Ehkä parasta ikinä: Laajasalo-juliste (sis. alekoodin)

Laajasalo, tuo Helsingin maailman paras kaupunginosa, jonka jouduin taakseni jättämään kun Amor lähetti tielleni tanskalaisen uroon (hyvä niin!) joka mut Kampin kautta Köpikseen kuljetti. Ikävä Laajikan kallioille, rannoille, hiihtoladuille, lenkkipoluille, ystävällisten ihmisten maille ja jylhiin metsiin ei kuitenkaan koskaan hälvene, joten mielestäni asuntomme tarvitsi sydämeni kotipaikasta ihan kunnollisen muistutuksen. Sellaisen joka juhlavasti ja kovaan ääneen vieraillemme kailottaa, että

sä voit ottaa muijan Itä-Helsingistä, muttet Itä-Helsinkiä muijasta.

 

IMG_2312.JPG

IMG_2311.JPG

IMG_2317.JPG

IMG_2314.JPG

 

Ja sitten se eräänä päivänä tuohon lähipostiin saapui, Lastun lahjoittama kustomoitu kaupunginosajuliste. No mistäs muustakaan osasta mitään muutakaan kaupunkia – kohteena tietysti Laajasalo Helsinki. On siihen Hertsikakin päässyt mukaan, ikään kuin kruunuksi armaan kotisaareni kutreille.

En oo hetkeen ollut mistään sisustusjutusta yhtä innoissani, juliste tulee varmasti seuraamaan meikäläistä forever and ever. Vakituinen sijoituspaikka kotimme seinällä ei oo ihan vielä varmistunut, mutta ainakin toistaiseksi se sopii just passelisti tuohon ruokailuhuoneen nurkkaukseen. Kun seinät alkavat olla täynnä sälää, voi alkaa levittämään ihania sisustusjutskia lattioille.

Eikö ookin maailman makein?

Lastun sivuilta täältä pääset tilailemaan oman suosikkipaikkakunnan tai -kaupunginosan mukaan kustomoidun julisteesi valitsemassasi koossa. Koodilla norrebro napsahtaa nyt vieläpä 15% alennus Lastun kaikista tuotteista. Jee!

 

IMG_2313.JPG

IMG_2316.JPG

IMG_2318.JPG

IMG_2319.JPG

IMG_2310.JPG

 

Juliste saatu Lastulta.

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Crazy flower/cat/glitter ladies & their amazing men

Ruokailuhuoneen uusi look

Olohuoneen vaaleanpunainen tulokas

Loving this custom-made Laajasalo poster I received from Lastu. With code norrebro you will get -15% of the whole selection.

FOLLOW: FacebookBloglovin’ – Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (4)
  1. Pakko oli tilata uuden kotikaupungin kunniaksi Turku-juliste <3

    1. Jee! Kotikaupungit <3

  2. Siiri / Pilkettä-blogi
    19.9.2017, 16:10

    Herttoniemi forever – pitääkin käydä kurkkaamassa valikoimat 😉

    1. Oo melkein naapurit! 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *