Uusi suosikki – TonyMoly Panda`s Dream ripsiväri

Minulla on jäykät ja suorat ripset. Sellaiset, jotka taivuttamisen jälkeen tuppaavat suorenemaan. Haluaisin, että ripseni pysyisivät kauniina ja kaarevina, mutta ripsillä on asiasta selvästi eri mielipide. Ainoa asia, joka saa joten kuten ripseni pysymään kaarevina, on vedenkestävä ripsiväri. Ongelmana vain on, etten tykkää vedenkestävistä ripsiväreistä. Olen laiska käyttämään erillistä silmämeikinpoistoainetta. Haluaisin, että ripsiväri lähtisi samalla puhdistusaineella kuin muukin meikki. Ostin testiin paljon kehutun TonyMolyn Panda`s Dream ripsivärin*. Se yllätti minut postiviivisesti!

Panda`s Dream ripsiväri lähtee 38 asteisella vedellä

En ollut aikaisemmin testannut ripsivärejä, jotka lähtevät 38 asteisella vedellä pesemällä. Omat silmäni vuotavat helposti. Ajattelin, että ripsiväri, joka lähtee vedellä, sotkisi välittömästi. Jos ei omien silmien vuotaessa, niin ainakin vesisateessa. Olin siis hieman skeptinen tämän Panda`s Dream ripsarin kanssa. Varskinkin, kun ainoa kokemukseni Panda`s Dream tuotteista ei ollut kovin positiivinen. Tykkäsin kyllä kovasti ideasta, että ripsiväri lähtisi silmistä helposti.

TONYMOLY Panda’s Dream Smudge Out Mascara Long Lash* -ripsivärin luvataan pidentävän ripsiä. Sen koostumuksen kerrotaan olevan pitkäkestoinen ja tekevän ripsistä intensiivisen mustat ja näyttävät. Varisematon ripsiväri pysyy ripsissä silmänympäryksiä tahraamatta aamusta iltaan, mutta se on helppo poistaa ripsistä pelkällä lämpimällä vedellä ilman tarvetta erilliselle silmämeikinpoistoaineelle. Ripsivärin koostumuksen ansiosta se tekee ripsistä pitkät ja tuuheat, tuntumatta raskaalta.

Oma kokemukseni ripsiväristä on varsin myönteinen. Tykkään kaarevasta harjasta, joka tavoittaa uloimmatkin ripset helposti. Tosin levittäminen saattaa vähän sutata (tällaiselta rähmäkäpälältä kuin minä), mutta kun tuote on paikallaan, niin se todellakin pysyy paikallaan. Myös vesisateessa. Tämä ilahdutti minua kovasti. Tuote tekee mitä lupaa. Lisäksi se saa ripset pysymään kaarevina. Tai ainakin niin hyvin kuin minun ripseni nyt ylipäänsä pysyvät kaarevina. Alla oleva kuva ei ole paras mahdollinen, mutta antaa suuntaa siitä, miltä ripsiväri näyttää silmissä (nopeasti levitettynä).

Tuoteseloste on koreaksi, joten tarkemmat tiedot ripsiväristä kannattaa etsiä netistä 😉 En edes tajunnut, että ripsiväristä on kaksi eri versiota; tämä minulta löytyvä pidentävä Long Lash, sekä  tuuheutta lupaava Volume*

Tästä hauskasta ja söpöstä ripsiväristä tuli nopeasti uusi suosikkini. Yritin muutamaan otteeseen bongata tätä suorittua ripsaria Sokokselta, mutta se on usein loppuunmyyty. Onneksi sitä myydään myös useassa verkkokaupassa. Tähän postaukseen linkkasin Nobe-verkkokaupan, josta löytyy mm. aikaisemmin vinkkaamani hauskat geelikynsitarrat. Hinta on mielestäni ihan kohtuullinen 17 euroa, varsinkin kun sen saa usein alesta jopa vähän edullisemminkin.

Oletko sinä jo kokeillut kulttimaineeseen noussutta Panda`s Dream ripsiväriä? Tykkäsitkö? Entä tykkäätkö 38 ripsareista ylipäänsä?

Mukavaa viikonloppua!

Lue myös: Kesän kosmetiikan hitit ja hudit ja Vuoden 2020 parhaat kosmetiikkalöydöt

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *