Viime päivinä olen...

Minnean muruja

 

Viime päivinä olen..

- Saunonut kylmässä saunassa! Meidän perheen traditioksi näyttää muodostuvan kylmässä saunassa saunominen. Emme ole kovia saunomaan, ja taloyhtiön saunaa käytämme kerran kuussa tai kahdessa. Ehkä juuri tästä syystä muutamalla viime kerralla olen onnistunut vääntelemään vääriä nappuloita(tai oikeita nappuloita väärään asentoon), ja kamat kainalossa saunaan mennessämme olemmekin huomanneet, ettei sauna ole lämmin, hups!

Metsästänyt sammakoita! Samaisella epäonnisella saunareissulla kellarisaunasta löytyi kaksi pientä saunojasammakkoa, joita sitten metsästettiin (ja pihamaalle vapautettiin) ennen kylmään saunaan menoa :D Yh hyh, en voi sanoa, että olisin sammakkojen suurin ystävä, ainakaan, jos joudun niiden kanssa samoissa tiloissa kylpemään :/ (meidän sauna vaikuttaa nyt tosi mielenkiintoiselta paikalta, hih)

- Valinnut kirjoja kesälukemiseksi! Kesä ja kesäloma on lukemisen kulta-aikaa. Muutama koukuttava ja hauska kirja on jo luettu, tai on parhaillaan iltalukemisena. Näistä kirjoittelen myöhemmin lisää, jos joku kaipaa kirjavinkkejä kesäksi :)

Miettinyt kuumeisesti, mihin sarjaan koukuttua seuraavaksi! Nyt, kun Girls ja House of Cards on nautiskeltu läpi, on ihan tyhjä olo. Tarvitaan uusi sarja, jota tuijotella vapaahetkinä! Onneksi Orphan Black:istä on tullut uusia jaksoja, joten jos aloittaisi niistä :) Suosituksia, anyone?

Kironnut kylmeneviä juhannussäitä! On ollut niin ihanaa ja lämpimän kesäistä jo hetken verran, että en haluaisi luopua siitä kesäonnen, paljaiden varpaiden ja auringonsäteiden lämmittävästä tunteesta. Miksi juhannukseksi ja mun kesäloman alkajaisiksi on luvattu kylmää ja sateista :/ Juhannusreissulla ei taideta paljoa järvessä polskia tai grillibileitä järjestää.

Laatinut sotasuunnitelmaa! Miten selvitä hengissä, ja joten kuten järjissään 8 tunnin bussimatka kahdestaan vilkkaan kaksivuotiaan kanssa? Tämä vaatii tarkkaa suunitelmaa, riittävää viihdytysarsenaalia, hyviä eväitä, hyviä hermoja, taikatemppuja ja onnenkantamoisia! Näen jo sieluni silmin, kuinka kaksivuotias hermostuu jo ensimmäisen puolentunnin aikana, koska ei saa painella "stop"-nappulaa, ja kuinka pahoitellen viittilöin kuskille, ettei tarvitse pysähtyä, tälläkään kertaa, ja kuinka saan pahoja katseita muilta matkustajilta, kun kaksivuotias joko huutaa tai juoksee (tai melempia) käytävää pikin kuin päätön kana. Mitäs läksit ja sitä rataa...

Heittänyt talviturkin! Viime lauantai oli kaunis ja lämmin kesäpäivä,  ja koko urhea perheemme suunnisti lähirannalle pieni pulahdus mielessään. Ja yllättävää kyllä, järvivesi ei ollut ollenkaan niin kylmää kuin ajattelin!

Mitä sinä olet tehnyt viime päivinä? Löytyykö muita talviturkin järveen/jokeen/mereen heittäneitä?

Kivaa, vaikkakin sateista tiistaita! Kuvat ovat muuten puhelimen muistikorteille tallentuneita muistoja viikonlopulta, kun kävimme jäätelöllä, ja kun kävin perjantaina after workeillä ystävän kanssa Sohwi-nimisessä ravintolassa :)

 

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Minä en ole tarviturkkia Suomessa heittänyt vosiin tai vois sanoa vuosikymmeniin. Olen niin viluinen aina, ettei täällä tartte edes ajatella uimista. vesi on aina minulle liian kylmää :) Siis oikea vilukissa!

Nämä säät suututtaa oikeasti! Juhannuksena pitäisi olla aina hellettä, vähintäänkin lämmintä! Ihan surkea kevät ja alkukesä. Muutama lämmin päivä vain, kuten tuo mainitsemasi viime lauantai. meillä ei sada (vielä), mutta ihan varmasti vielä sataa ja kovasti.

Juuri kelien takia, en ole vielä edes jätskitötteröä syönyt :(

Toivotaan kuitenkin, että ei koko kesä olisi tälläistä...!

Minnea
Minnean muruja

Olen niin intohimoinen uimari, että pakko pulahdella järveen kesällä lähes päivittäin :)

Toivotaan, että tämä kylmempi jakso olisi lyhyt, ja pian taas päästään nauttimaan lämmöstä!

smagardi
astu harhaan

Kirjavinkit on aina kivoja, tulemaan siis vaan! :)

Ei voi kuin ihailla jo nyt talviturkin heittäneitä, miulla kun on heittämättä vielä muutaman edellisenkin kesän turkit..... :D

Minnea
Minnean muruja

Sulla onkin sitten useampi turkki päällä :D Ja kiva, että kirjavinkit kiinnostaa!

Katja_optimismia (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Ooh, ei ole kyllä tullut mieleenkään mennä Suomessa uimaan! Hyrrr! Kyproksellakin merivesi oli vasta 20 asteista, mutta jos muuten oli sen 35 astetta niin juuri pystyi pulikomaan. :) Ihan kauhea ikävä ja meinaa masentaa nämä kelit vähän liikaa. :(

Mahtavaa että rohkenit heittää talviturkin!

Minnea
Minnean muruja

Järvivesi on kesällä täälläkin varmasti parissakympissä :) Tottumiskysymyksiä nämä ovat varmasti.

Toivotaan, että pian taas lämpenee!

Kirsikka W.

Täällä kanssa yksi talviturkin heittänyt, lammessa tosin :) Ensin sain avokkia houkutella hyvän tovin, ja sitten kun suostui tulemaan, en enää itse uskaltanutkaan. Toisella yrityksellä onnistui, kun mies sai tarpeeksi taivuteltua. Ei siellä kauaa lillunut, mutta tulipahan käytyä!

Minnea
Minnean muruja

Jee, hyvä sinä! Seuraavalla kerralla se on taas vähän helpompaa, kun on jo kerran käynyt :)

Elina // Vauhtihirmun elämää (Ei varmistettu) http://elokuinen2015.blogspot.fi

Apua, 8h bussimatka taaperon kanssa kuulostaa ihan tosi hullulle! Ihailtavaa rohkeutta lähteä moiseen :D Itse kun en saa aikaiseksi lähteä edes parin tunnin bussireissulle..

Ja talviturkkia ei kyllä ole tämä vilukissa vielä todellakaan tarjennut heittää tänä kesänä.. Katsellaan, jos tulisi kunnon helteet jossain kohti.

Minnea
Minnean muruja

Eikö kuulostakin! Saa nähdä, mitä siitä tulee :/ Taisteluasenteella lähden liikkeelle :D Viimeiseen asti tätä välttelin, mutta muuta järkevää ratkaisua en tälle matkalle keksinyt.

Teresa S (Ei varmistettu) http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Onnea kovasti tuohon bussimatkaan. Tabletti ja kaikki mahdolliset Lasten Areenat ja väritysjutut mukaan. En tiedä miten meillä neidit pysyisi paikoillaan, ellei heitä ole köytetty. <3 Ja jahtaat sammakoita ja käyt uimassa! Ei sinulta ainakaan rohkeutta puutu!

Hyvin se reissu menee! Ihanaa jussia!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Kaikki keinot otetaan kyllä käyttöön! Saa nähdä, miten menee :O

Kiitos samoin ihanaa juhannusta <3

marja liljestrom (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Moikka, olisi mielenkiintoista tietää, mitä kirjoja luet. Itse luen ainakin kaksi tuntia päivässä. Paperikirjaa. En ole uskaltanut vielä heittää talviturkkia.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, kirjapostausta on tulossa :) Toivottavasti säät lämpenee, niin lämpenee vedetkin :)

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Itsehän kävin reissulla etelässä (Tallinna/HKI) ja olen sen jälkeen ollut aktiivisesti töissä. Ei ollakaa ikuisuuteen käytyä Sohwissa ja viimeksi kun käytiin niin syötiin mahd. nopeasti ja lähdettiin, sillä meteli oli lauantai-iltana ihan järkyttävän huumaava ja ei kuultu mitä toinen puhuu. Nyt voisi käydä raflailemassa kun pääsee terassille!

hanna
www.hannamariav.com

Minnea
Minnean muruja

Sun reissu vaikutti kyllä tosi kivalta :) Kannattaa käydä testaamassa Sohwi vaikka päiväsaikaan, niin ei ehkä ole niin paljoa porukkaa, tai ainakaan niin kovaäänistä :D 

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Haastava bussireissu sulla tulossa. Hyviä vinkkejä tuolla oli, mutta uskoisin että kaksivuotias nukkuu myös aika paljon tuosta matkasta. Hyvät eväät (toivottavasti lapsi ei ole pahoinvoiva) on ykkösasia. Kaikenlaiset lelut ja muut härpäkkeet joita siinä paikalla istuessa voi räplätä. Tabletti ehdottomasti. Noin pitkästä matkasta minulla ei ole kokemusta, matkapahoinvoinnista kyllä. Se ei ole kivaa, mutta siitäkin on selvitty. Oikein mukavaa ja turvallista matkaa teille.

Kommentoi