Voita Muumi-pussukka täynnä Lumenen kosmetiikkaa

Aurinkoisen raukeat kesälomaterveiset täältä mummolasta! Ensimmäiset lomapäivät ovat vieneet mukanaan, ja olen onnistunut autuaasti unohtamaan kiireen, stressin ja käsillä olevan viikonpäivän. Kävimme hetki sitten kaupassa väittelyn siitä, onko tänään lauantai vai sunnuntai. Itse elin lauantaissa, ja mies korjasi, että nyt on kyllä jo sunnuntai. Väitin hetken vastaan, kunnes oli myönnyttävä, että kyllä nyt tosiaan on sunnuntai.

Onnellisuuskuplassani haluan jakaa iloa myös teille, ihanat blogini lukijat, ja niimpä nyt pyörähtää käyntiin pieni kesäarvonta. Arvonnan teema on kesä, kesäreissut ja ihonhoito. Arvontapalkinnon suloisessa Muumi-pussukassa on neljä kotimaisen Lumenen ihoa hellivää tuotetta. Pieni pussukka on kätevä napata mukaan vaikka mökille, tai muulle kesälomareissulle.Arvontapalkinto sisältää seuraavat tuotteet:

Muumi Emma -pussukka (Moomin by Martinex)

Lumene Klassikko syväpuhdistava puhdistusgeeli

Lumene Klassikko virkistävä kasvovesi

Lumene Klassikko kosteuttava päivävoide

Lumene Klassikko Mustikka-Kaura rauhoittava huulivoideMuumi-pussukassa on kaunis mustavalkoinen kuosi ”Myy haaveilee”. Pussukka sopii meikkilaukuksi, saunapussukaksi tai muiden pienten esineiden säilytykseen.Lumenen uutuus Mustikka-kaura rauhoittava huulivoide on 100% vegaani. Kaikki arvonnan tuotteet kuuluvat Lumenen Klassikko-sarjaan, joka sopii kaikille ihotyypeille. Klassikko-sarjan kasvovoide on hyvä perusvoide, joka löytyy niin minun kuin siskonikin kylppärin kaapista.

Voit osallistua kesäarvontaan kommentoimalla tähän postaukseen kesäsuunnitelmasi tai mieluisimman kesäpuuhasi. Muistathan laittaa mukaan toimivan sähköpostiosoitteen!

Arvon postauksessa yhden kesäpaketin. Arvonnan Järjestäjänä toimii Minnean muruja-blogi. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen 7.7.2019 klo 23.59 mennessä ja palkinto arvotaan maanantaina 8.7.2019. Osallistua voi myös Minnean muruja-instatilillä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä (s-postiosoite ei näy muille). Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Mainiota maanantaita, ja energiaa uuteen viikkoon!

kauneus hyva-olo iho
Kommentit (99)
  1. Purjehdusta ahvenanmaalla!

  2. Ei oo juurikaan suunnitelmia, yhdet festarit tiedossa kuun lopussa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *