Uberwood – hiuspohjaa hoitavat tuotteet

Tänään luvassa on taas hiusasiaa. Hiuspohjani on helposti ärtyvää sorttia. Välillä on aikoja, kun hiuspohja ja hiukset voivat mainiosti. Välillä taas tuntuu, että hiuspohja on jatkuvasti kuiva ja kutiseva. Hiustenhoitotuotteilla on paljon vaikutusta hiuspohjan kuntoon. Hiushössöttäjänä testailen aina innoissani uusia juttuja. Sain luonnonkosmetiikkamerkki Uberwoodilta testiin paketillisen hiustenhoitotuotteita. Erityisesti kehuttu Uberwood scalp care shampoo* ja hair tonic* kiinnostivat minua.

Uberwood scalp care shampoo

Olin kuullut hyviä kokemuksia hiuspohjaa hoitavasta Scalp care shampoosta, joka on kehitetty erityisesti herkälle tai hilseilevälle hiuspohjalle. Uberwoodin tuotteet ovat 100% vegaaneja. Shampoo ja hiusvesi eivät sisällä silikonia, synteettisiä hajusteita eikä väriaineita. Shampoossa onkin hyvin mieto mäntyinen tuoksu. Tuoksu vie minut mökkisaunaan kesäiltana. Shampoo lupaa paitsi hoitaa hiuspohjaa, niin myös kosteuttaa ja rentouttaa sitä. Shampoo vaahtoutuu hyvin, ja tuntuu hiuksissa miellyttävältä. Se tekee mitä lupaa, ja  saa hiukset puhtaaksi.

Minulla on aina pieni varaus luonnonkosmetiikan hiustuotteita kohtaan. Sillä vaikka luonnonkosmetiikan shampoot ovat monesti varsin hyviä, niin hoitoaineet tuottavat yleensä pettymyksen. Uberwoodin scalp care shampoo saa hyväksyntäni. Erityisesti pidän tuoksusta ja tunteesta, jonka se jättää hiuspohjaan. Harmillista, ettei tuotteelle ole hoitoainetta. Olisi ollut mielenkiintoista testata saman linjan hoitoainetta. Olen käyttänyt shampoon parina testiin saamaani Uberwood hair repair treatment* hoitoainetta. En varsinaisesti voi suositella sitä, vaikkakaan se ei ole huonoin luonnonkosmetiikan hoitoaine. Täytyy silti todeta, ettei se itselläni oikein toimi, vaikka ei jätäkään hiuksia vahamaiseksi, kuten aikaisemmat testaamasi luonnonkosmetiikan hoitoaineet. Hoitoteho siinä kuitenkin on aika onneton.

Uberwood hair tonic

”Antibakteerinen männyn sydänpuu-uute, koivuuute ja maté-tiiviste tukevat päänahan luonnollista toimintaa. Aktiivisten aineiden yhdistelmä sisältää lisäksi päänahkaa virkistävää kofeiinia, C-vitamiinia ja aminohappoja.”

Hair tonic tuoksuu aluksi tosi tymäkälle. Tuoksu ei ole paha, vaan enemmänkin mäntyinen ja koivuinen. Spray-pullo on tosi kätevä, ja hiusvesi on helppo suihkuttaa suoraa hiuspohjaan ja hiuksen tyveen. Aluksi hieman järkytyin tymäkästä tuoksusta, mutta totuin siihen nopeasti. Tuoksu haihtuu kuitenkin nopeasti. Tuote lupaa virkistää ja kosteuttaa hiuspohjaa.

Oma kokemukseni hiusvedestä on positiivinen. Olen testaillut suihkuttaa tuotetta pestyihin hiuksiin ja hieronut sitä hiuspohjaan nyt muutaman viikon ajan. Suurta muutosta en ole huomannut, mutta pientä hiuspohjan kunnon parantumista on tapahtunut. Hiuspohjani on kyllä aika hyvässä kunnossa ennen testiä, joten pitää ehkä ottaa uusi testi siinä vaiheessa, kun hiuspohja on selvästi ärtynyt.

Ympäristöystävällinen pakkausmateriaali

Yksi maininnan arvoinen juttu Uberwood tuotteissa on se, että sen tuotteet ovat ympäristöystävällisiä niin sisällöllisesti kuin pakkauksellisestikin. Uberwoodin patentoitu pakkaus valmistetaan 20% uudistuvasta puutavarasta, jolloin muovin valmistuksessa tarvittavan raakaöljyn käytön tarve pakkauksessa vähenee huikeat 40%. Pakkaus soveltuu kuitenkin mainiosti muovinkierrätykseen.

Pakkaukset näyttävät ja tuntuvat innovatiivisilta. Pullojen pinta on hieman karhea, ja valmistusmateriaalissa käytetyt puunsäikeet voi nähdä. Toivotaan, että tämä teknologia innostaa myös muita valmistajia kehittelemään ympäristöystävällisempiä pakkauksia!

Uberwoodin tuotteet saivat instatilini puolella paljon kiinnostusta. Lyhyen testauksen perusteella suosittelisin sekä shampoota että hiusvettä. Hoitoaine sen sijaan ei saanut täysiä pisteitä.

Oletko sinä testannut Uberwoodin tuotteita? Mitä olet tykännyt?

Aurinkoa uuteen viikkoosi!

Lue myös: Puhdistaako luonnonkosmetiikan shampoo hiukset? ja Nyt se löytyi, hyvä luonnonkosmetiikan hoitoaine!

*tuotteet saatu

Kommentit (3)
 1. Ninuskainen
  25.5.2020, 19:39

  Tote Weledaa mietin kans eli jos toi eka ei auta, niin hankin sen. Kiitos vinkistä 🙂

 2. Ninuskainen
  25.5.2020, 09:52

  Mulla on tänä keväänä ollu hiuspohja erityisen ärhäkkä ja niin kuiva, että en tiedä mitä enää tekisin. Tilasin ton tonicin House of Organicilta eli kun sen saan, niin pitää testata, jos se auttais. Odotan mielenkiinnolla tota pulloa ja miltä se näyttä ja tuntuu 🙂

  1. Tiedän tunteen :/ Toivotaan, että tää hair tonic toimii sun hiuspohjaan! Toinen hyväksi havaitsemani hiusvesi on Weledan hiusvesi, eli tämä https://www.hyvinvoinnin.fi/products/weleda-ravitseva-hiusvesi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *