Pirkka-rakkautta

Vaatekaapin sisältö löytyy sängyltä. Vessasta, pesukoneen päältä löytyy avonainen meikkipussi ja lattialta rikki menneet sukkahousut. Väliovi eteiseen on auki, koska sieltä löytyy ainoa kokovartalopeili. Ulko-ovi hieman raollaan pihalle, mutta vain sen verran, etteivät naapurit näe edestakaisin ravaavaa naista, joka puhisee ja kiroilee kesken jäänyttä kuntokuuria. Lempimekko ei millään asetu vatsan kohdalta vaan pömppö on silmiin pistävä. Vaihtoon. Vaihtoehdot vain käyvät kovin vähiin, samoin aika. Mies on tulossa, eikä läppärin kautta kuunneltu tsemppi-musiikki ole juurikaan auttanut. Puhelin soi. Mies on pihalla. Myöhäistä tehdä muutoksia muuhun, kuin jemmata sukkahousut roskikseen ja mytätä vaatekasa kaappiin.

 

Jotakuinkin tuolta tuntui tavatessani mieheni ensikerran. En kuulu niihin naisiin, jotka nauttivat ensitreffien tunnelmasta ja sen aiheuttamasta kutinasta vatsan pohjalla. Käytännössä voin melkein pahoin. En edes jännitä sitä kelpaanko minä vai kelpaako toinen, en vain pidä ensitreffeistä. Olen aina toivonut, että ekat voisi hypätä ylitse ja siirtyä suoraan toisiin, koska ne eivät saa päätäni sekasortoon ja asuntonikin pysyy siistimpänä. Eipä auta toivomus, eka kerta on suoritettava.

 

Ihastuminen ja rakastuminen ovat ihania tunteita, joskin kovin aikaa ja voimia vieviä, mutta positiivisia kumminkin. Miksi siis uni katoaa, aika hupenee ja työtkin tuntuvat jäävän vähemmälle huomiolle. Ystävät puhuvat enemmän vastaajaan kuin minulle ja lenkkipolku huutaa tyhjyyttään. Kaupassa käyminen on suoritus aiempaan verrattuna. Jokaisen käteen tarttuvan tuotteen kohdalla on kysyttävä pidätkö tästä, syötkö tätä. Luettuasi vitsin, joka saa sinut nauramaan, pohdit samalla, että voiki tämän kertoa miehelle, nauraako hän? Mistä lomakohteista hän pitää, voinko pitää jalkoja pöydällä ja saanhan edelleen katsoa urheilua ja juoda olutta.

 

Rakkauden edetessä, molempien siihen sitoutuessa ja tuntemuksen syvetessä, rauhoitun, seestyn ja olen oma itseni. Pidän tunteesta, että tunnen. Tunnen, en kokonaan, mutta riittävästi miestäni ja hän tuntee minut. Kaupasta voin ostaa paprikaa ja ihan sama minkä väristä. Ja kaiken tämän tuntemisen myötä astuu rakkauden keskelle arki. Pyykit on pestävä, töissä käytävä ja lapset hoidettava. On Pirkka-rakkauden aika.

 

Pirkka-rakkaus on arjen keskellä näkyvää tunteiden tuottoa. Tiskikonetta täyttävä mies saa ohimennessä taputuksen takapuolelle ja antaja saa vastineeksi ilahtuneen hymyn. Lasten metelöidessä ulos lähtiessä, heidän päiden yli voi lähettää lentosuukon, joka lupaa illemmaksi enemmän. Ei tarvitse miettiä toisen syntymäaikaa matkaa varatessa, tietää mitkä sukat ovat hänen ja mitkä poikien, ja kuinka hän todennäköisesti reagoi sinun kertoessa hänelle innoissasi artikkelista, jonka luit lehdestä. Pirkka-rakkaudessa on vain hyviä puolia. Tekstiviestissä, jossa kysytään mitä tuon kaupasta, on lopussa pusuja, hymiöitä tai ehkä jotain K-18 aiheista. Pirkka-rakkaus tuntuu hyvältä. koska sen tuloksena saa käydä puhtaassa vessassa ja vatsakaan ei ole koskaan tyhjä. Ihanaa luottavaista ja turvallista arkea, jossa tiedät toisen olevan sinua vartena, vaikkei serenaadit kaiken aikaa soikaan. Pirkka-seksi onkin loistava juttu ja ilman sitä olisi moni rakkaussuhde päättynyt. Välittävää ja tarpeelliset tarpeet tyydyttävää arki-illan läheisyyttä, jolloin ei aika riitä, eikä jaksaminen, kukkien terälehtien sirotteluun sängylle. Se pitäisi sitä paitsi vielä siivota. Pirkka- rakkaus kerää bonuksia, plussapisteitä ja monia etuja, jotka voi ottaa käyttöön koska haluaa tai ehtii. Bonus-tilille voi kerryttää kaikkea sitä, jota erjen keskellä ei ehdi. Ne kerääntyvät sinne kuin huomaamatta ja kasvavat korkoa, eikä niille ole käyttörajoituksia, Bonus-tili ei koskaan mene miinukselle eikä sille ole aikarajaa, jonka jälkeen kerääntyneitä plussa ei saisi käyttää. Kerääntyneitä bonuksia voi ottaa käyttöön kumpi tahansa, koska molemmilla on tiliin täysi käyttöoikeus.

 

Pirkka- rakkauden hyviä puolia on sen muuntautumiskyky ja käyttöön otettavat bonukset. Se muuttuu arkisesta, hyvinkin juhlavaksi. Pirkka-olut vaihtuu kuohujuomaksi ja  ruusut kukkakaupasta ostetuiksi. Ei paremmiksi, mutta erilaisiksi, rakkautta ja elämää juhlistaviksi. On autuasta antautua vaalenapunaiseen maailmaan, jossa musiikki on pehmeää vain teille kahdelle tarkoitettua. Kaikki maailman aika on vain teille kahdelle, ilman pesukoneita, laskuja ja rikki menneitä sukkia. Bonus-tili on kovassa käytössä, mutta se on kasvanut korkoja niin paljon, että tiliä voi vinguttaa surutta. Ja juhlan jälkeen on aina arki. Ihana Pirkka-rakkaus arki, joka kartuttaa plussia ja bonuksia tulevaa varten. Pirkka- rakkauden ja juhlavamman mallin keskellä voi rakastua aina uudelleen toiseen ja se yhdistää ne hyvin toimivaksi malliksi.

 

Rakastan Pirkka-rakkautta, koska se on tämän suhteen perusta. Perusta, jonka päällä voi hyppiä vaikka tasajaloin, sen kestäessä sen.

 

suhteet oma-elama rakkaus ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *