Kotikierros 1/3: Keittiö

Juhlistimme taannoin 1-vuotispäivää täällä (ei enää niin) uudessa Nørrebro-kodissamme. Kuten olen blogissakin tuskastellut päivitellyt, on useita prokkiksia, jotka roikkuvat edelleen to do -listalla, mutta paljon on myös tapahtunut. Mainitsin eräässä aiemmassa postauksessa asunnon keskeneräisyyden, johon eräs suloinen lukija jätti herättelevän kommentin:

Valmis kämppä? Mitä se tarkoittaa? Ei kai innostuneen sisustajan haave ole saada asuntoa ”valmiiksi”, eli tilaan jossa ei tarvitse enää sisustaa? 🙂

No just niinhän se on. Toivoisin toki, että pahimmat harmaiden hiusten aiheuttajat saataisiin joskus pois päiväjärjestyksestä – mutta toisaalta taas on ihan hauskaa, että fiksailtavaa riittää. Tän kesän aion kuitenkin pyhittää rentoudelle ja projektittomuudelle, enkä himapähkäilyille.

 

IMG_9707.JPG

IMG_9691.JPG

 

Eräs suurimmista ärsytyksistäni tässä kodissa on ehdottomasti ollut keittiö. Kylppäri ja pikkumakkari ovat yhtä pahassa rappiotilassa, mutta se ei jotenkin niin haittaa. Mutta keittiö, sen soisi olevan ihana, viihtyisä, toimiva tila. Ollaan muutenkin vähän saamattomia remppaamaan, mutta tällä hetkellä odotetaan päätöstä mahdollisesta parvekkeesta ja siitä, mistä huoneesta sen ovi puhkaistaisiin; ei siis kaikista fiksuin ajatus lähteä investoimaan sellaisen huoneen remonttiin, josta saattaa kadota piakkoin yksi seinä.

Olen siis jo vuoden ajan alistunut kohtalooni kauhujen keittiön emäntänä.

Kunnes viimein päätin stailata kyökin uuteen uskoon. Tai itse asiassa ostin sinne vain pari yrttiä koristeeksi, mutta jotenkin homma lähti käsistä ja tuloksena oli aivan uusi look. Kurkatkaa ennen-kuvat tästä postauksesta, niin ymmärrätte miten massiivisesta muutoksesta on kyse.

 

IMG_9697.JPG

IMG_9692.JPG

IMG_9693.JPG

IMG_9695.JPG

 

Toivottavasti tässä postauksessa näkyvät jälkeen-kuvat toimivat inspiraationa muillekin ruman keittiön kanssa painiville raasuille. Sellaisen, jota ei tahdo tai pysty tällä hetkellä rempata.

Ei nimittäin ilmeisesti ole mitään, mitä muutama viherkasvi tai yrtti, muutama kukka, hieman puun sävyä, värikkäitä keittokirjoja ja astioita ei pystyisi korjaamaan. F meinasi pökertyä, kun näki lopputuloksen. Ja täytyy tunnustaa, että meikäläinen oli tuotoksestaan aika polleana. Täällähän on suorastaan kaunista ja viihtyisää.

Inspiroiduttiin kahdeksan euron makeoverista (sen verran maksoivat uudet kasvit, kaikki muu löytyi jo kotoa) sen verran, että saatetaankin tyytyä todella kevyeen remonttiin kun sen aika koittaa. Vaalea taso, sipaisu maalia, kaappien ovet ja pari uutta avohyllyä tuon nykyisen tilalle. Ja se suunnilleen riittää.

 

IMG_9701.JPG

IMG_9700.JPG

IMG_9702.JPG

 

Kotikierros-saaga jatkuu piakkoin kurkkauksella makuuhuoneeseen.

 

IMG_9704.JPG

 

Tsekkaa myös 1v kotikierroksen muut osat: Makuuhuone & Olo- ja ruokailuhuone.

Very quick and easy kitchen makeover. Just add plants and a bit of color.

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin’

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *