Erkkerin uusi ilme (taas)

Pienen päivityksen kokenut erkkerin sisustus vilahti jo jossain aiemmassa postauksessa. Koska kotihommat eivät ole nyt edenneet muualla juuri lainkaan (vitriiniä lukuunottamatta), ajattelin rakkaan ikkunasyvennykseni ansaitsevan taas oman postauksensa. Ja koska mua ei suoraan sanottuna juuri haittaisi kirjoitella sisustusblogin sijaan erkkeriblogia.

 

IMG_5130.JPG

IMG_5136.JPG

 

Kuten oon ennenkin näpytellyt, on ikkunan edustalla oleva sohva ja sen ympäristö mun valtakuntaa. Muuton aikoihin hävisin jonkun toisen kädenväännön ja sain luvan sisustaa alueen täysin oman mieleni mukaisesti. Ja niin tosiaan teinkin. Erkkerin evoluutiota voi seurata sen oman tagin alta.

Ainut varta vasten tilaan ostettu huonekalu on tuo Bahnen sohva, muuten kaikki on löytynyt meiltä entuudestaan tai ajautunut paikalle sattumalta.

 

IMG_5127.JPG

IMG_5131.JPG

 

Tällä hetkellä sohvapöydän virkaa toimittaa tilapäisesti Kartellin Sparkle-jakkara. Sen verran rupesi tökkimään aiemmissa postauksissa vilkkunut lohenvärinen pinkki viltti, että noukin uuden siniharmaan tilalle.

Lisäksi löysin H&M Homen alelaarista tuon keskimmäisen tyynyliinan. Oon muuten ennenkin mankunut siitä, miten hankalaa on löytää kivoja koristetyynyliinoja ilman sisuksia mistään muualta kuin Henkkamaukalta. Uskomatonta.

 

IMG_5128.JPG

IMG_5129.JPG

 

Kasveja ikkunasyvennykseen ja sen välittömään läheisyyteen ilmaantuu kuin taikaiskusta. Ostelen niitä vaivihkaa itse ja kaveritkin on niin söpöjä, että kiikuttaa nykyään viherkavereita tuliaisiksi. Erkkeri vaikuttaa olevan optimaalinen paikka kasveille, niin eloisasti kaikki yksilöt nurkkauksessa voivat.

Erityismaininnan ansaitsee katosta roikkuva muratti, joka kasvoi jo niin pitkäksi, että se pistettiin kapuamaan ylöspäin ja toiseksi ylimmällä hyllyllä rehottava mikälie.

 

IMG_5135.JPG

IMG_5132.JPG

 

Viihdyn nurkkauksessani niin hyvin. Tätäkin postausta taas sohvaltani naputtelen ja kuuntelen sisäpihan puolelta kantautuvaa lintujen viserrystä. Idyllistä suorastaan.

Mitä mieltä olette:

sopiiko erkkeriin paremmin aiempi väriloisto, vai onko uusi hillitympi versio parempi? Tai olisiko paras vaihtoehto kenties jotain siltä väliltä? Itse en osaa ollenkaan päättää, joten veikkaan että nurkkaus tulee vielä vaihtamaan olomuotoaan useaan kertaan. Vinkit ja mielipiteet ovat siis tervetulleita.

 

IMG_5133.JPG

IMG_5134.JPG

 

Kivaa viikkoa kaikille!

My corner has gotten a little makeover.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit (4)
 1. Aivan ihastuttavalta näyttää tuo erkkeri! Mutta vaikea sanoa onko väriloisto vai hillitty versio parempi. Yleisesti sisustuksessa itseä miellyttää eniten hillityt ja vaaleat värit, kenties muutama yksityiskohta tummempana tai räväkämmällä kuviolla. Vaatetuksessa taas olen ihastunut väreihin ja mitä erilaisempiin kuoseihin; kaipa sitä ihminen saa hieman ristiriitainen olla 😀 Mutta molemmat näyttävät ehdottomasti hyvältä, toki ehkä rauhallisempi vaaleiden värien kanssa ja antaa valolle ja kasveille enemmän tilaa.

  1. Kiitos! Ja kiitti myös mielipiteestä erkkerin ulkoasun suhteen… samoilla häilyväisillä linjoilla siis kuin meikäläinenkin 😀 Mulla menee muuten sisustus ja pukeutuminen ihan toisin päin kuin sulla: sisustuksessa riehaannun välillä värien kanssa liikaakiin, mutta pukeudun vastapainona lähes pelkkään mustaan!

 2. Piia Kukkola
  29.6.2016, 12:38

  Minusta tuo vaaleampi on kivempi.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  1. Eli vaalea johtaa 3-0 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *