Viime päivinä olen…

20170610_152457.jpg

20170610_152230.jpg

 

Viime päivinä olen..

Saunonut kylmässä saunassa! Meidän perheen traditioksi näyttää muodostuvan kylmässä saunassa saunominen. Emme ole kovia saunomaan, ja taloyhtiön saunaa käytämme kerran kuussa tai kahdessa. Ehkä juuri tästä syystä muutamalla viime kerralla olen onnistunut vääntelemään vääriä nappuloita(tai oikeita nappuloita väärään asentoon), ja kamat kainalossa saunaan mennessämme olemmekin huomanneet, ettei sauna ole lämmin, hups!

– Metsästänyt sammakoita! Samaisella epäonnisella saunareissulla kellarisaunasta löytyi kaksi pientä saunojasammakkoa, joita sitten metsästettiin (ja pihamaalle vapautettiin) ennen kylmään saunaan menoa 😀 Yh hyh, en voi sanoa, että olisin sammakkojen suurin ystävä, ainakaan, jos joudun niiden kanssa samoissa tiloissa kylpemään :/ (meidän sauna vaikuttaa nyt tosi mielenkiintoiselta paikalta, hih)

Valinnut kirjoja kesälukemiseksi! Kesä ja kesäloma on lukemisen kulta-aikaa. Muutama koukuttava ja hauska kirja on jo luettu, tai on parhaillaan iltalukemisena. Näistä kirjoittelen myöhemmin lisää, jos joku kaipaa kirjavinkkejä kesäksi 🙂

– Miettinyt kuumeisesti, mihin sarjaan koukuttua seuraavaksi! Nyt, kun Girls ja House of Cards on nautiskeltu läpi, on ihan tyhjä olo. Tarvitaan uusi sarja, jota tuijotella vapaahetkinä! Onneksi Orphan Black:istä on tullut uusia jaksoja, joten jos aloittaisi niistä 🙂 Suosituksia, anyone?

– Kironnut kylmeneviä juhannussäitä! On ollut niin ihanaa ja lämpimän kesäistä jo hetken verran, että en haluaisi luopua siitä kesäonnen, paljaiden varpaiden ja auringonsäteiden lämmittävästä tunteesta. Miksi juhannukseksi ja mun kesäloman alkajaisiksi on luvattu kylmää ja sateista :/ Juhannusreissulla ei taideta paljoa järvessä polskia tai grillibileitä järjestää.

– Laatinut sotasuunnitelmaa! Miten selvitä hengissä, ja joten kuten järjissään 8 tunnin bussimatka kahdestaan vilkkaan kaksivuotiaan kanssa? Tämä vaatii tarkkaa suunitelmaa, riittävää viihdytysarsenaalia, hyviä eväitä, hyviä hermoja, taikatemppuja ja onnenkantamoisia! Näen jo sieluni silmin, kuinka kaksivuotias hermostuu jo ensimmäisen puolentunnin aikana, koska ei saa painella ”stop”-nappulaa, ja kuinka pahoitellen viittilöin kuskille, ettei tarvitse pysähtyä, tälläkään kertaa, ja kuinka saan pahoja katseita muilta matkustajilta, kun kaksivuotias joko huutaa tai juoksee (tai melempia) käytävää pikin kuin päätön kana. Mitäs läksit ja sitä rataa…

– Heittänyt talviturkin! Viime lauantai oli kaunis ja lämmin kesäpäivä,  ja koko urhea perheemme suunnisti lähirannalle pieni pulahdus mielessään. Ja yllättävää kyllä, järvivesi ei ollut ollenkaan niin kylmää kuin ajattelin!

20170616_155448.jpg

20170616_162606.jpg

Mitä sinä olet tehnyt viime päivinä? Löytyykö muita talviturkin järveen/jokeen/mereen heittäneitä?

Kivaa, vaikkakin sateista tiistaita! Kuvat ovat muuten puhelimen muistikorteille tallentuneita muistoja viikonlopulta, kun kävimme jäätelöllä, ja kun kävin perjantaina after workeillä ystävän kanssa Sohwi-nimisessä ravintolassa 🙂

 

 

Kommentit (17)
  1. Haastava bussireissu sulla tulossa. Hyviä vinkkejä tuolla oli, mutta uskoisin että kaksivuotias nukkuu myös aika paljon tuosta matkasta. Hyvät eväät (toivottavasti lapsi ei ole pahoinvoiva) on ykkösasia. Kaikenlaiset lelut ja muut härpäkkeet joita siinä paikalla istuessa voi räplätä. Tabletti ehdottomasti. Noin pitkästä matkasta minulla ei ole kokemusta, matkapahoinvoinnista kyllä. Se ei ole kivaa, mutta siitäkin on selvitty. Oikein mukavaa ja turvallista matkaa teille.

  2. Sun reissu vaikutti kyllä tosi kivalta 🙂 Kannattaa käydä testaamassa Sohwi vaikka päiväsaikaan, niin ei ehkä ole niin paljoa porukkaa, tai ainakaan niin kovaäänistä 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *