Yksi mekko, kolme tyyliä

Olen jo pitempään halunnut toteuttaa postauksen, jossa stailaisin yhden vaatteen useammalla eri tavalla. Jotenkin se vaan on aina jäänyt kaiken kiireen keskellä. Mutta nyt! Yksi mekko, kolme tyyliä -postaus näkee viimein päivänvalon! Lauantaina saimme napattua Hannan kanssa nämä pikaiset asukuvat. Hieman meinasi ulkona olla jo kylmä poseerata ilman takkia, mutta mitäpä sitä ei tekisi asukuvien eteeen. Tässä siis ihana lempimekko Uhanalta stailattuna kolmella eri tavalla. 

1. Simppelisti nilkkureissa

Tämä Sincere dress-mekko ei stailausta varsinaisesti kaipaa, vaan se pääsee parhaiten oikeuksiinsa ihan vain itsekseen. Kuvia mekosta on blogissa ollut jo aika monta, mutta ihana mekko ei kai voi saada liikaa palstatilaa. Rakastan tämän mekon tyttömäistä mallia ja leikkausta. Ja tietenkin myös tummaa väriä ja upeaa kuosia. Siis rakastan ihan kaikkea tässä mekossa. Arvokkaan hinnan vuoksi en raski mekkoa pitää arkikäytössä. Pelkään, että hajotan kauniin silkkikankaan toheloinneillani. Silti täytyy sanoa, että tämä Sincere Dress on paras vaatehankintani pitkään aikaan. Näissä ekan tyylin kuvissa olen yhdistänyt mekkoon vain mustat nilkkurit.

2. Mekko takkina farkkuasussa

Uhanan kuvista bongasin kivan idean, jossa mekkoa on käytetty takkina saman sarjan housujen kanssa. Kaunis liehuva mekko sopii kimonomaisena takkina mainiosti tummien farkkujen ja mustan topin kanssa. Asun kruunaa Hannalta kuvauslainassa ollut musta lierihattu. Viime asupostaukseen joku jo ehdotti, että ehkäpä mun kannattaisi ostaa lierihattu myös itselleni. Ja tämä on ihan totta. Olen nyt jotenkin niin ihastunut lierihattuun, joka kruunaa syysasun.

Vai mitä sanot tästä asusta?

3. Lämpöä ja pehmeyttä neuleella

Silkkisen mekon keveys ja pehmeän neuleen lämpö on vastustamaton yhdistelmä! Mekko vaatii kaverikseen lyhyttä, lähes ”napamittaista” neuletta, jollaista omasta vaatekaapistani ei löydy. Pyöreä vartalo ja lyhyt neule eivät ole se ensimmäisenä mieleen tuleva yhdistelmä 😀 Bongasin tämän beigen kietaisuneuleen Lindexillä, ja näin sen heti mekon kaverina. Tykkään kietaisumallista ja ribbineuloksen joustavuudesta. Viimeistelin tyylin Hannan hauskoilla hieman glitterisillä kävelykengillä, jotka sopivat asuun niin tyylinsä kuin värinsäkin puolesta.

Neuleasu saa aikaan illuusion, että minulla olisi jonkinlainen vyötörö. Ja itse asiassa neule voisi jopa olla lyhempi. Mekon vyötärö asettuu itselläni todella korkealle, ja neuleen olisi hyvä päättyä samoille kohdille. Nyt kun innostuin tästä neuleesta, niin näen jo mielessäni monta asua, jossa sitä voisin käyttää kauluspaidan päällä.

Kuvat: Hanna

Mikä näistä asuista oli sun suosikki? Miten sinä stailaisit tämän mekon?

Tykkäätkö tällaisista yksi mekko, kolme tyyliä -postauksista, joissa yksi vaate stailataan muutamalla eri tavalla? Toivoisitko näitä lisää?

Energiaa uuteen viikkoosi!

Lue myös: Ihana Uhana ja kuulumisia ja Täydellinen ruskea neule stailattuna kolmella tavalla

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Ehdottomasti lisää tällaisia postauksia! Nää on niin inspiroivia, vaikka itsekin päivät pitkät hokee, näyttää ja tekee näitä eri tapoja stailata eri asuja, niin toisen tekemänä ja kuvaamana saa taas itsekin lisää ideoita. 🙂

    Toi mekko (tai no, kaikki Uhanan mekot :D) on niin ihana. <3

    https://astuharhaan.wordpress.com/

  2. Aivan ihana mekko. Voisin ottaa tuollaisen itsellenikin! Ja menee kivasti eri tyyleillä. 😊

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2020/11/02/kunpa-itsestansa-lomaa-ottaa-voisi/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *