolla on rautainen ammattitaito, ja kova draivi viedä hommaa eteenpäin. Kaikki tuotteet tehdään käsityönä ja puhtaista raaka-aineista. Hox Bakery avattiin vasta viime marraskuussa, ja näistä haastavista ajoista huolimatta pojilla on luotuna hyvä suunnitelma. Näinä aikoina, kun ihmiset ovat kotona, ja ravintolat jouduttu sulkemaan, saa monikin yrittäjä ottaa kaiken luovuutensa käyttöön.

Hox onkin vastannut kysyntään, ja tuotteita saa nyt take awaynä sekä kotiin kuljetettuna. Hoxin verkkokaupasta pääsee arkisin ostamaan niin herkullista kotiruokalounasta kuin leipää ja ajankohtaisia suklaamuniakin. Esimerkiksi tämä kuvissakin näkyvä Levain leipä löytyy listalta. Ostoksensa voi käydä noustamassa Hox Bakeryltä, tai tilata kätevästi ihan kotiovelle asti.

Nyt on tärkeää, että vedämme yhtä köyttä. Siksi mielelläni tuon paikallisia yrityksiä ja toimioita esille omassa somessani, ja innostan muitakin toimimaan samoin! Jos jotain positiivista, niin yhteishenki tuntuu nyt olevan noussut ihan uudelle tasolle!

Miten sinä olet tukenut paikallisia tai kotimaisia yrityksiä?

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua!

koti ravintolat ruoka-ja-juoma
Kommentit (1)
  1. Tuo Levain leipä on ihanaa! Katsoin, että sitä saisi Woltillakin tilattua kotiin. Pitäisiköhän kokeilla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *