Uimapuku-unelmia pluskoossa

Ensi viikolla juhlitaan mun synttäreitä kylpyläviikonlopulla. Vanha uimapuku alkaa olla niin virttynyt, että läpinäkymisen vaara on olemassa. Nyt olisikin kaikin puolin täydellinen aika uudelle uimapuvulle, kylpyläviikonloppua olisi ihana juhlia uudessa upeassa uimapuvussa. Keräsin tähän postaukseen uimapukumetsästykseni tulokset. Tänään on siis luvassa uimapuku-unelmia pluskoossa.

Röyhelöitä ja viidakkotunnelmia

Pluskoon uimapukujen tarjonta on mielestäni harmillisen vähäistä.Tai ainakin ”ei-mummomaisten” uikkareiden metsästys käy työstä. Ja koska elämme keskitalvea, on uimapuvun etsintä missä tahansa koossa haastavaa. Pitäisi odotella muutama kuukausi, että kesävaatteet saapuisivat kauppoihin.

Ongelma vain on se, että kylpyläviikonloppu on ensi viikolla, ja uimapuvun tarve nyt. Haluaisin ostaa uimapuvun ihan kivijalkakaupasta tai marketista, jotta sitä pääsisi sovittamaan, mutta koska valikoima on niin rajallinen, olen päätynyt nettikauppojen syövereihin. Haluaisin näyttävän uimapuvun, joka tukisi rintavarustusta. Jotain vähän erilaista, mutta kuitenkin tyylikästä.

Tällä hetkellä inspiroi röyhelöt, vihertävät sävyt ja viidakkokuosi. Musta uimapuku pienellä kivalla yksityiskohdalla olisi varma valinta. Lindexiltä löytyy kaunis musta uimapuku*, jossa on sivussa hauska verkkokangasosio. Olkaimet kuitenkin näyttävät aika ohuilta, eikä rintamukselle ole tukea. Pitäisi päästä kokeilemaan pukua Lindexille.

Toinen Lindexin uimapuku, johon ihastuin, on naisellinen virheä ribbipuimapuku*, jossa on kaunis rusettiyksityiskohta rinnan alla. Minua kiehtoo tässä uikkarissa rohkea väri ja sensuelli ”rintaliivimäinen” yläosa. Takaa ristiin menevät olkaimet pysyvät varmasti hyvin paikallaan. Osaisinkohan käyttää vihreää?

Kollaasiin nappasin mukaan kaksi viidakkokuosista uimapukua. Elloksen Allyson-uimapuvun tumma kuosi on täydellinen! Melkein päädyin tilaamaan Allysonin, mutta kun kävin lukemassa kokemuksia, niin en sitten uskaltanutkaan. Laadussa on ilmeisesti ollut ongelmia, ja samoin irrotettavissa olkaimissa. Toinen kiinnostava viidakkouikkari on Zalandolta. Merkki on Ulla Popken. En ole ihan varma tuosta kuosista. Välillä se ihastuttaa ja välillä mietin, että onko se liian levoton.

Tällä hetkellä inspiroi ehkä kuitenkin eniten malli, jossa olisi vähän röyhelöitä kauluksessa. Elloksen Sofia uimapuku vaikutti täydelliseltä uimapuvulta, ja näytti täyttävän kaikki vaatimukseni. Tilasinkin sen itselleni sovitettavaksi. Kun kotona sitten kiskoin uimapuvun päälleni, huomasin että edestä se istuu kuin unelma, mutta takapuolella oli pieni ongelma.

En ollut tullut ajatelleeksi, että uimapuku on selkäpuolelta aika avoin, ja olkaimet suhteellisen ohuet. Tuntui kuin selkäni ei kunnolla mahtuisi uimapukuun. Voi olla, että kyseessä on vain tottumiskysymys, eikä uimapuvun istuvuudessa ole oikeasti sen kummempaa ongelmaa. Hieman vain jäin nyt pohtimaan, että tuleeko uimapukua käytettyä, jos tuntuu että selkä ei mahdu sisälle ja olkaimet putoavat. Täytynee testata uimapukua vielä märkänä.

Millaiset uimapuvut sua inspiroi tällä hetkellä? Entä mistä sinä ole löytänyt oman uikkarisi?

Lue myös: Haaveasu – pörröistä puuteriroosaa ja Ostoslistalla uimapuku

muoti ostokset
Kommentit (1)
  1. Mulla on tuo samainen uimapuku ja vähän sama fiilis oli sen kanssa, että olkaimet valui eikä sitä tullut pidettyä. Kunnes tajusin kokeilla olkaimien lyhentämistä ihan vaan parilla sentillä ja se toimi!
    Testaa ekaks vaikka hakaneuloilla, että onko siitä apua.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *