Arkea ja siirtymäriittejä

Tähän viikkoon on mahtunut paljon kaikkea ja toisaalta ei juuri mitään ihmeellistä. Vähän sama juttu, kun joskus tapaa jotain frendiä kuukausien tauon jälkeen ja häkeltyy kuulumisia kyseltäessä: no ei tässä kai mitään ihmeempää uutta. Ja kuitenkin tietää että onhan tässä paljon kaikkea, vaikkei osaakaan nimetä mitään jännää siinä hetkessä. Mulle tää on ennen kaikkea ollut eka viikko sitten elokuun puolivälin, kun elämä on ollut taas normaalia. Kivaa, arkista, rauhoittavaa. Pomolle sen sanoin keskiviikkona kaikkein kuvaavimmin,

I have made a full comeback.

Mä jotenkin kuvittelin (ambivertti kun olen), että syksyisen pöllytyksen jälkeen tartten tällä viikolla ekstrapaljon hiljaista kotiaikaa. You know, jotta saan ajatuksia jäsenneltyä ja pään rentoutettua. Varasin muutaman illan itselleni, olin tekemättä mitään, näkemättä ketään, hengailin vaan. Ja kappas, miten tylsistyin! Hyvä merkki siitä, että oon taas voimissani. Torstai-iltana olin tulla jo hulluksi himassa, tiedättekö sellaisessa väsyneen laiskassa limbossa, kun ei oo energiaa mihinkään ja kuitenkin haluaisi tehdä jotain koska on niin pirun tylsää. Silloin mä päätin, että pumpulissa palloilu saa riittää, on aika taas aktivoitua. Mun ei tartte enää suojella itseäni maailmalta.

 

E996F0D2-3076-4A66-8118-A82B5EEB00CF.JPG

 

Tulin eilen ajoissa töistä himaan, söin ja aloin siivoamaan. Vaihdoin lakanat, pyykkäsin, laitoin tiskikoneen päälle, kuurasin kylppäriä. Järjestelin, tuuletin, viikkasin. Sen jälkeen sytytin muutaman kynttilän palamaan, sammutin valot, levitin joogamaton olkkarin lattialle ja venyttelin nelkyt minuuttia jotain meditaatiosoittolistaa Spotifysta kuunnellen. Siivous ja venyttelysessio tuntui vähän kuin siirtymäriitiltä takkuisesta syksystä uuteen viikonloppuun ja ihkauuteen, paljon parempaan ajanjaksoon. Fiilis oli taivaallinen.

Kaadoin itelleni lasin punkkua ja mietin sitä, miten äkkiarvaamatta hommat voi mennä pieleen, mutta ennen kaikkea sitä, miten nopeesti ne voi kääntyä hyväksi. 

Tällä hetkellä, aurinkoisena lauantaiaamuna, pannullinen inkivääriteetä vierelläni, koko viikonloppu edessäni… ei oo paljoa valittamista. Ihanaa viikonloppua sinne, söpöliinit!

Muistathan seurailla joko Facebookin, Bloglovinin tai Instagramin kautta <3

Kommentit (1)
  1. <3

    Hyvin muuten kuvailit tuon että siinä vaiheessa kun on tylsää kotona, tietää että on energiaa mennä ulos kohtaamaan maailma. :)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *