Ihania juttuja ja epämääräisiä röykkiöitä

Istun hiljalleen päivänvalosta täyttyvässä olohuoneessa, jättimäinen kahvimuki seuranani sohvalla. Jotain lumen näköistä satelee taivaalta. Vaatekasoja, säkkejä ja muita epämääräisiä röykkiöitä on kaikkialla. Näyttää melkein siltä, kun oltaisiin just tänne muutettu. Eilen saapunut uusi vaatekaappi tönöttää makuuhuoneessa puolivalmiina ja kaikki tavarat edeltäjänsä sisuksista lepää lattioilla pitkin kämppää.

Tänään kasataan loputkin kaapista ja odotteleen kiihkeästi hetkeä, jolloin pääsen asettelemaan vaatteitani upouusiin vetolaatikoihin. Oon vakaasti päättänyt käydä vaatevarastoni läpi ankaralla kädellä ja pistää kierrätykseen lähes kaiken, jota en oo viimeiseen vuoteen käyttänyt.

Kurinalainen järjestys vaatekaapissa, seesteinen mieli, täydellinen elämänhallinta – right?

Tällä viikolla mielenmaisemani on muistuttanut asunnon tänhetkistä tilaa. Kaaosta ja epämääräisiä röykkiöitä, ihania juttuja ja paljon sälää josta pitäisi päästä eroon. Seesteisyyden vuosi 2017 ei ainakaan toistaiseksi oo pitäytynyt teemassaan. Yhtään. Oon lisäksi ollut superväsynyt vitamiineista, kirkasvalolampusta ja yöunista huolimatta. Kai tää on vaan sysitalven juttuja, elämä on vähän tämmöstä rämpimistä.

Oon yrittänyt kaivautua pari kuukautta kestäneestä epäsosiaalisuuden pallurastani ulos ja palata takaisin ihmisten pariin. Frendit tunnetusti on paras lääke väsymykseen ja kaikkeen muuhunkin tylsään. Viimeiseen viikkoon on mahtunut muun muassa babyshowerit, ilta viinibaarissa, hysteerinen naurukohtaus työpaikan lounasravintolassa (onneksi ympärillä olevat ei ymmärtäneet suomea, kai) ja lentovarauksia frendeille Köpikseen ja mulle täältä pois. Tänään luulin lähteväni kaveripariskunnan luo rennolle illalliselle, mutta kuulin just että kyseessä onkin isommat dinner partyt ja meidän pitää tehdä sinne salaatti. Juttuja tapahtuu ja hyvä niin.

Tätä vuotta on takana vasta kaksi viikkoa, joten kai on ihan ookoo, että hommat, to do -listat ja koko elämä on vähän levällään. ”Aseta itelles iisimpiä tavoitteita kvartaali kerrallaan, niin vältyt turhalta stressiltä. Älä edes yritä vallottaa kokonaista vuorta yhdellä kertaa”, ohjeisti jämpti arkkitehtifrendi mua viinibaarissa torstaina. Ja ilmoitti seuraavaan hengenvetoon laittaneensa tän vuoden to do- listalle matkan jonnekin kauas ja vuorelle kiipeämisen.

Kyllä tää vielä tästä.

 

IMG_7620.JPG

 

This week’s activities: assembling a new closet and fun times with friends.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

Kommentit (2)
  1. Kuulostaa kyllä tosi samanlaiselta kuin allekirjoittaneen alkuvuosi. Tsmeppiä meille molemmille ja terkkuja arkkitehtikamulle että mäkin jäin vakavasti miettimään hänen sanojaan! 😀

    1. Tsemppiä tosiaan sinnekin! 🙂 Parhaat elämänohjeet tulee usein omilta frendeiltä, yleensä sattumoisin parin viinilasin jälkeen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *